Seria i-SENSYS MF110
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e produktit

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser mono

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim dhe skanim

Printer

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 22 faqe/min (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 2400 (e barasvlershme) x 600 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 15 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 6,5 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

UFRII-LT

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

MF113w : Gati për printim me Google Cloud
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

Në një anë: deri në 22 faqe/min (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 9,3 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/fotografi, tekst/fotografi (shpejtësi e lartë), fotografi, tekst

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Renditja e kopjeve, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Në një anë mono: 2,4 sek/faqe (300x600dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

215,9 mm

Skanimi te kompjuteri

MF112 :
TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme1

MF113w :
TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme2

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG3

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 150 fletë

Dalja e letrës

50 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër me ngjitje, etiketë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta : A4, A5, B5, A6, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO,
M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, zarf (COM10, Monarch, DL, C5),
Madhësi të personalizuara: Min. 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

Pesha e materialeve

Kaseta: 60 deri në 163 g/m4

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

MF112:

USB 2.0 Shpejtësi e lartë

MF113w:

Lidhje USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

MF112 :
Windows®7 / Windows®8.1 / Windows® 10 / Windows®Server2008
/Windows®Server2008 R2/ Windows®Server2012/ Windows®Server2012 R2
/Windows®Server2016、Mac OS X version 10.8.5 / MacOS 10.13 dhe deri në Linux3
MF113w :
Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 

/Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Mac OS X versioni 10.8.5 dhe më shumë 

/Mac OS 10.13 dhe më shumë Linux3

Protokollet e rrjetit

Vetëm MF113w: 

Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6), IPP, IPPS
Skanimi:
WSD-Scan(IPv4, IPv6)
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS),
DHCP, Auto IP (IPv4), DHCPv6 (IPv6), BOOTP, RARP
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6) HTTP, HTTPS, SNTP
Siguria (me tel):
Filtrim i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS/IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP(64/128 bitë), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Vetëm MF112:
Shërbimi i skanimit MF,
Mjeti i statusit të tonerit

Vetëm MF113w:
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Mjeti i statusit të tonerit

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

150 - 1500 faqe në muaj

Cikli i punës

Gjatësia maksimale 10 000 faqe në muaj5

Shpejtësia e procesorit

MF112 :
175MHz

MF113w :
400 MHz

Kujtesa

MF112 :
128MB

MF113w :
256MB

Paneli i kontrollit

LCD B&Z me 5 rreshta

Dimensionet me sirtaret (Gj x Th x L)

372 mm x 320 mm x 255 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

372 mm x 531 mm x 504 mm

Pesha

Rreth 8,9 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

MF112 :

Maximumi: Afro 910 W
Në gatishmëri: Afro 4,3 W
Modaliteti i fjetjes: Afro Jo i disponueshëm
Çaktivizimi i energjisë: 0,5 W ose më pak
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,5 kWh/javë
Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në modalitetin e gjumit: 1-30 min (parazgjedhja: 1 min)
Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në Fikjen automatike: 4 orë (e paracaktuar)


MF113w :

Maximumi: Afro 910 W
Në gatishmëri: Afro 4,3 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,8 W
Çaktivizimi i energjisë: 0,5 W ose më pak
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,6 kWh/javë
Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në modalitetin e gjumit: 1-30 min (parazgjedhja: 1 min)
Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në Fikjen automatike: 4 orë (e paracaktuar)

Grupi 26

Niveli i zhurmës

Presioni i tingullit6:
Aktiv: 47 dB në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Fuqia e tingullit7:
Aktiv: 69,6 dB ose më pak në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: Nuk ka në dispozicion

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Kutia e bojës 047 (1.600 faqe8)9
Kutia e bojës e tamburit 049 (12 000 faqe)

  1. Skanimi me Mjetin e skanimit MF
  2. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose Canon PRINT Business
  3. Skanimi me Mjetin e skanimit MF
  4. Skanimi me Mjetin e skanimit MF
  5. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
  6. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
  7. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
  8. Bazuar në ISO/IEC 19752
  9. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (700 faqe), kutia e bojës e tamburit 049 (12 000 faqe)