Printerët e formatit të madh

Canon imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36

Specifikimet

Specifikimet

 • Printim i shpejtë

  Printim i vazhdueshëm me ngjyra deri në 4ppm me shpejtësi të lartë.

 • Sirtari dorëzimi të sipërm me performancë të lartë

  Skanoni printimet të stivuara deri në 100 faqe A0 CAD, apo edhe në përmasa të përziera.

 • Skanim inteligjent

  Harduer i integruar dhe softuer inteligjent

 • Administrim inteligjent i materialeve

  Zbulim automatik i llojit të materialit dhe vlerësim i gjatësisë së mbetur

 • Hyrje nga përpara

  Ngarkim i thjeshtë i materialeve, konfigurim i depozitës së bojës dhe administrim i daljeve.

 • Zëvendësime gjatë punës

  Ndryshojini rulet e materialit dhe depozitat e bojës gjatë printimit.

 • Rrjete pune të efektshëm

  Procesim intuitiv i dokumenteve me softuerin Direct Print Plus

 • Grafikë vibrante

  Precizion printimi nga teknologjia e bojës Lucia TD me 5 ngjyra

 • Siguri

  Siguria e përmirësuar përmbush kërkesën standarde të sektorit

Specifikimet në detaje

Teknologjia e skanerit

 • Teknologjia e skanimit
  SingleSensor
 • Rezolucioni maksimal (dpi)
  1200dpi
 • Shtegu i letrës
  I shtrirë
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  36" (914 mm)
 • Gjerësia minimale e skanimit
  6" (150 mm)
 • Gjerësia maksimale e dokumentit
  38" (965 mm)
 • Gjatësia maksimale e skanimit
  8 m (JPEG/PDF); 15,2 m (TIFF)
 • Pesha e skanerit
  7.8Kg
 • Përmasat (gj-th-l)
  1056 x 199 x 118mm
  1056×251×156 mm me fletëkthyese
 • Pajtueshmëria
  Evropë: simboli CE, Shtetet e tjera: certifikim CB
 • Dalja përpara/prapa
  Prapa (dalja përpara me fletëkthyese)
 • Administrimi i dokumenteve - lart/poshtë
  Lart
 • Trashësia e dokumentit
  0,07–1,0 mm

  * Dokumentet më të trasha duhet të jenë fleksibël dhe udhëzuesit e kthimit të letrës të hiqen dhe mund të kërkojnë mbështetje shtesë. Disa materiale duhet të skanohen me shpejtësi të zvogëluar. Nuk është e mundur të garantohet se mund të skanohen të gjitha llojet dhe masat e materialeve.

 • Shpejtësia e skanimit në gradacion grije 8-bitësh dhe mono në 200dpi
  13ips 1
 • Skanimi në kompjuter: Shpejtësia e skanimit 24-bit me ngjyra në 200dpi
  3ips 2
 • Fotokopjim: Shpejtësia e skanimit me ngjyra 24-bitëshe në 200dpi
  6ips 3
 • Ndërfaqja USB
  3.0 (mbështet dhe USB2)
 • Komandat e skanerit
  Ndalim, avancim, rikthim, statusi LED
 • Marka/ngjyra
  Asnjë / e zezë nga "Canon"
 • Softueri i përfshirë
  SmartWorks MFP V6
 • Çfarë ka në Kuti?
  Skaneri "Z36"
  Bazament me suspension për printerin dhe bazament për kontrollorin e sistemit
  2 orientuese anësore të letrës
  3 fletëkthyese
  Objektivi i kalibrimit
  Udhëzuesi i montimit dhe i konfigurimit
  Kabllo USB3 (2 metra)
  Ushqimi me energji
  Kontrollor sistemi 15.6"
  Kordon elektrik 3:1 Trident - kërkon 1 kabllo linje lokale (nuk përfshihet).
 • Kontrollor sistemi
  Windows 10 Enterprise LTSC 64 bit. CPU: Intel i3-8100T. SSD: 256GB, RAM: 8GB DDR4.
  Ekrani: Multiprekje 15.6”, 1366 x 768. 3 x USB3 & 1 x USB2, 1 x GbE (mbrapa). Buton ndezjeje dhe 1 x USB3 (para).

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  36" me 5 ngjyra
 • Teknologjia e printimit
  Tip i integruar, 6-ngjyrësh "Canon Bubblejet on Demand" (6 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  Total : 15,360 spërkatëse MBK : 5,120 spërkatëse BK, C, M, Y : 2,560 spërkatëse secila
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
  Kërkohet letër për CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër kalk CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD
 • Hapi i spërkatëses
  1.200 dpi x 2 përfshin zbulimin e mosshkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit
 • Madhësia e pikës së bojës
  minimumi 5 pl për ngjyrë
 • Kapaciteti i bojës
  Boja fillestare e përfshirë: 330ml(MBK)/160ml (BK, C, M, Y)
  Boja në shitje: 330 ml/700 ml
 • Tipi i bojës
  Bojërat me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  Microsoft Windows 32 Bit: 7, 8.1, 10
  64 bit : 7, 8.1, 10, Server 2008/R2, Server 2012, Server 2012/R2, 2016, 2019
  Apple Macintosh: macOS 10.12.6 ~ 10.15
 • Gjuhët e printerit
  HP-GL/2, HP RTL, PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)
 • Ndërfaqe standarde
  Porta USB A: Printimi i drejtpërdrejtë i memories USB për skedarët JPEG/PDF
  Porta USB B: USB 2.0 e integruar me shpejtësi të lartë
  Ethernet: 10/100/1000 base-T
  LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b

  *Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  128 GB (memoria fizike 2 GB)
  Fole zgjerimi: Jo
 • Njësia e diskut
  500 GB (e enkriptuar)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Letër rul: dy rule, mbushje përpara, dalje përpara/dalje sipër
  Fletë e prerë: mbushje përpara, dalje përpara (mbushje manuale me levën e bllokimit të materialit)
 • Gjerësia e materialit
  Letër rul: 203.2mm - 917mm
  Fletë e prerë: 203.2mm - 917mm
 • Trashësia e materialit
  Rul/e prerë: 0.07mm - 0.8mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Letër rul: 203.2mm (dalje përpara), 205mm (dalje sipër)
  Fletë e prerë: 203.2 mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Letër ruli: 18 m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe punës përkatëse)
  Fletë e prerë: 610 mm
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  175 mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Letër ruli: lart: 20 mm; poshtë: 3 mm; anë: 3 mm
  Letër e prerë: lart: 20 mm; poshtë: 20 mm; anë: 3 mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Letër rul: lart: 3 mm, poshtë: 3 mm, anash: 3 mm
  Letër rul (pa bordura): lart: 0 mm, poshtë: 0 mm, anash: 0 mm
  Letër e prerë: Krye: 3 mm, Fund: 20 mm, Anë: 3 mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Letra e rulit: dy rula. Ndërrimi automatik është i mundur.
  Letra e prerë: 1 fletë
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  [Rekomandohet] 515mm(JIS B2), 594mm(ISO A1), 728mm(JIS B1), 841mm(ISO A0), 10", 14", 17", 24", 36"
  [Të printueshme] 257mm(JIS B4), 297mm(ISO A3), 329mm(ISO A3+), 420mm(ISO A2), 8", 12", 15", 16", 18", 20", 22", 30", 34", 300mm, 500mm, 600mm, 800mm dhe gjerësi e posaçme ruli (203.2 - 917mm)

  * Madhësia ”Të printueshme” printohet me teknologji mikromargjinash, që d.m.th. nuk përdoret me vrimën e pllakës.
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  [Dalje sipër (sirtari i nxjerrjes lart)]
  Gjatësia maksimale e stivimit: 1397 mm
  (CAD, letër e paveshur mes 3 inç)
  A0 portret: 100 fletë
  * Mund të kryhet stivim me madhësi të ndryshme. Maksimumi 100 fletë.
  (CAD, letër e paveshur mes 2 inç)
  A0 portret: 50 fletë
  * Mund të kryhet stivim me madhësi të ndryshme. Maksimumi 50 fletë.
  [Dalje e përparme (kosh)]
  1 fletë (gjatësia maksimale e stivimit: 1219.2mm)

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Funksionimi: 157 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 2,2 W e poshtë 
  Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: afro 5 minuta
  Fikja: 0,3 W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma (fuqia/presioni)
  Funksionimi: 52 dB (A) (letër e thjeshtë, modalitet standard, vizatim linje/modalitet teksti) (matur në standardin ISO 7779)
  Në pritje: 35 dB (A) e poshtë
  Funksionimi: 7.0 Bels ose më pak (letër e thjeshtë, modaliteti standard, vizatim linje/modalitet teksti) (matur në standardin ISO 7779)
 • Rregulloret
  Evropë: simboli CE,
  Shtetet e tjera: certifikim CB
 • Certifikatat mjedisore
  TUV, CB

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  1548×1293×1189 mm (shporta e hapur)
  1548×960×1189 mm (shporta e mbyllur)
  207kg
 • Përmasat e paketimit dhe pesha
  1704 x 946 x 1373mm
  274kg

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printeri, 1 kokë printimi, aksesor bazë letre 3 in, 1 komplet bojërash fillestare, manuali i konfigurimit, fletëpalosja e sigurisë/standardeve mjedisore, CD-ROM (Win) me softuerin e përdorimit, CD-ROM me "PosterArtist Lite", fleta e biocideve e BE-së, fleta e Bashkimit Ekonomik Euraziatik, fleta e informacionit të rëndësishëm, 2 mbajtëse ruli (spool), kosh, kordon elektrik
 • Softueri i përfshirë
  "imagePROGRAF TZ Printer Driver" dhe "PosterArtist Lite"
  Softuerë të tjerë ofrohen si shkarkime nga interneti.

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Mbajtëse ruli 2"/3": RH2-34

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Depozita e bojës: PFl-340 (330 ml), PFl-740 (700 ml)
  Koka e printimit: PF-06
  Kutia e mirëmbajtjes: MC-30
 1. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët konkrete të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve. Kohët e cituara të skanimit janë maksimumi për regjistrim imazhi real 200 x 200 dpi. Shpejtësia maksimale e skanimit për RGB: Kopjimi në 200/300/600dpi = 6/4/2ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 3/2/2ips. Shpejtësia maks. e skanimit bardhezi: Kopjimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips.
 2. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët konkrete të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve. Kohët e cituara të skanimit janë maksimumi për regjistrim imazhi real 200 x 200 dpi. Shpejtësia maksimale e skanimit për RGB: Kopjimi në 200/300/600dpi = 6/4/2ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 3/2/2ips. Shpejtësia maks. e skanimit bardhezi: Kopjimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips
 3. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët konkrete të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve. Kohët e cituara të skanimit janë maksimumi për regjistrim imazhi real 200 x 200 dpi. Shpejtësia maksimale e skanimit për RGB: Kopjimi në 200/300/600dpi = 6/4/2ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 3/2/2ips. Shpejtësia maks. e skanimit bardhezi: Kopjimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips