Seria i-SENSYS MF420
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Pajisja

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser mono

Funksionet e disponueshëm

MF421dw / MF428x : Printim, kopjim dhe skanim
MF426dw / MF429x: Printim, kopjim, skanim dhe faks

Printer

Shpejtësia e printimit

Në një anë: Deri në 38 faqe/min (A4); deri në 63,1 faqe/min (A5-horizontale)
Në dy anë: deri në 30,3 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 14 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 5,5 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

MF421dw: UFRII, PCL 5e1, PCL6
MF426dw / MF428x / MF429x: UFRII, PCL 5e2, PCL6, Adobe® PostScript

Gërmat

MF421dw/MF426dw: 45 fonte PCL
                         136 fonte PostScript
MF428x/MF429x: 93 fonte PCL
                         136 fonte PostScript

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Printimi i barkodit3 (vetëm MF428x, MF429x)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; certifikuar për Mopria, aplikacioni Canon PRINT Business

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

Në një anë (A4): Deri në 38 faqe/min
Në dy anë (A4): Deri në 30,3 ipm

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

ADF (A4): Afro 6,6 sekonda ose më pak
Pllaka e shtypjes (A4): afro 6,4 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst, tekst/fotografi (parazgjedhja), tekst/fotografi (cilësi e lartë), fotografi

Kopjim nga të dy anët

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Spastrimi i kornizës, sistemimi, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Në një anë mono: 38ipm (300x600dpi)
Në një anë me ngjyra: 13ipm (300x600dpi)
Në dy anë mono: 70ipm (300x600dpi)
Në dy anë me ngjyra: 26ipm (300x600dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

Skanimi në email / kompjuter / njësi memorie USB / FTP

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme/PDF3 e enkriptuar (vetëm MF428x, MF429x)/PDF (Nënshkrimi dixhital)4 (vetëm MF428x, MF429x)

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG5

iFAX

ITU-T.37

Faks

Shpejtësia e modemit

33,6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe6))

Modaliteti i marrjes

Vetëm faks, Ndërrimi automatik faks/tel, Modaliteti i përgjigjes, Manual

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 512 faqe7

Numrat e shpejtë

Deri në 281 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 299 numra të shpejtë / maks. 299 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 310 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

Rezervimi i memories së përhershme të faksit (rezervimi me memorien flash)

Kopjim nga të dy anët

Po (transmetimi dhe marrja)

Karakteristika të tjera

Transferimi në numër faksi, Aksesi i dyfishtë, Marrja në largësi, Faksi në kompjuter (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e aktivitetit të faksit, Raportet e rezultatit të aktivitetit të faksit, Raportet e menaxhimit të aktivitetit të faksit

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

Platen, ADF me 2 anë (një kalim i vetëm)

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë
ADF me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale):
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, madhësi e personalizuar: min. 105 x 148 mm Maks. 215,9 x 355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, letër indeksi, zarf (COM10, Monarch, C5, DL), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

ADF:
A4, A5, A6, B5, ligjore, letër, deklaratë, madhësi të personalizuara: Min. 105 x 128 mm maks. 215,9 x 355,6 mm

Peshat e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale): 52 deri në 120 g/m²
Sirtari manual: 52 deri në 163 g/m²
ADF: 50 deri në 105 g/m²

Printimi dyanësh

A4, ligjore, letër, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLGL, Foolscap
Madhësi e personalizuar - Min. 210 x 279,4 mm Maks. 215,9 x 355,6 mm
60 deri në 120 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008
Mac OS X versioni 10.8.5 dhe më të lartë
Linux8

Protokollet e rrjetit

Printimi:
LPD, RAW, Port9100, IPP, IPPS, WSD (IPv4,IPv6)
Skanimi:
Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6), FTP-Scan, iFAX
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP para SMTP (IPv4,IPv6)
DHCP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)
DHCPv6 (IPv6)
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
Siguria (me tel):
Filtrimi i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP(64/128 bitë), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Menaxheri universal i hyrjes (vetëm MF428x, MF429x)
uniFLOW online (vetëm MF428x, MF429x)
uniFLOW online Express (vetëm MF428x, MF429x)
Përputhshmëria e uniFLOW me Klientin e integruar të hyrjes së pajisjes uniFLOW (vetëm MF428x, MF429x)

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 4000 faqe në muaj

Cikli i punës

Gjatësia maksimale 80 000 faqe në muaj9

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Paneli i kontrollit

Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 12,7 cm

Dimensionet me sirtaret (Gj x Th x L)

453 mm x 464 mm x 392 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

682 mm x 1.083 mm x 895 mm

Pesha

Rreth 16,9 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1300 W
Në gatishmëri: Afro 10 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,9 W
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,2 kWh/javë (230V)
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Nivelet e zhurmës

Presioni i tingullit10:
Aktiv: 55 dB
Në gatishmëri: I padëgjueshëm11

Fuqia e tingullit12:
Aktiv: 72,2 dB
Në gatishmëri: I padëgjueshëm13

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Kutia e bojës 052 (3100 faqe14)15
Kutia e bojës 052H (9200 faqe16)17

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

CST.Feeding Module-AH1 (kaseta me 550 fletë)
Kordoni i gjatë i paketës TEL 6 (receptori i telefonit) (vetëm MF426dw, MF428x, MF429x)
Paketa e printimit të barkodit E1E (vetëm MF428x, MF429x)
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW) (vetëm MF428x, MF429x)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW) (vetëm MF428x, MF429x)
Paketa e aksesorit MiCard B1 (vetëm MF428x, MF429x)
Paketa e veçorive të sigurisë për dërgimin e PDF-së E1 (vetëm MF428x, MF429x)

 1. Nuk mbështetet një softuer drejtues Canon PCL5e, sidoqoftë komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
 2. Nuk mbështetet një softuer drejtues Canon PCL5e, sidoqoftë komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
 3. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-E1E
 4. Aksesori - Kërkohet Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1
 5. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business
 6. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 7. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 8. Linux mbështet printimin dhe skanimin, të disponueshme nga dhjetori 2018.
 9. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 10. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 11. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 12. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 13. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 14. Bazuar në ISO/IEC 19752
 15. Printeri dërgohet me kutinë e bojës 052 (3100 faqe)
 16. Bazuar në ISO/IEC 19752
 17. Printeri dërgohet me kutinë e bojës 052 (3100 faqe)