Printerët e formatit të madh

Canon imagePROGRAF TX-4100

Specifikimet

Specifikimet

 • Prodhim në volum të lartë

  Me shpejtësi të lartë, ndërrim automatik të ruleve, konfigurim inteligjent të materialeve dhe depozita boje me ndërrim gjatë punës.

 • Siguri e përmirësuar

  Mbrojtja e dokumenteve dhe e pajisjeve plotëson kërkesat standarde të sektorit.

 • Madhësi të ndryshme materiali

  Printim në përmasa të lira pa bordura.

 • Printim cilësie të lartë

  Teknologjia e përparuar e bojës dhe proceset e printimit.

 • Seti rulesh inteligjente

  Saktësi e përmirësuar e zbulimit të materialeve.

 • Mbushje me rul dysh

  Rritje produktiviteti nga prania a disa ruleve materiali.

 • Printime të qëndrueshme

  Printimi rezistent ndaj ujit realizon posterë dhe grafikë në natyrë që zgjasin më shumë.

 • Softuer i përmirësuar

  Hapa të thjeshtë dhe intuitivë për aplikime të gjithanshme, CAD, GIS dhe posterë.

Specifikimet në detaje

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  44" me 5 ngjyra
 • Teknologjia e printimit
  Tip i integruar, 6-ngjyrësh "Canon Bubblejet on Demand" (6 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  Total : 15,360 spërkatëse MBK : 5,120 spërkatëse BK, C, M, Y : 2,560 spërkatëse secila
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
  Kërkohet letër për CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër kalk CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD
 • Hapi i spërkatëses
  1.200 dpi x 2 përfshin zbulimin e mosshkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit
 • Madhësia e pikës së bojës
  minimumi 5 pl për ngjyrë
 • Kapaciteti i bojës
  Boja fillestare e përfshirë: 330ml(MBK, BK, C, M, Y)
  Boja në shitje: 160 ml/330 ml/700 ml
 • Tipi i bojës
  Bojërat me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  Microsoft Windows 32 Bit: 7, 8.1, 10
  64 Bit: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008R2, 2012, 2012R2, 2016, 2019
  Apple Macintosh: macOS 10.12.6~macOS 10.15
 • Gjuhët e printerit
  HP-GL/2, HP RTL, PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)
 • Ndërfaqe standarde
  Porta USB A: Printimi i drejtpërdrejtë i memories USB për skedarët JPEG/PDF
  Foleja USB B: USB e integruar, e shpejtësisë së lartë
  Ethernet: 10/100/1000 base-T
  LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
  *Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  128 GB (memoria fizike 2 GB)
  Fole zgjerimi: Jo
 • Njësia e diskut
  500 GB (e enkriptuar)

Shpejtësia e printimit

 • CAD Drawing
  Letër e thjeshtë (A1):
  0:18 (modaliteti i shpejtë ekonomik), 3.2ppm

  Letër e thjeshtë (A0):
  0:34 (modaliteti i shpejtë ekonomik)
  0:37 (i shpejtë)
  1:04 PD (standard)
 • Afishe
  Letër e thjeshtë (A0):
  0.37min (Metoda e Shpejtë Ekonomike)
  12:42.PD (Shpejt)
  1:15 PD (standard)

  Letë e rëndë e veshur (A0):
  1:38 (i shpejtë)
  2:33 PD (standard)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Rul letre: një rul, mbushja përpara, dalja përpara
  Fletë e prerë: mbushje përpara, dalje përpara (mbushje manuale me levën e bllokimit të materialit)
 • Gjerësia e materialit
  Letër rul: 152.4mm - 1118mm
  Fletë e prerë: 152.4mm - 1118mm
 • Trashësia e materialit
  Rul/e prerë: 0.07mm - 0.8mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Letër rul : 101.6mm (me përjashtim të tekstileve, kanavacës, kalkut dhe materialeve film i tejdukshëm pa shkëlqim. Këto materiale janë 200mm.)
  Fletë e prerë: 203.2 mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Letër ruli: 18 m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe punës përkatëse)
  Fletë e prerë: 1.6 m
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  170 mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Letër ruli: lart: 20 mm; poshtë: 3 mm; anë: 3 mm
  Letër e prerë: lart: 20 mm; poshtë: 20 mm; anë: 3 mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Letër rul: lart: 3 mm, poshtë: 3 mm, anash: 3 mm
  Letër rul (pa bordura): lart: 0 mm, poshtë: 0 mm, anash: 0 mm
  Letër e prerë: Krye: 3 mm, Fund: 20 mm, Anë: 3 mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Letra e rulit: dy rula. Ndërrimi automatik është i mundur.
  Letra e prerë: 1 fletë
 • Njësi e rulit të marrjes së materialit
  Njësia e marrjes së rulit me dy drejtime lejon që sipërfaqja e printimit të mblidhet brenda ose jashtë rulit
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  [Rekomandohet] 515mm (JIS B2), 594mm (ISO A1), 728mm (JIS B1), 841mm (ISO A0), 1030mm (JIS B0), 10", 14", 17", 24", 36", 42", 44"
  [Të printueshme] 257mm (JIS B4), 297mm (ISO A3), 329mm (ISO A3+), 420mm (ISO A2), 6", 8", 12", 15", 16", 18", 20", 22", 30", 34", 300mm, 500mm, 600mm, 800mm, 1000mm dhe gjerësi e lirë e rulit (152.4 - 1118mm)
  * Madhësia "e printueshme" printohet si teknologji mikro-marzin, që do të thotë se nuk përdoret me vrimën e pllakës.
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  [Kosh multipozicional]
  Pozicioni standard: 1 fletë
  Pozicioni i rrafshët: A2 peizazh, letër me shkëlqim 10 fletë, letër e veshur 20 fletë, letër e zakonshme 20 fletë (me përjashtim të rasteve me valëzim të fortë)
  [Stivuesi]
  Pozicioni i koshit: 1 fletë (përjashton gjendjen e valëzuar)
  Pozicioni i palosjes: A0/A1 portret, vizatim CAD, letër e zakonshme 20 fletë, letër pa veshje 100 fletë (përjashton gjendjen e valëzuar)
  Pozicioni i stivimit: A1/A2 peizazh, vizatim CAD, letër e zakonshme 100 fletë, letër e paveshur 100 fletë (përjashton gjendjen e valëzuar)

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Funksionimi: 116 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 2,2 W e poshtë 
  Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: afro 5 minuta
  Fikja: 0,3 W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma (fuqia/presioni)
  Funksionimi: 51 dB (A) (letër e thjeshtë, modalitet standard, vizatim linje/modalitet teksti)
  Në pritje: 35 dB (A) e poshtë
  Funksionimi: 6.9 Bels ose më pak (letër e thjeshtë, modaliteti standard, vizatim linje/modalitet teksti) (matur në standardin ISO 7779)
 • Rregulloret
  Europe: simboli CE
  Vendet e tjera: Certifikimi CB
 • Certifikatat mjedisore
  TUV, CB

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  Gj x Th x L
  1593 x 984 x 1168 mm (shporta e hapur)
  1593 x 766 x 1168 mm (shporta e mbyllur)
  114 kg (duke përfshirë kompletin e mbajtëses së rulit dhe njësinë e rulit; pa bojën dhe kokat e printimit)
 • Përmasat e paketimit dhe pesha
  Printeri (njësia kryesore me paletë): 1820×915×1061 mm
  161kg
  Njësia e rulit: 1727 x 562 x 461 mm
  30 kg

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printer, 1 kokë kokl printimi, 1 mbajtëse ruli (rrotull), aksesor bazë letre 3", 1 set depozitash boje fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, siguria/Standardi, fletëpalosja mjedisore
  CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Windows), PosterArtist Lite CD-ROM
  skedë e biocideve e BE-së, skedë e Bashkimit Ekonomik Euro-Aziatik, skedë e informacioneve të rëndësishme
 • Softueri i përfshirë
  imagePROGRAF TX Printer Driver dhe PosterArtist Lite,
  Softuerë të tjerë ofrohen si shkarkime nga interneti.

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-46
  Njësia e rulit: RU-42
  Stivuesi: SS-41

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Depozita e bojës: PFl-110 (160ml), PFl-310 (330ml), PFl-710 (700ml)
  Koka e printimit: PF-06
  Thika e prerjes: CT-07
  Kutia e mirëmbajtjes: MC-30