Printerët e formatit të madh

Canon imagePROGRAF TZ-30000

Specifikimet

Specifikimet

 • Printim i shpejtë

  Printim i vazhdueshëm me ngjyra deri në 4ppm për vizatime CAD dhe posterë.

 • Sirtari dorëzimi të sipërm me performancë të lartë

  Stivim i printimeve deri në 100 faqe A0 CAD, apo edhe i madhësive të përziera.

 • Administrim inteligjent i materialeve

  Zbulim automatik i llojit të materialit dhe vlerësim i gjatësisë së mbetur

 • Dizajn lehtësisht i arritshëm

  Akses i plotë nga përpara për mbushjen e materialeve, vendosjen e bojës dhe manovrimin e printimeve

 • Zëvendësime gjatë punës

  Ndryshojini rulet e materialit dhe depozitat e bojës gjatë printimit.

 • Rrjete pune të efektshëm

  Softueri Direct Print Plus përmirëson shpejtësinë e përpunimit

 • Grafikë vibrante

  Boja me pigment të plotë Lucia TD prodhon imazhe me precizion të lartë.

 • Siguri

  Siguria e përmirësuar plotëson kërkesat e tregut.

Specifikimet në detaje

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  36" me 5 ngjyra
 • Teknologjia e printimit
  Tip i integruar, 6-ngjyrësh "Canon Bubblejet on Demand" (6 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  Total : 15,360 spërkatëse MBK : 5,120 spërkatëse BK, C, M, Y : 2,560 spërkatëse secila
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
  Kërkohet letër për CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër kalk CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD
 • Hapi i spërkatëses
  1.200 dpi x 2 përfshin zbulimin e mosshkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit
 • Madhësia e pikës së bojës
  minimumi 5 pl për ngjyrë
 • Kapaciteti i bojës
  Boja fillestare e përfshirë: 330ml(MBK)/160ml (BK, C, M, Y)
  Boja në shitje: 330 ml/700 ml
 • Tipi i bojës
  Bojërat me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  Microsoft Windows 32 Bit: 7, 8.1, 10
  64 bit : 7, 8.1, 10, Server 2008/R2, Server 2012, Server 2012/R2, 2016, 2019
  Apple Macintosh: macOS 10.12.6 ~ 10.15
 • Gjuhët e printerit
  HP-GL/2, HP RTL, PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)
 • Ndërfaqe standarde
  Porta USB B: USB 2.0 e integruar me shpejtësi të lartë
  Ethernet: 10/100/1000 base-T
  LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
  *Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  128 GB (memoria fizike 2 GB)
  Fole zgjerimi: Jo
 • Njësia e diskut
  500 GB (e enkriptuar)

Shpejtësia e printimit

 • CAD Drawing
  Letër e paveshur (A1):
  0:14 (modaliteti i shpejtë ekonomik), 4.0ppm

  Letër e paveshur (A0):
  0:30 (modaliteti i shpejtë ekonomik)
  0:37 (i shpejtë)
  1:06 (standard)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Letër rul: dy rule, mbushje përpara, dalje përpara/dalje sipër
  Fletë e prerë: mbushje përpara, dalje përpara (mbushje manuale me levën e bllokimit të materialit)
 • Gjerësia e materialit
  Letër rul: 203.2mm - 917mm
  Fletë e prerë: 203.2mm - 917mm
 • Trashësia e materialit
  Rul/e prerë: 0.07mm - 0.8mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Letër rul: 203.2mm (dalje përpara), 205mm (dalje sipër)
  Fletë e prerë: 203.2 mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Letër ruli: 18 m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe punës përkatëse)
  Fletë e prerë: 610 mm
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  175 mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Letër ruli: lart: 20 mm; poshtë: 3 mm; anë: 3 mm
  Letër e prerë: lart: 20 mm; poshtë: 20 mm; anë: 3 mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Letër rul: lart: 3 mm, poshtë: 3 mm, anash: 3 mm
  Letër rul (pa bordura): lart: 0 mm, poshtë: 0 mm, anash: 0 mm
  Letër e prerë: Krye: 3 mm, Fund: 20 mm, Anë: 3 mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Letra e rulit: dy rula. Ndërrimi automatik është i mundur.
  Letra e prerë: 1 fletë
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  [Rekomandohet] 515mm(JIS B2), 594mm(ISO A1), 728mm(JIS B1), 841mm(ISO A0), 10", 14", 17", 24", 36"
  [Të printueshme] 257mm(JIS B4), 297mm(ISO A3), 329mm(ISO A3+), 420mm(ISO A2), 8", 12", 15", 16", 18", 20", 22", 30", 34", 300mm, 500mm, 600mm, 800mm dhe gjerësi e posaçme ruli (203.2 - 917mm)
  * Madhësia ”Të printueshme” printohet me teknologji mikromargjinash, që d.m.th. nuk përdoret me vrimën e pllakës.
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  [Dalje sipër (sirtari i nxjerrjes lart)]
  Gjatësia maksimale e stivimit: 1397 mm
  (CAD, letër e paveshur mes 3 inç)
  A0 portret: 100 fletë
  * Mund të kryhet stivim me madhësi të ndryshme. Maksimumi 100 fletë.
  (CAD, letër e paveshur mes 2 inç)
  A0 portret: 50 fletë
  * Mund të kryhet stivim me madhësi të ndryshme. Maksimumi 50 fletë.
  [Dalje e përparme (kosh)]
  1 fletë (gjatësia maksimale e stivimit: 1219.2mm)

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Funksionimi: 157 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 2,2 W e poshtë 
  Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: afro 5 minuta
  Fikja: 0,3 W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma (fuqia/presioni)
  Funksionimi: 52 dB (A) (letër e thjeshtë, modalitet standard, vizatim linje/modalitet teksti) (matur në standardin ISO 7779)
  Në pritje: 35 dB (A) e poshtë
  Funksionimi: 7.0 Bels ose më pak (letër e thjeshtë, modaliteti standard, vizatim linje/modalitet teksti) (matur në standardin ISO 7779)
 • Rregulloret
  Europe: simboli CE
  Vendet e tjera: Certifikimi CB
 • Certifikatat mjedisore
  TUV, CB

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  1548×1293×1189 mm (shporta e hapur)
  1548×960×1189 mm (shporta e mbyllur)
  207kg
 • Përmasat e paketimit dhe pesha
  1704 x 946 x 1373mm
  274kg

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printeri, 1 kokë printimi, aksesor bazë letre 3 in, 1 komplet bojërash fillestare, manuali i konfigurimit, fletëpalosja e sigurisë/standardeve mjedisore, CD-ROM (Win) me softuerin e përdorimit, CD-ROM me "PosterArtist Lite", fleta e biocideve e BE-së, fleta e Bashkimit Ekonomik Euraziatik, fleta e informacionit të rëndësishëm, 2 mbajtëse ruli (spool), kosh, kordon elektrik
 • Softueri i përfshirë
  "imagePROGRAF TZ Printer Driver" dhe "PosterArtist Lite"
  Softuerë të tjerë ofrohen si shkarkime nga interneti.

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Mbajtëse ruli 2"/3": RH2-34

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Depozita e bojës: PFl-340 (330 ml), PFl-740 (700 ml)
  Koka e printimit: PF-06
  Kutia e mirëmbajtjes: MC-30