Printerët e formatit të madh

Canon imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36

Specifikimet

Specifikimet

 • Prodhim në volum të lartë

  Shpejtësi më e lartë, printim i pandërprerë dhe një opsion ruli dysh me ndërrim automatik të materialit.

 • Cilësi e shkëlqyeshme

  Printim i përparuar me bojë me precizion të jashtëzakonshëm të skanimit.

 • Siguri e garantuar

  Siguria e përmirësuar përmbush kërkesën standarde të sektorit

 • Zbulim i materialeve

  Saktësi e shtuar për funksionimin pa telashe.

 • Zgjidhje softuerike

  Krijim i lehtë i posterëve me PosterArtist Lite dhe printim i thjeshtë me Direct Print Plus të sapozhvilluar si standard.

 • Rezistenca ndaj kushteve atmosferike

  Boja me pigment të plotë LUCIA TD me opsion materiali rezistent ndaj ujit.

 • Ekran me prekje intuitiv me ngjyra

  Akses i lehtë nga përdoruesi në funksione.

Specifikimet në detaje

Teknologjia e skanerit

 • Teknologjia e skanimit
  SingleSensor
 • Rezolucioni maksimal (dpi)
  1200dpi
 • Shtegu i letrës
  I shtrirë
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  36" (914 mm)
 • Gjerësia minimale e skanimit
  6" (150 mm)
 • Gjerësia maksimale e dokumentit
  38" (965 mm)
 • Gjatësia maksimale e skanimit
  8 m (JPEG/PDF); 15,2 m (TIFF)
 • Pesha e skanerit
  7.8Kg
 • Përmasat (gj-th-l)
  1056 x 199 x 118mm 
  1056×251×156 mm me fletëkthyese
 • Pajtueshmëria
  Evropë: simboli CE, Shtetet e tjera: certifikim CB
 • Dalja përpara/prapa
  Prapa (dalja përpara me fletëkthyese)
 • Administrimi i dokumenteve - lart/poshtë
  Lart
 • Trashësia e dokumentit
  0.07 – 1.0mm 1
 • Shpejtësia e skanimit në gradacion grije 8-bitësh dhe mono në 200dpi
  13ips 2
 • Skanimi në kompjuter: Shpejtësia e skanimit 24-bit me ngjyra në 200dpi
  3ips 3
 • Fotokopjim: Shpejtësia e skanimit me ngjyra 24-bitëshe në 200dpi
  6ips 4
 • Ndërfaqja USB
  3.0 (mbështet dhe USB2)
 • Komandat e skanerit
  Ndalim, avancim, rikthim, statusi LED
 • Marka/ngjyra
  Asnjë / e zezë nga "Canon"
 • Softueri i përfshirë
  SmartWorks MFP V6
 • Çfarë ka në Kuti?
  Skaneri "Z36"
  Bazament me suspension për printerin dhe bazament për kontrollorin e sistemit
  2 orientuese anësore të letrës
  3 fletëkthyese
  Objektivi i kalibrimit
  Udhëzuesi i montimit dhe i konfigurimit
  Kabllo USB3 (2 metra)
  Ushqimi me energji
  Kontrollor sistemi 15.6"
  Kordon elektrik 3:1 Trident - kërkon 1 kabllo linje lokale (nuk përfshihet).
 • Kontrollor sistemi
  Windows 10 Enterprise LTSC 64 bit. CPU: Intel Pentium G5400T. SSD: 256GB, RAM: 8GB DDR4. Ekrani: Multiprekje 15.6”, 1366 x 768. 3 x USB3 & 1 x USB2, 1 x GbE (mbrapa). Buton ndezjeje dhe 1 x USB3 (para).

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  36" me 5 ngjyra
 • Teknologjia e printimit
  Tip i integruar, 6-ngjyrësh "Canon Bubblejet on Demand" (6 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  Total : 15,360 spërkatëse MBK : 5,120 spërkatëse BK, C, M, Y : 2,560 spërkatëse secila
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
  Kërkohet letër për CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër kalk CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD
 • Hapi i spërkatëses
  1.200 dpi x 2 përfshin zbulimin e mosshkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit
 • Madhësia e pikës së bojës
  minimumi 5 pl për ngjyrë
 • Kapaciteti i bojës
  Boja fillestare e përfshirë: 330ml(MBK)/160ml (BK, C, M, Y)
  Boja në shitje: 160 ml/330 ml/700 ml
 • Tipi i bojës
  Bojërat me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  Microsoft Windows 32 Bit: 7, 8.1, 10
  64 Bit: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008R2, 2012, 2012R2, 2016, 2019
  Apple Macintosh: macOS 10.12.6~macOS 10.15
 • Gjuhët e printerit
  HP-GL/2, HP RTL, PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)
 • Ndërfaqe standarde
  Porta USB A: Printimi i drejtpërdrejtë i memories USB për skedarët JPEG/PDF
  Foleja USB B: USB e integruar, e shpejtësisë së lartë
  Ethernet: 10/100/1000 base-T
  LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
  *Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  128 GB (memoria fizike 2 GB)
  Fole zgjerimi: Jo
 • Njësia e diskut
  500 GB (e enkriptuar)

Shpejtësia e printimit

 • CAD Drawing
  Bazuar në madhësinë e faqes (A1)
  0:18 (modaliteti i shpejtë ekonomik), 3.2ppm

  Bazuar në madhësinë e faqes (A0)
  0:34 (modaliteti i shpejtë ekonomik)
  0:37 (i shpejtë)
  1:04 PD (standard)
 • Afishe
  Letër e thjeshtë, madhësia e faqes (A0)
  0.37min (Metoda e Shpejtë Ekonomike)
  12:42.PD (Shpejt)
  1:15 PD (standard)


  Letër e veshur, madhësia e faqes (A0)
  1:38 (i shpejtë)
  2:33 PD (standard)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Rul letre: një rul, mbushja përpara, dalja përpara
  Fletë e prerë: mbushje përpara, dalje përpara (mbushje manuale me levën e bllokimit të materialit)
 • Gjerësia e materialit
  Letër rul: 152.4mm - 917mm
  Fletë e prerë 152.4mm - 917mm
 • Trashësia e materialit
  Rul/e prerë: 0.07mm - 0.8mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Letër rul : 101.6mm (me përjashtim të tekstileve, kanavacës, kalkut dhe materialeve film i tejdukshëm pa shkëlqim. Këto materiale janë 200mm.)
  Fletë e prerë: 203.2 mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Letër ruli: 18 m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe punës përkatëse)
  Fletë e prerë: 1.6 m
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  170 mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Letër ruli: lart: 20 mm; poshtë: 3 mm; anë: 3 mm
  Letër e prerë: lart: 20 mm; poshtë: 20 mm; anë: 3 mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Letër rul: lart: 3 mm, poshtë: 3 mm, anash: 3 mm
  Letër rul (pa bordura): lart: 0 mm, poshtë: 0 mm, anash: 0 mm
  Letër e prerë: Krye: 3 mm, Fund: 20 mm, Anë: 3 mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Letra e rulit: dy rula. Ndërrimi automatik është i mundur.
  Letra e prerë: 1 fletë
 • Njësi e rulit të marrjes së materialit
  Njësia e marrjes së rulit me dy drejtime lejon që sipërfaqja e printimit të mblidhet brenda ose jashtë rulit
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  [Rekomandohet] 515mm(JIS B2), 594mm(ISO A1), 728mm(JIS B1), 841mm(ISO A0), 10", 14", 17", 24", 36"
  [Të printueshme] 257mm(JIS B4), 297mm(ISO A3), 329mm(ISO A3+), 420mm(ISO A2), 6", 8", 12", 15", 16", 18", 20", 22", 30", 34", 300mm, 500mm, 600mm, 800mm dhe gjerësi e lirë e rulit (152.4 - 917mm)
  * Madhësia "e printueshme" printohet si teknologji mikro-marzin, që do të thotë se nuk përdoret me vrimën e pllakës.
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  [Kosh multipozicional]
  Pozicioni standard: 1 fletë
  Pozicioni i rrafshët: A2 peizazh, letër me shkëlqim 10 fletë, letër e veshur 20 fletë, letër e zakonshme 20 fletë (me përjashtim të rasteve me valëzim të fortë)
  [Stivuesi]
  Pozicioni i koshit: 1 fletë (përjashton gjendjen e valëzuar)
  Pozicioni i palosjes: A0/A1 portret, vizatim CAD, letër e zakonshme 20 fletë, letër pa veshje 100 fletë (përjashton gjendjen e valëzuar)
  Pozicioni i stivimit: A1/A2 peizazh, vizatim CAD, letër e zakonshme 100 fletë, letër e paveshur 100 fletë (përjashton gjendjen e valëzuar)

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Funksionimi: 115 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 2,1 W e poshtë 
  Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: afro 5 minuta
  Fikja: 0,3 W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma (fuqia/presioni)
  Funksionimi: 51 dB (A) (letër e thjeshtë, modalitet standard, vizatim linje/modalitet teksti) (matur në standardin ISO 7779)
  Në pritje: 35 dB (A) e poshtë
  Funksionimi: 6.9 Bels ose më pak (letër e thjeshtë, modaliteti standard, vizatim linje/modalitet teksti) (matur në standardin ISO 7779)
 • Rregulloret
  Europe: simboli CE
  Vendet e tjera: Certifikimi CB
 • Certifikatat mjedisore
  TUV, CB

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36
  1469 x 984 x 1473 mm (koshi i hapur, skaneri në pozicionin lart)
  1469 x 766 x 1422 mm (koshi i mbyllur, skaneri në pozicionin poshtë)
  123 kg (duke përfshirë kompletin e mbajtëses së rulit dhe njësinë e rulit, skanerin, bazamentin e suspensionit, kontrollorin e sistemit, pa bojën dhe kokat e printimit)

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printer, 1 kokë kokl printimi, 1 mbajtëse ruli (rrotull), aksesor bazë letre 3", 1 set depozitash boje fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, siguria/Standardi, fletëpalosja mjedisore
  CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Windows), PosterArtist Lite CD-ROM
  skedë e biocideve e BE-së, skedë e Bashkimit Ekonomik Euro-Aziatik, skedë e informacioneve të rëndësishme
 • Softueri i përfshirë
  Drejtuesi softuerik i printerit imagePROGRAF TX dhe softueri PosterArtist Lite ofrohen për shkarkim nga interneti.

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-34
  Njësia e rulit: RU-32
  Stivuesi: SS-31

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Depozita e bojës: PFl-110 (160ml), PFl-310 (330ml), PFl-710 (700ml)
  Koka e printimit: PF-06
  Thika e prerjes: CT-07
  Kutia e mirëmbajtjes: MC-30
 1. Dokumentet më të trasha duhet të jenë fleksibël dhe udhëzuesit e kthimit të letrës të hiqen dhe mund të kërkojnë mbështetje shtesë. Disa materiale duhet të skanohen me shpejtësi të zvogëluar. Nuk është e mundur të garantohet se mund të skanohen të gjitha llojet dhe masat e materialeve.
 2. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët konkrete të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve. Kohët e cituara të skanimit janë maksimumi për regjistrim imazhi real 200 x 200 dpi. Shpejtësia maksimale e skanimit për RGB: Kopjimi në 200/300/600dpi = 6/4/2ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 3/2/2ips. Shpejtësia maks. e skanimit bardhezi: Kopjimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips.
 3. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët konkrete të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve. Kohët e cituara të skanimit janë maksimumi për regjistrim imazhi real 200 x 200 dpi. Shpejtësia maksimale e skanimit për RGB: Kopjimi në 200/300/600dpi = 6/4/2ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 3/2/2ips. Shpejtësia maks. e skanimit bardhezi: Kopjimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips.
 4. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët konkrete të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve. Kohët e cituara të skanimit janë maksimumi për regjistrim imazhi real 200 x 200 dpi. Shpejtësia maksimale e skanimit për RGB: Kopjimi në 200/300/600dpi = 6/4/2ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 3/2/2ips. Shpejtësia maks. e skanimit bardhezi: Kopjimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips.