Seria i-SENSYS MF260
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e produktit

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser mono

Funksionet e disponueshëm

MF264dw:
Printim, kopjim dhe skanim

MF267dw dhe MF269dw:
Printim, kopjim, skanim dhe faks

Printer

Shpejtësia e shtypjes

Në një anë: deri në 28 faqe/min (A4)
Në dy anë: deri në 17,8 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 15 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 5,2 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

UFRII-LT, PCL 5e1, PCL6

Gërmat

45 fonte PCL

Marzhi i printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

Në një anë: deri në 28 faqe/min (A4)
Në dy anë: deri në 17,8 inç/m (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 8,2 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/fotografi, tekst/fotografi (shpejtësi e lartë), fotografi, tekst

Kopjim nga të dy anët

MF264dw dhe MF267dw:
1-anësh në 2-anësh (automatik)

MF269dw:
Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Kopje të shumëfishta

Deri në 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Renditja e kopjeve, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

MF264dw dhe MF267dw:
Në një anë mono: 20 ipm (300x600dpi)
Në një anë me ngjyra: 15 ipm (300x600dpi)

MF269dw:
Në një anë mono: 22 ipm (300x600dpi)
Në një anë me ngjyra: 15 ipm (300x600dpi)
Në dy anë mono: 8 ipm (300x600dpi)
Në dy anë me ngjyra: 5 ipm (300x600dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

215,9 mm

Skanim në Email

MF267dw dhe MF269dw:
TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte

Skanimi te kompjuteri

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme2

Skanimi në renë kompjuterike

MF264dw:

TIFF/JPEG/PDF/PNG3


MF267dw dhe MF269dw:

TIFF/JPEG/PDF/PNG4

Faks

Shpejtësia e modemit

MF267dw dhe MF269dw:

33,6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe5))

Modaliteti i marrjes

MF267dw dhe MF269dw:

Vetëm faks, ndërrimi automatik faks/tel, modaliteti i përgjigjes, manual, DRPD: zgjidhni faksin

Rezolucioni i faksit

MF267dw dhe MF269dw:

Normal: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

MF267dw dhe MF269dw:

Deri në 256 faqe6

Numrat e shpejtë

MF267dw dhe MF269dw:

Deri në 104 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

MF267dw dhe MF269dw:

Gjatësia maksimale 103 numra të shpejtë / maks. 50 destinacione në një grup

Transmetimi me Sekuencë

MF267dw dhe MF269dw:

Gjatësia maksimale 114 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

MF267dw dhe MF269dw:

Rezervimi i memories së përhershme të faksit (rezervimi me memorien flash)

Faks dyanësh

MF267dw dhe MF269dw:

Po (transmetimi dhe marrja)

Karakteristika të tjera

MF267dw dhe MF269dw:

Transferimi në numër faksi, Aksesi i dyfishtë, Marrja në largësi, Faksi në kompjuter (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e aktivitetit të faksit, Raportet e rezultatit të aktivitetit të faksit, Raportet e menaxhimit të aktivitetit të faksit

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

MF264dw dhe MF267dw:

Shtrat i sheshtë dhe Ushqyesi automatik i dokumentit (ADF)


MF269dw:

Shtrat i sheshtë dhe Ushqyesi automatik dupleks i dokumentit (DADF)

Futja e letrës (Standarde)

MF264dw dhe MF267dw:
Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 1 fletë
ADF me 35 fletë

MF269dw:
Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 1 fletë
DADF 50-fletësh

Dalja e letrës

50 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër me ngjitje, etiketë, zarf

Madhësia e mediave

MF264dw dhe MF267dw:
Kaseta: A4, A5, A5 (horizontale), B5, A6, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm
Sirtari me shumë funksione: A4, A5, A5 (horizontale), B5, A6, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartë indeksi, zarf (COM10,Monarch,DL, C5), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm
ADF: A4, A5, B5, B6, ligjore, letër, madhësi të personalizuara (Gje x Gja): min. 105 x 148 mm maks. 216 x 356 mm

MF269dw:
Kaseta: A4, A5, A5 (horizontale), B5, A6, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm
Sirtari me shumë funksione: A4, A5, A5 (horizontale), B5, A6, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartë indeksi, zarf (COM10,Monarch,DL, C5), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm
ADF: A4, A5, B5, B6, ligjore, letër, madhësi të personalizuara (Gje x Gja): min. 127 x 140 mm maks. 216 x 356 mm

Pesha e materialeve

MF264dw dhe MF267dw:
Kaseta: 60 deri në 163 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²
ADF: 50 deri në 105 g/m²

MF269dw:
Kaseta: 60 deri në 163 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²
ADF: Në një anë 50 deri në 105 g/m², në dy anë 60 deri në 105 g/m2

Printimi dyanësh

Automatik
A4, ligjore, letër, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, Foolscap
60 deri në 105 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

Lidhje USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct

Sistemi i përdorimit

MF264dw: 

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / 
Mac OS X versioni 10.8.5 dhe më shumë / Mac OS 10.13 dhe më shumë
Linux7


MF267dw dhe MF269dw:
Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / 
Mac OS X versioni 10.8.5 dhe më shumë / Mac OS 10.13 dhe më shumë
Linux8

Protokollet e rrjetit

MF264dw:
Printimi: LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6), IPP, IPPS
Scan:WSD-Scan(IPv4, IPv6)
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP: Bonjour(mDNS), DHCP, Auto IP (IPv4), DHCPv6 (IPv6), BOOTP, RARP
Menaxhimi: SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6) HTTP, HTTPS, SNTP
Siguria (me tela): Filtrimi i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS/IPPS),
Siguria (pa tela): WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

MF267dw dhe MF269dw:
Printimi: LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6), IPP, IPPS
Skanimi: Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6)
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP: Bonjour(mDNS), DHCP, Auto IP (IPv4), DHCPv6 (IPv6), BOOTP, RARP
Menaxhimi: SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6) HTTP, HTTPS, SNTP
Siguria (me tela): Filtrimi i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS/IPPS),
Siguria (pa tela): WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

MF264dw:
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Mjeti i statusit të tonerit

MF267dw dhe MF269dw:
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Mjeti i statusit të tonerit,

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

250 - 2500 faqe në muaj

Cikli i punës

MF264dw:
Gjatësia maksimale 30 000 faqe në muaj 9

MF267dw dhe MF269dw:
Gjatësia maksimale 30 000 faqe në muaj10

Shpejtësia e procesorit

400 MHz

Kujtesa

256MB

Paneli i kontrollit

MF264dw:
LCD B&Z me 5 rreshta

MF267dw dhe MF269dw:
Ekran me prekje LCD B&Z me 6 rreshta

Dimensionet me sirtaret (Gj x Th x L)

390 mm x 405 mm x 375 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

MF264dw dhe MF267dw:
435 mm x 620 mm x 645 mm

MF269dw:
429 mm x 620 mm x 670 mm

Pesha

MF264dw dhe MF267dw:
Rreth 12,9 kg

MF269dw:
Rreth 13,8 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1180 W
Në gatishmëri: Afro 5,7 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,8 W
Çaktivizimi i energjisë: 0,5 W ose më pak
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,8 kWh/javë
Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në modalitetin e gjumit: 1-30 min (parazgjedhja: 1 min)
Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në Fikjen automatike: 4 orë (e paracaktuar)

Grupi 26

Niveli i zhurmës

MF264dw:
Presioni i tingullit11:
Aktiv: 51 dB në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: i padëgjueshëm
Fuqia e tingullit12:
Aktiv: 70,7 dB ose më pak në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: Nuk ka në dispozicion

MF267dw:
Presioni i tingullit13:
Aktiv: 51 dB në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: i padëgjueshëm
Fuqia e tingullit14:
Aktiv: 70,7 dB ose më pak në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: Nuk ka në dispozicion

MF269dw:
Presioni i tingullit15:
Aktiv: 50 dB në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: i padëgjueshëm
Fuqia e tingullit16:
Aktiv: 70,7 dB ose më pak në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: Nuk ka në dispozicion

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Kutia e bojës 051 (1700 faqe17)18
Kutia e bojës 051H (4100 faqe19)20
Kutia e bojës e tamburit 051 (23 000 faqe21)22

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

MF267dw dhe MF269dw:
TEL 6 KIT (Kufje telefoni)

 1. Nuk mbështetet një softuer drejtues Canon PCL5e, sidoqoftë komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
 2. Skanimi me Mjetin e skanimit MF
 3. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose Canon PRINT Business
 4. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business
 5. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 6. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 7. Linux mbështet printimin dhe skanimin, të disponueshme nga dhjetori 2018.
 8. Linux mbështet printimin dhe skanimin, të disponueshme nga dhjetori 2018.
 9. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 10. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 11. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 12. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 13. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 14. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 15. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 16. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 17. Bazuar në ISO/IEC 19752
 18. Printeri dërgohet me kutinë e bojës 051 (1600 faqe), kutia e bojës e tamburit 051 (23 000 faqe)
 19. Bazuar në ISO/IEC 19752
 20. Printeri dërgohet me kutinë e bojës 051 (1600 faqe), kutia e bojës e tamburit 051 (23 000 faqe)
 21. Bazuar në ISO/IEC 19752
 22. Printeri dërgohet me kutinë e bojës 051 (1600 faqe), kutia e bojës e tamburit 051 (23 000 faqe)