Canon EQ80 imageRUNNER ADVANCE 6065i
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Pajisje shumëfunksionale monokrom laser

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional

Shpejtësia e procesorit

1,2 ghz

Paneli i kontrollit

Ekran me prekje me ngjyra 21,3 cm (8,4 inç) TFT SVGA

Kujtesa

Standard: 1,5 GB

Hard disku

Standard: 80 GB

Lidhja e ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e lartë
Ethernet 1000BaseT/100Base-TX/10Base-T
2 x USB Host (2,0)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/ Port 9100/ WSD/ IPP/ IPPS/ SMB/ FTP), IPX/ SPX (NDS, Bindery), AppleTalk
Mbështetje për *IPv4/IPv6

Futja e letrës (Standarde)

Standard:
1500 fletë × 2 kaseta (3000 fletë : 80 gm2)
550 fletë × 2 kaseta (1.100 fletë : 80 gm2)
Sirtar me shumë funksione me 100 fletë (80 gm2)

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

4200 fletë (80 gm2)

Kapaciteti i daljes të letrës

Me Sirtarin e Kopjimit: 250 fletë (A4, 80 gsm).
Me Sirtarin e Zhvendosjes: 500 fletë (A4, 80 gsm).
Me përfundues të jashtëm: Maks. 4000 fletë (A4, 80 gsm).

Aftësitë e përfundimit

Standard: Sistemim, grupin, zhvendosje
Me përfunduesin e jashtëm: Sistemim, grupim, zhvendosje, kapëse
Me përfunduesin e jashtëm dhe shpuesen e vrimave: Sistemim, grupim, zhvendosje, kapëse, shpim vrimash

Llojet e mbështetura të medias

Kasetat e Sipërme Majtas/Djathtas (1/2):
Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër me logo, Letër e lidhur
Kasetat e Poshtme (3/4):
Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër me logo, Letër e lidhur, Letër kartele*.
*Letra me skeda mund të futet nga kaseta 3 dhe 4 kur është instaluar PAKETA E AKSESORIT TË FUTJES SË SKEDAVE-B1 (opsionale).
Sirtari shumëfunksional:
Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër e lidhur, Transparente, Etiketë, Letër me logo, Letër e lidhur, Zarf

Madhësitë e mbështetura të medias

Kasetat e Sipërme Majtas/Djathtas (1/2):
Madhësia standarde: A4, B5
Kasetat e Poshtme (3/4):
Madhësia standarde: A4, A4R, A3, A5R, B5, B5R
Madhësia e lirë: 139,7 mm x 182 mm deri në 297 mm x 487,7 mm
Sirtari shumëfunksional:
Madhësia standarde: A4, A4R, A3, A5R, B5, B5R, Zarfa (Nr. 10(COM 10), ISO-B5, Monarch, ISO-C5, DL)
Madhësia e lirë: 100 mm x 148 mm deri në 297 mm x 487,7 mm

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat:
52 deri në 220 gm2
Sirtari shumëfunksional:
52 deri në 256 gm2
Në dy anë:
52 deri në 220 gm2

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 34 sekonda ose më pak 1
Nga modaliteti i gjumit: 30 sekonda ose më pak

Përmasat (Gj x Th x L)

645 mm x 770 mm x 1220 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

1533 mm x 1353 mm (sirtari me shumë funksione + dera përpara + dera djathtas e hapur + sirtari i kopjimit)

Pesha

Rreth 234 kg

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit

65 faqe/min (A4), 32 faqe/min (A3), 47 faqe/min (A4R), 35 faqe/min (A5R)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 3,3 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi
Printimi: Deri në 1,200 dpi x 1,200 dpi

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Specifikimet e skanimit

Lloji standard

Standard: Lexuesi dhe furnizuesi automatik i dokumenteve në dy anë (skanimi me ngjyra në dy anë me 1 kalim)

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
Sistemi operativ i mbështetur: Windows Vista/7/8.1/10
Windows Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2/2016

Rezolucioni i skanimit

Skanimi bardhezi: 75 dpi, 150 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 400 dpi, 600 dpi
Skanimi CL: 75 dpi, 150 dpi, 200 dpi, 300 dpi

Origjinalet e pranueshme/peshat

Madhësia e materialit:
A3, A4, A4R, A5, A5R, madhësi të personalizuara (Gja x Gje): Maks 304,8 mm x 432 mm Min. 128 mm x 139,7 mm
Pesha e materialeve:
Skanimi në një anë: 38 deri në 220 g/m²
Skanimi në dy anë: 64 deri në 220 g/m²

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet
Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet
Skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin: Një sferë zgjidhjesh është e disponueshme për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
Skanimi në shërbimet e mbështetura në re: Një sërë zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.
Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Shpejtësia e skanimit (BW/CL; A4)

Në një anë (bardhezi): 120 ipm (300dpi)
Në një anë (me ngjyra): 85 ipm (300dpi)
Në dy anë (bardhezi): 200 ipm (300dpi)
Në dy anë (me ngjyra): 100 ipm (300dpi)

Kapaciteti i letrës

300 fletë (80 gm2)

Skanimi nga të dyja anët

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Specifikimet e dërgimit

Opsionale / Standarde

Standard në të gjithë modelet

Destinacioni

Email/ faks në internet(SMTP), SMB, FTP, WebDAV, faks Super G3 (opsional)

Modaliteti i ngjyrave

Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, shkalla gri),
Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, bardhë-e-zi)
Ngjyra të plota, shkalla gri dhe bardhë-e-zi

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

1800 destinacione
(1600 destinacione në librin lokal të adresave dhe 200 destinacione në butonat me një prekje)

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP, SMB, WebDAV
Email/faks në internet: SMTP, POP3, I-Fax (i thjeshtë, i plotë)

Formati i skedarit

Standard: TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/XPS të kërkueshme, PDF/A-1b
Opsionale: PDF me strukturë (gjurmim dhe zbutje), PDF me enkriptim, PDF/XPS me nënshkrimin e pajisjes, PDF/XPS me nënshkrimin e përdoruesit

Specifikimet e faksit

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Numri maksimal i linjave të lidhjes

1

Shpejtësia e modemit

Super G3 33,6 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni

Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A5* dhe A5R* deri në A3
*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 8000 faqe

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Kontrolli i Grupit

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

3 orë

Veçoritë e faksit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, dendësia për skanimin, qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, specifikimi i emrit të dërguesit (kur dërgoni faks), emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit (kur dërgoni faks), dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, raporti TX

Specifikimet e ruajtjes

Kuti postare

Maksimumi 8000 faqe të ruajtura

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows Vista/7/8/8.1/10)
Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 32, WebDAV: 12 (sesionet aktive)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Çaktivizimi i hapësirës së përparuar, filtrimi i hapësirës ruajtëse, vërtetimi për hyrjen e përparuar të hapësirës

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standarde: vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi
Opsionale: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni, të disponueshme falas për shkarkim), softueri i menaxhimit të bazuar në renë kompjuterike uniFLOW Online Express (i disponueshëm falas për shkarkim), pritnimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkon uniFLOW), sistemi i menxhimit të aksesit

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), spastrimi i njësisë së diskut të ngurtë, mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare
Opsionale: Enkriptimi i njësisë së diskut të ngurtë (miratuar për FIPS140-2), parandalimi i humbjes të të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standarde: Filtrimi i adresës IP/Mac, komunikimi i kriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, vërtetimi me SMTP, vërtetimi i POP para SMTP

Dokumenti

Standard: Printim i sigurt, Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5 Integration
Opsionale: PDF e enkriptuar, printim i sigurt i enkriptuar, nënshkrimet e përdoruesit dhe të pajisjes, shenja ujore të sigurta

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz), 10 Amp

Konsumi i energjisë

Maksimumi: 2,4 kW ose më pak
Printim: Rreth 1340 Wh
Në gatishmëri: Afro 306 Wh3
Modaliteti i fjetjes: Afro 1,1 Wh ose më pak4,5
Norma e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) 6,7: 6,0 kWh

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)8
Aktiv: 75 dB ose më pak, Në gatishmëri: 58 dB

Standardet

Me kualifikimin ENERGY STAR®

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Monitorimi dhe raportimi
Menaxheri i hyrjes universale (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifiukuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes.
uniFLOW Online Express: Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll dhe të nënvizoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike:
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:
Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:
Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon (i disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)
Instaluesi i pajisjes NetSpot:
Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):
Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.
MEAP në ueb:
Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP:
Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Pjesët e konsumueshme

Kutia/kutitë e bojës

TONERI BARDHË-E-ZI C-EXV 36

Toneri (rendimenti i vlerësuar me mbulim 6%)

TONERI C-EXV 36 (56000 faqe)

Opsionet e furnizimit të letrës

Shtojca me shtesa të skedave

KOMPLETI I BASHKËLIDHJES SË FUTJES SË KARTELAVE-B1: U lejon përdoruesve të printojnë në letër kartele të madhësisë A4 që është vendosur në kasetën e letrës 3 dhe 4

Opsionet e daljes

Përfundues me kapje

Emri: Staple Finisher -E1 ER
Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti:
Sirtari A: A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë,
Sirtari B: A4/A5R 1300 fletë, A3/A4R 650 fletë,
Sirtari C: A4 2450 fletë, A5R 1700 fletë, A3/A4R 650 fletë
Pesha e letrës: 64 deri në 105 gm2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapjes: A4: 50 fletë, A3/A4R : 30 fletë
Përmasat (Gje x The x La): 748mm x 656mm x 1121mm
Pesha: Rreth 48 kg

Njësia/njësitë e shpimit

EXTERNAL 2/4 HOLE PUNCHER-A1: 2 vrima, 4 vrima (franceze)
Kërkon Staple Finisher -E1 ER

Sirtari i kopjimit

COPY TRAY-Q1: Ofron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes me një kapacitet deri në 250 fletë (A4 80 gm2). (Modalitetet e sistemimit, grupimit, rrotullimit 90 gradë). Me modalitetin e rrotullimit 90 gradë, nëse printohen materiale origjinale me të njëjtën madhësi, printimet sistemohen automatikisht në grupe sipas renditjes së faqeve dhe dalin në drejtime alternative në sirtarin e daljes.

Sirtari i zhvendosjes

SHIFT TRAY-E1: Ofron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes me një kapacitet deri në 250 fletë (A4 80 gm2). (Modalitetet e sistemimit, grupimit dhe zhvendosjes.)
Modaliteti i zhvendosjes lejon që printimet e dala të zhvendosen afro 55 mm në mënyrë të alternuar në pjesën përpara dhe prapa të sirtarit për të ndarë çdo grup printimesh

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW
COPY CARD READER-F1 - Sistem fizik magnetik i aksesit të kartës. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)
COPY CARD READER ATTACHMENT-A4 - paketa e lidhjes vetëm për Copy Card Reader-F1.

Tjetër

BOJA E STAMPIMIT CRG-C1 - një fishek boje për printimin e pullave në origjinalet e skanuara dhe të dërguara

Opsionet e sigurisë

Siguria e dokumenteve

SECURE WATERMARK-B1 - shmang dublikimin e dokumenteve delikate duke vendosur filigranë të fshehur që bëhen të dukshëm kur kopjohen. 

ENCRYPTED PRINTING SOFTWARE-D1 - Enkripton punën e printimit në kalimin në pajisje dhe kërkon një fjalëkalim në printer para se të printohen dokumentet.

Siguria e të dhënave

HDD DATA ENCRYPTION & MIRRORING KIT-C2 - Paketë shtesë e njësisë së diskut të ngurtë që siguron shifrimin dhe pasqyrimin e të dhënave të përkohshme dhe të përhershme. Shifrimi lejon që imazhet e kopjuara ose të skanuara të shifrohen PERPARA sesa të ruhen në diskun e ngurtë të pajisjes. Paketa përfshin Paketën e sigurisë Canon MFP të certifikuar sipas Kriterit të përbashkët të nivelit EAL3. Pasqyrimi kopjon të gjitha të dhënat në kohë reale, duke siguruar një kopje arkivimi mjaft të besueshme.

MENAXHIMI I AKSESIT

Access Management System Kit-B1 - Bën të mundur që Menaxheri universal i hyrjes ose uniFLOW të kufizojnë ksesin në funksione specifike në një pajisje nga përdoruesi.

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PS PRINTER KIT-AJ1 - Shton mbështetjen origjinale për Adobe PostScript. Gjithashtu u lejonë përdoruesve të printojnë skedarët PDF/PS/EPS drejtpërdrejt në pajisje.

Opsionet e dërgimit

UNIVERSAL SEND SECURITY FEATURE SET-D1 - bën të mundur që përdoruesi të dërgojë skedarë PDF të kriptuar si dhe të shtojë nënshkrime dixhitale të pajisjes te një skedar PDF/XPS që ndihmojnë për të identifikuar pajisjen nga është dërguar dokumenti nëpërmjet nënshkrimeve të dukshme dhe/ose të padukshme dixhitale.
UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.
UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje

Printimi i barkodeve

BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

DIRECT PRINTING

DIRECT PRINT KIT (PDF/XPS)-H1 - Bën të mundur që përdoruesit të printojnë skedarë PDF/XPS drejtpërdrejt te pajisja nëpërmjet ndërfaqes së përdoruesit në largësi dhe medias së lëvizshme (memoria USB etj.).

Aksesorët e sistemit

WEB ACCESS SOFTWARE-J1 - Bën të mundur aksesin në faqe interneti dhe në përmbajtje të tjera të bazuara në ueb)
COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe gamës iR-ADV të Canon për përdorimin e rikuperimit të kostos.
SERIAL INTERFACE KIT-K3 - Ndërfaqe seriale për zgjidhje të rikuperimit të kostos.

Aksesorët e faksit

Super G3 FAX Board-AF1 ER - shton funksionalitetin e faksit.
REMOTE FAX KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.

Opsione të tjera

Fisheku i kapëses

STAPLE-J1 - Për kapëse (3 x 5000 copë)

  1. Koha midis ndezjes të pajisjes dhe kur aktivizohet butoni e nisjes.
  2. Mbështetet vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit
  3. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
  4. Modaliteti i gjumit 1,1 W ose më pak nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuar.
  5. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
  6. Norma e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik javor të elektricitetit të konsumuar nga një produkt, i matur në kilovatë orë (kWh). Metodoligjia e testimit përcaktohet nga ENERGY STAR dhe versioni është 2.0.
  7. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
  8. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779