Printerët e formatit të madh

Canon imagePROGRAF TM-305 MFP Z36

Specifikimet

Specifikimet

 • Produktivitet

  Printer shumëfunksional formati të madh 36 inç

 • Shpejtësia e skanimit

  Shpejtësi skanimi 13ips (mono 8 bit)

 • Shpejtësia e printimit

  Shpejtësi printimi 144pph (A1)

 • Printim direkt

  Nga disku HDD ose memoria USB

 • Lloji dhe teknologjia e bojës

  Sistem boje pigmenti Lucia TD me 5 ngjyra

 • Ndërfaqja

  Kontrollor sistemi 15,6 inç

 • Trupi kompakt

  Trup kompakt 1616 x 887 mm

Specifikimet në detaje

Teknologjia e skanerit

 • Teknologjia e skanimit
  SingleSensor
 • Rezolucioni maksimal (dpi)
  1200dpi
 • Shtegu i letrës
  I shtrirë
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  36" (914 mm)
 • Gjerësia minimale e skanimit
  6" (150 mm)
 • Gjerësia maksimale e dokumentit
  38" (965 mm)
 • Gjatësia maksimale e skanimit
  8 m (JPEG/PDF); 15,2 m (TIFF)
 • Pesha e skanerit
  7.8Kg
 • Përmasat (gj-th-l)
  1056 x 199 x 118mm
  1056×251×156 mm me fletëkthyese
 • Pajtueshmëria
  Evropë: simboli CE, Shtetet e tjera: certifikim CB
 • Dalja përpara/prapa
  Prapa (dalja përpara me fletëkthyese)
 • Administrimi i dokumenteve - lart/poshtë
  Lart
 • Trashësia e dokumentit
  0.07 – 1.0mm1
 • Shpejtësia e skanimit në gradacion grije 8-bitësh dhe mono në 200dpi
  13ips2
 • Skanimi në kompjuter: Shpejtësia e skanimit 24-bit me ngjyra në 200dpi
  3ips3
 • Fotokopjim: Shpejtësia e skanimit me ngjyra 24-bitëshe në 200dpi
  6ips4
 • Ndërfaqja USB
  3.0 (mbështet dhe USB2)
 • Komandat e skanerit
  Ndalim, avancim, rikthim, statusi LED
 • Marka/ngjyra
  Asnjë / e zezë nga "Canon"
 • Softueri i përfshirë
  SmartWorks MFP V6
 • Çfarë ka në Kuti?
  Skaneri "Z36"
  Bazament me suspension për printerin dhe bazament për kontrollorin e sistemit
  2 orientuese anësore të letrës
  3 fletëkthyese
  Objektivi i kalibrimit
  Udhëzuesi i montimit dhe i konfigurimit
  Kabllo USB3 (2 metra)
  Ushqimi me energji
  Kontrollor sistemi 15.6"
  Kordon elektrik 3:1 Trident - kërkon 1 kabllo linje lokale (nuk përfshihet).
 • Kontrollor sistemi
  Windows 10 Enterprise LTSC 64 bit. CPU: Intel Pentium G5400T. SSD: 256GB, RAM: 8GB DDR4.
  Ekrani: Multiprekje 15.6”, 1366 x 768. 3 x USB3 & 1 x USB2, 1 x GbE (mbrapa). Buton ndezjeje dhe 1 x USB3 (para).

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  5 ngjyra 36"/914mm
 • Teknologjia e printimit
  Tip i integruar, 6-ngjyrësh "Canon Bubblejet on Demand" (6 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  15 360 spërkatëse (MBK 5120 spërkatëse, ngjyrat e tjera 2560 spërkatëse secila)
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
  Kërkohet letër për CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër kalk CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD
 • Hapi i spërkatëses
  1200 dpi (2 rreshta)
 • Madhësia e pikës së bojës
  minimumi 5 pl për ngjyrë
 • Kapaciteti i bojës
  Boja në shitje: 130 ml/300 ml
  Boja fillestare e paketës: 130 ml (e zezë mat)/90 ml (e zezë, e kaltër, rozë, e verdhë)
 • Tipi i bojës
  Bojërat me pigment - e zezë, e zezë mat, e kaltër, rozë, e verdhë
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  "Microsoft Windows" 32-bitësh: Windows 7, 8.1, 10,
  64-bitësh: Windows 7, 8.1, 10, Server 2008R2, Server 2012/2012R2, Server 2016
  "Apple Macintosh": OS X 10.10.5 ~ OS X 10.11, macOS 10.13
 • Gjuhët e printerit
  SG Raster (Swift Graphic Raster), HP-GL/2, HP RTL, PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)
 • Ndërfaqe standarde
  Foleja USB A: printimi i drejtpërdrejtë i memories USB
  Foleja USB B: USB e integruar, e shpejtësisë së lartë
  Ethernet: IEEE 802.3 10-base-T/IEEE 802.3u 100base-TX/IEEE 802.3ab 1000base-T/IEEE 802.3x Full Duplex
  LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
  *Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  128 GB me memorie fizike 2 GB
 • Njësia e diskut
  500GB

Shpejtësia e printimit

 • CAD Drawing
  Letër e thjeshtë (madhësia e faqes A0):
  0:40 (modaliteti i shpejtë ekonomik)
  0:46 (i shpejtë)
  1:14 PD (standard)
 • Afishe
  Letër e thjeshtë (madhësia e faqes A0):
  0:44 (i shpejtë)
  1:18 PD (standard)

  Letër e veshur (madhësia e faqes A0):
  1:41 (i shpejtë)
  2:36 PD (standard)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Letra e rulit: një rul, ngarkimi lart, dalja përpara
  Letër e prerë: ngarkimi lart, dalja përpara (vënie manuale me levën e fiksimit të materialit)
 • Gjerësia e materialit
  Letër ruli: 203,2 - 917 mm
  Letër e prerë: 203,2 - 917 mm
 • Trashësia e materialit
  Ruli/e prerë: 0,07 - 0,8 mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Letër ruli: 203,2 mm
  Letër e prerë: 279,4 mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Letër ruli: 18 m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe punës përkatëse)
  Letër e prerë: 1,6 m
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  150 mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Letër ruli: lart: 20 mm; poshtë: 3 mm; anë: 3 mm
  Letër e prerë: lart: 20 mm; poshtë: 20 mm; anë: 3 mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Letër ruli: lart: 3 mm; poshtë: 3 mm; anë: 3 mm
  Letër ruli (printim pa bordura): lart: 0 mm; poshtë: 0 mm; anë: 0 mm
  Letër e prerë vetëm për "Apple AirPrint": lart: 3 mm; poshtë: 12,7 mm; anë: 3 mm
  Letër e prerë për të tjerat: lart: 3 mm; poshtë: 20 mm, anë: 3 mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Me ndërrim manual nga përdoruesi
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  515mm(JIS B2), 728mm(BIS B1), 594mm(ISO A1), 841mm(ISO A0),10",14",17",24",36"
  [Të printueshme]257mm(JIS B4),297mm(ISO A3), 329mm(ISO A3+), 420mm(ISO A2),8", 12", 16", 20", 30", 300mm, 500mm, 600mm, 800mm
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  Mbështetësja/shporta - Pozicioni standard: 1 fletë
  Mbështetësja/shporta - pozicioni i rrafshët: 20 fletë në A1, A2 horizontalisht (përjashtohet gjendja me valëzim të fortë)

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Funksionimi: 69 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 3,6 W e poshtë 
  Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: afro 5 minuta
  Fikja: 0,3 W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma (fuqia/presioni)
  Përdorimi: 44 dB (A) (letër e thjeshtë, vizatimi i vijave, modaliteti standard)
  Në pritje: 35 dB (A) e poshtë
  Përdorimi: 6,0 bel (letër e thjeshtë, vizatimi i vijave, modaliteti standard) (matur me standardin ISO 7779)
 • Rregulloret
  Evropë: shenja CE, Rusi: EAC
 • Certifikatat mjedisore
  TUV, CB

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  Njësia kryesore, mbështetësja dhe shporta
  1289×887×1060 mm (shporta e hapur)
  1289×757×1060 mm (shporta e mbyllur)
  60 kg (duke përfshirë paketën e mbajtëses së rulit; pa bojën dhe kokën e printimit)
 • Përmasat e paketimit dhe pesha
  Printeri (njësia kryesore me mbështetësen (SD-32) dhe paletën): 1462×913×961 mm, 105 kg

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printeri, mbështetësja e printerit: SD-32, 1 kokë printimi, aksesori 3-inçësh për qendrën e letrës, kordoni elektrik, kordoni elektrik për Mbretërinë e Bashkuar (240 V, 3 kunja), 1 komplet i bojërave fillestare, udhëzimet e konfigurimit, broshura e sigurisë/standardit për mjedisin
  CD-ROM i softuerit të përdorimit (Win)
  CD-ROM për "PosterArtist Lite", skeda e biocideve e BE-së, skeda e Bashkimit Ekonomik Euroaziatik, skeda e informacioneve të rëndësishme
 • Softueri i përfshirë
  Softueri drejtues i printerit të serisë "imagePROGRAF TM", moduli i printimit për "Office", paketa e shërbimeve të shpejta dhe "PosterArtist Lite"
  Softuerë të tjerë ofrohen si shkarkime nga interneti.
 • Panel i sheshtë LCD - kompjuteri i përfshirë
  Tipi i ekranit LCD: Të gjitha në një: ekrani 15,6" TFT me prekje
  Kompjuteri (përfshihet): Sistemi: Windows 10 Enterprise LTSB, CPU: Intel Celeron G3900 2.3GHz, RAM: 4GB DDR4, HDD: SATA 500GB, 3 x USB3 & 1 USB2 & 1 x GbE (pas), 1 x USB3 (para)5
 • Panel i sheshtë LCD - pa kompjuterin
  Tipi i ekranit LCD: ekrani me prekje me panel të rrafshët 15,6"6

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-35

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Depozita e bojës: PFI-120 (130 ml), PFI-320 (300 ml)
  Koka e printimit: PF-06
  Thika e prerjes: CT-08
  Kutia e mirëmbajtjes: MC-31
 1. Dokumentet më të trasha duhet të jenë fleksibël dhe udhëzuesit e kthimit të letrës të hiqen dhe mund të kërkojnë mbështetje shtesë. Disa materiale duhet të skanohen me shpejtësi të zvogëluar. Nuk është e mundur të garantohet se mund të skanohen të gjitha llojet dhe masat e materialeve.
 2. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët konkrete të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve. Kohët e cituara të skanimit janë maksimumi për regjistrim imazhi real 200 x 200 dpi. Shpejtësia maksimale e skanimit për RGB: Kopjimi në 200/300/600dpi = 6/4/2ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 3/2/2ips. Shpejtësia maks. e skanimit bardhezi: Kopjimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips.
 3. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët konkrete të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve. Kohët e cituara të skanimit janë maksimumi për regjistrim imazhi real 200 x 200 dpi. Shpejtësia maksimale e skanimit për RGB: Kopjimi në 200/300/600dpi = 6/4/2ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 3/2/2ips. Shpejtësia maks. e skanimit bardhezi: Kopjimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips.
 4. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët konkrete të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve. Kohët e cituara të skanimit janë maksimumi për regjistrim imazhi real 200 x 200 dpi. Shpejtësia maksimale e skanimit për RGB: Kopjimi në 200/300/600dpi = 6/4/2ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 3/2/2ips. Shpejtësia maks. e skanimit bardhezi: Kopjimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips. Skanimi në 200/300/600dpi = 13/8.6/4.3ips.
 5. Kontrolloni me furnitorin tuaj vendor, disa opsione LCD mund të mos ofrohen në shtetin tuaj.
 6. Kontrolloni me furnitorin tuaj vendor, disa opsione LCD mund të mos ofrohen në shtetin tuaj.