Printerë formati të gjerë

Canon imagePROGRAF TM-355 MFP Lm36

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia e skanerit

 • Teknologjia e skanimit
  SingleSensor me ndriçim shumëfish LED
 • Rezolucioni maksimal (dpi)
  600dpi
 • Shpejtësia e skanimit
  KOPJIMI
  300/300 dpi E ulët = 1 ips me ngjyra, 3 ips mono
  300/600 dpi Standarde = 1 ips me ngjyra, 3 ips mono
  600/600 dpi Optimale = 0,5 ips me ngjyra, 1,5 ips mono

  SKANIMI
  200 dpi E ulët = 1 ips me ngjyra, 3 ips mono
  300 dpi Standarde = 0,5 ips me ngjyra, 1,5 ips mono
  600 dpi Optimale = 0,33 ips me ngjyra, 1 ips mono
 • Modalitetet e skanimit
  Skanimi në USB - RGB/gradacion grije/bardhezi, TIFF (pa ScanApp)
  Skanimi në USB - RGB/gradacion grije/bardhezi, JPG, PDF, PDF/A, M-PDF (me ScanApp)
  Skanimi në kompjuter - RGB/gradacion grije/bardhezi/BW, Tiff, JPEG, PDF, PDF/A, TiffG4, M-PDF
  Kopjimi - RGB/gradacion grije/bardhezi
  Kopjimi dhe arkivimi - (kombinimi i kopjimit dhe i skanimit në kompjuter më sipër).
  Lidhja në renë kompjuterike realizohet me një lidhje te "Direct Print & Share" nga "Canon".
  PRINTIMI realizohet duke përdorur "Direct Print & Share" nga "Canon".
 • Shtegu i letrës
  Pjesa përpara lart, dalja prapa. Vetëm transferim përpara të dokumenteve
  Përfshihen fletëkthyeset
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  36" / 914,4 mm
 • Gjerësia minimale e skanimit
  6" / 152,4 mm
 • Gjerësia maksimale e dokumentit
  38" / 965,2 mm
 • Gjatësia maksimale e skanimit
  109" / 2768 mm
 • Trashësia e dokumentit
  Projektuar për të skanuar letrën CAD të printerit "Canon iPF".
  Min. = 0,07 mm
  Maks. = 0,8 mm
 • Përpikëria e skanimit
  Saktësia 0,2% +/-1 piksel
 • Ndërfaqja USB
  USB2, 128 GB FAT32.
 • Skanim në rrjet
  ScanApp - cakton direktorinë e skanimit.
  Specifikimet minimale të kompjuterit: • Windows 7/8/10 - 32-bitësh.
  • Ethernet 100 Mbs. • Procesorë "Intel Celeron, Core-Duo, Core-2-Duo" ose 2,8 GHz "Hyper-Threading (HT)" ose "AMD Dual-Core"
  • RAM 2 GB • Disk HDD i shpejtësisë së lartë, 7200 rrot/min, Serial ATA (SATA), me minimalisht 2 GB për aplikacione dhe 20 GB të lira për foto.
  Specifikimet e sugjeruara për kompjuterin: • Windows 7/8/10 - 64-bitësh.
  • Ethernet GB. • Procesorë "Intel i3/i5/i7" • 4 GB RAM
  • HDD Serial ATA (SATA) i shpejtësisë së lartë, me 7200 rpm, me minimalisht 2 GB për aplikacione dhe 20 GB të lira për imazhe.
 • Gjuhët
  ScanApp
  Anglisht/frëngjisht/gjermanisht/italisht/spanjisht/kinezishte e thjeshtuar/kinezishte tradicionale/koreanisht/rusisht/portugalisht/ japonisht/çekisht/polonisht
 • Paneli i kontrollit
  Ekrani me prekje 3,5"
 • Pesha e skanerit
  6,56 kg (14,5 lbs) pa fletëkthyese
 • Përmasat (gj-th-l)
  Gjerësia: 1238 mm
  Lartësia 131 mm
  Thellësia:
  Pa fletëkthyese - sirtari i letrës i palosur: 146 mm
  Pa fletëkthyese - sirtari i letrës i shtrirë: 193 mm
  Me fletëkthyese - sirtari i letrës i palosur: 206 mm
  Me fletëkthyese - sirtari i letrës i shtrirë: 253 mm
 • Pajtueshmëria
  Evropë: simboli CE, Shtetet e tjera: certifikim CB
 • Çfarë ka në Kuti?
  Skaneri Lm36
  Kapëset e montimit të printerit, elementet e fiksimit dhe vegla 3 mm
  2 këmbë për përdorimin në tryezë
  2 orientuese anësore të letrës
  3 fletëkthyese
  Objektivi i kalibrimit
  Disku CD për softuerin ScanApp dhe dokumentacioni në PDF:
  Manuali i përdorimit sipas gjuhës dhe udhëzuesi i nisjes së shpejtë të skanerit Lm36.
  Udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin Lm36.
  Kablloja "Ethernet" (2 metra)
  Ushqimi me energji
  Rajonale - kordonët e linjës kryesore (2 metra)

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  5 ngjyra 36"
 • Teknologjia e printimit
  Tip i integruar, 6-ngjyrësh "Canon Bubblejet on Demand" (6 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  Total: 15360 spërkatëse MBK: 5120 spërkatëse BK, C, M, Y: 2560 spërkatëse secila
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
 • Hapi i spërkatëses
  1,200 dpi x 2 rreshta
 • Madhësia e pikës së bojës
  minimumi 5 pl për ngjyrë
 • Kapaciteti i bojës
  Boja fillestare e përfshirë: 490 ml (130 ml për MBK, 90 ml x 4 për BK, C, M, Y)
  Boja në shitje: 300/130 ml (MBK, BK, C, M, Y)
 • Tipi i bojës
  Bojëra me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  32 Bit: Windows7, Windows 8.1, Windows 10
  64 Bit: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008R2, 2012, 2012R2, 2016, 2019, 2022
  Apple Macintosh: macOS 10.15.7~macOS 13
 • Protokolle të tjera të mbështetjes për dorëzimin e punës
  Apple AirPrint
 • Gjuhët e printerit
  HP-GL/2, HP RTL, PDF (Ver. 1.7), JPEG (Ver. JFIF 1,02), CALS G4 (dorëzimi vetëm nëpërmjet FTP)
 • Ndërfaqe standarde
  Porta USB A: Memoria USB (Printim i drejtpërdrejtë)
  Foleja USB B: Hi-Speed USB
  Ethernet: IEEE802.3ab(1000base-T), IEEE802.3u(100BASE-TX)/IEEE802.3 (10BASE-T)
  LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b

  *Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  128 GB (Memoria fizike 2 GB)
  Fole zgjerimi: Jo
 • Njësia e diskut
  500 GB (e enkriptuar)

Shpejtësia e printimit

 • CAD Drawing
  Letër e thjeshtë (A1)
  0:17 (Modaliteti i shpejtë ekonomik) 3,2 ppm

  Letër e thjeshtë (A0)
  0:32 (Modaliteti i shpejtë ekonomik)
  0:41 (I shpejtë)
  1:08 (Standard)
 • Afishe
  Letër e thjeshtë (A0)
  0:37 (Modaliteti i shpejtë ekonomik)
  0:43 (I shpejtë)
  1:18 (Standard)

  Letër e rëndë e veshur (A0)
  1:40 (I shpejtë)
  2:33 (Standard)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Rul letre: një rul, ngarkimi lart, dalja përpara
  Letër e prerë: ngarkimi lart, dalja përpara (vënie manuale me levën e fiksimit të materialit)
 • Gjerësia e materialit
  Rul letre: 203,2 - 917 mm
  Letër e prerë: 203,2 - 917 mm
 • Trashësia e materialit
  Rul/e prerë: 0,07 mm - 0,8 mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Rul letre: 203,2 mm
  Letër e prerë: 279,4 mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Rul letre: 18 m (Ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe përdorimit)
  Letër e prerë: 1,6 m
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  150 mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Rul letre: Lart: 20 mm, Poshtë: 3 mm, Anë: 3 mm
  Letër e prerë (AppleAirPrint): Lart: 20 mm, Poshtë: 31 mm, Anë: 3 mm
  Letër e prerë: (Të tjera): Lart: 20 mm; Poshtë: 20 mm; Anë: 3 mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Rul letre: Lart: 3 mm; Poshtë: 3 mm; Anë: 3 mm
  Rul letre (Pa bordura): Lart: 0 mm, Poshtë, 0 mm, Anë: 0 mm
  Letër e prerë (AppleAirPrint): Lart: 3 mm, Poshtë: 12,7 mm, Anë: 3 mm
  Letër e prerë (Të tjera): Lart: 3 mm; Poshtë: 20 mm; Anë: 3 mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Rul letre: një rul
  Letra e prerë: 1 fletë
 • Njësi e rulit të marrjes së materialit
  E papërcaktuar
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  [Të rekomanduara] 515 mm (JIS B2), 728 mm (JIS B1), 594 mm (ISO A1), 841 mm (ISO A0), 10", 14", 17", 24", 36"
  [Të printueshme] 257 mm (JIS B4), 297 mm (ISO A3), 329 mm (ISO A3+), 420 mm (ISO A2), 515 mm (JIS B3), 8", 12", 15", 16", 18", 20", 22", 30", 34", 300 mm, 500 mm, 600 mm, 800 mm
  Përveç nga sa më sipër, printimi në përmasa të lira pa bordura mbështetet vetëm në rulin e letrës sipas përkufizimit të përdoruesit
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  Pozicioni standard: 1 fletë
  Pozicioni i palosjes: Letër e thjeshtë, 20 fletë në portret A1/portret A0
  Pozicioni i rrafshët: Letër e thjeshtë, 20 fletë në A2 horizontale/A1 horizontale (përjashtohet pozicioni me valëzime të forta)

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Gjatë punës: 69 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 2,2 W e poshtë
  Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: afro 5 minuta
  Fikja: 0,1 W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma akustike (fuqia/presioni)
  Gjatë punës: afro 41dB(A) (letër e thjeshtë standarde, modalitet standard, modalitet vizatimi/teksti)
  (Matur sipas standardit ISO7779)

  Pritje: 35 dB(A) ose më pak

  Funksionimi: 6,2 Bel e poshtë (Letër e thjeshtë standarde, modalitet standard, modalitet vizatimi/teksti)
  (Matur sipas standardit ISO7779)
 • Rregulloret
  Shenja CE, shenja UKCA
 • Certifikatat mjedisore
  Certifikimi CB, EPEAT GOLD1

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  Gj x Th x L
  Njësia kryesore me mbështetësen
  1285 x 885 x 1060 mm (Paneli i përdorimit nuk është me anim sipër/shportë e hapur)
  1285 x 756 x 1060 mm (Paneli i përdorimit nuk është me anim sipër/shportë e mbyllur)
  63,8 kg (me kompletin e mbajtëses së rulit, duke përjashtuar bojën dhe kokën e printimit)
 • Përmasat e paketimit dhe pesha
  Printeri (Njësia kryesore me mbështetësen dhe paletën) 1462 x 1122 x 801 mm, 113 kg

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printeri, mbështetësja e printerit, 1 kokë printimi, kordon elektrik, 1 komplet kutish fillestare boje, udhëzues instalimi, fletëpalosje e sigurisë/e standardeve mjedisore, fletë me adresat LFP Eur, fletë me informacione të rëndësishme, udhëzuesi i konfigurimit të mbështetëses për stivosje të printerëve, njoftim për PosterArtist WEB
 • Softueri i përfshirë
  Programet ofrohen për shkarkim nga interneti

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Mbajtëse e rulit 2"/3": RH2-35
  Mbajtëse lexuesi kartash IC: RA-02

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Depozita e bojës: M:PFI-321 (300 ml) / PFI-121 (130 ml), MBK/BK/C/Y:PFI-320 (300 ml) / PFI-120 (130 ml) Print Head: PF-06
  Thika e prerjes: CT-08
  Kutia e mirëmbajtjes: MC-31
 1. EPEAT Gold i regjistruar në SHBA