Printerët e formatit të madh

Canon imagePROGRAF TM-255

Specifikimet

Specifikimet

 • Bojë 5-ngjyrëshe me pigment

  Bojë me pigment e zezë mat, e zezë, e kaltër, e verdhë dhe rozë e re

 • Depozita boje 300 ml/130 ml

  Depozita më të mëdha të bojës për të mbështetur kërkesën tuaj ditore të printimit

 • Panel pune 4,3-inçësh

  Funksionalitet intuitiv dhe paraqitje informacioni të dobishëm

 • Funksionalitet intuitiv

  Zbulim automatik i llojit të materialit dhe sasisë së mbetur, konfigurim i lehtë i letrës rrotull me kapakun me pjesën e sipërme të sheshtë

 • Prodhimtari e lartë

  Shpejtësi e lartë printimi, kthim i shpejtë nga modaliteti pasiv dhe depozita më të mëdha boje

 • Siguri

  Njësia e enkriptuar e diskut të drajverit prej 500 GB mundëson fshirje të sigurt dhe mbështet printimin me kod PIN

 • Cilësi profesionale e printimit

  Realizoni vija të mprehta dhe të sakta për skicat CAD/GIS dhe ngjyra tërheqëse për sytë për postera dhe materiale marketingu

 • Printim pa konture, në përmasa të lira

  Kurseni kohën e prerjeve të marzheve të tepërta për postera dhe materiale

 • Vlerësim EPEAT Gold*

  Paketim pa shkumë polistireni, më pak zhurmë gjatë printimit dhe konsum i ulët energjie

  *EPEAT Gold i regjistruar në SHBA

Specifikimet në detaje

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  5 ngjyra 24"
 • Teknologjia e printimit
  Tip i integruar, 6-ngjyrësh "Canon Bubblejet on Demand" (6 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  Total: 15360 spërkatëse MBK: 5120 spërkatëse BK, C, M, Y: 2560 spërkatëse secila
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
 • Hapi i spërkatëses
  1,200 dpi x 2 rreshta
 • Madhësia e pikës së bojës
  minimumi 5 pl për ngjyrë
 • Kapaciteti i bojës
  Boja fillestare e përfshirë: 490 ml (130 ml për MBK, 90 ml x 4 për BK, C, M, Y)
  Boja në shitje: 300/130ml (MBK, BK, C, M, Y)
 • Tipi i bojës
  Bojërat me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  32 Bit: Windows7, Windows 8.1, Windows 10
  64 Bit: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008R2, 2012, 2012R2, 2016, 2019, 2022
  Apple Macintosh: macOS 10.15.7~macOS 13
 • Protokolle të tjera të mbështetjes për dorëzimin e punës
  Apple AirPrint
 • Gjuhët e printerit
  HP-GL/2, HP RTL, PDF (Ver. 1.7), JPEG (Ver. JFIF 1,02), CALS G4 (dorëzimi vetëm nëpërmjet FTP)
 • Ndërfaqe standarde
  Porta USB A: Memoria USB (Printim i drejtpërdrejtë)
  Foleja USB B: Hi-Speed USB
  Ethernet: IEEE802.3ab(1000base-T), IEEE802.3u(100BASE-TX)/IEEE802.3 (10BASE-T)
  LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b

  *Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  128 GB (Memoria fizike 2 GB)
  Fole zgjerimi: Jo
 • Njësia e diskut
  500 GB (e enkriptuar)

Shpejtësia e printimit

 • CAD Drawing
  Letër e thjeshtë (A1)
  0:20 (Modeli i shpejtë ekonomik)
  0:23 (I shpejtë)
  0:40 (Standard)
 • Afishe
  Letër e thjeshtë (A1)
  0:22 (Modeli i shpejtë ekonomik)
  0:25 (I shpejtë)
  0:44 (Standard)

  Letër e rëndë e veshur (A1)
  0:55 (I shpejtë)
  1:23 (Standard)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Rul letre: një rul, ngarkimi lart, dalja përpara
  Letër e prerë: ngarkimi lart, dalja përpara (vënie manuale me levën e fiksimit të materialit)
 • Gjerësia e materialit
  Rul letre: 203,2 - 610 mm
  Letër e prerë: 203,2 - 610 mm
 • Trashësia e materialit
  Rul/e prerë: 0.07 mm - 0.8 mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Rul letre: 203,2 mm
  Letër e prerë: 279,4 mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Rul letre: 18 m (Ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe përdorimit)
  Letër e prerë: 1,6 m
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  150 mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Rul letre: Lart: 20 mm; Poshtë: 3 mm; Anë: 3 mm
  Letër e prerë (AppleAirPrint): Lart: 20 mm, Poshtë: 31 mm, Anë: 3 mm
  Letër e prerë: (Të tjera): Lart: 20 mm; Poshtë: 20 mm; Anë: 3 mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Rul letre: Lart: 3mm; Poshtë: 3 mm; Anë: 3 mm
  Rul letre (Pa bordura): Lart: 0 mm, Poshtë, 0 mm, Anë: 0 mm
  Letër e prerë (AppleAirPrint): Lart: 3mm, Poshtë: 12,7mm, Anë: 3 mm
  Letër e prerë (Të tjera): Lart: 3 mm; Poshtë: 20 mm; Anë: 3 mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Rul letre: një rul
  Letra e prerë: 1 fletë
 • Njësi e rulit të marrjes së materialit
  i papërcaktuar
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  [Të rekomanduara] 515 mm (JIS B2), 594 mm (ISO A1), 10", 14", 17", 24"
  [Të printueshme] 257 mm (JIS B4), 297 mm (ISO A3), 329 mm (ISO A3+), 420 mm (ISO A2), 515 mm (JIS B3), 8", 12", 15", 16", 18", 20", 22", 300 mm, 500 mm, 600 mm
  Përveç sa më sipër, printimi pa bordura në përmasa të lira mbështetet vetëm nga ruli i letrës sipas përkufizimit të përdoruesit
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  Pozicioni standard: 1 fletë
  Pozicioni i palosjes: Letër e thjeshtë, 20 fletë në A1 portret
  Pozicioni i rrafshët: Letër e thjeshtë, 20 fletë në A2 horizontale (përjashtohet pozicioni me valëzime të forta)

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Funksionimi: 64 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 2,2 W e poshtë
  Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: afro 5 minuta
  Fikja: 0,1 W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma akustike (fuqia/presioni)
  Gjatë punës: afro 41 dB(A) (letër e thjeshtë standarde, modalitet standard, modalitet vizatimi/teksti) (Matur sipas standardit ISO7779)
  Pritje: 35 dB(A) ose më pak
  Funksionimi: 6.2 Bels ose më pak (Letër e thjeshtë, modaliteti standard, modalitet vizatimi/teksti) (Matur sipas standardit ISO7779)
 • Rregulloret
  Shenja CE, shenja UKCA
 • Certifikatat mjedisore
  Certifikimi CB, EPEAT GOLD1

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  Gj x Th x L
  Njësia kryesore me mbështetësen
  978 x 885 x 1060 mm (Paneli i përdorimit nuk është me anim sipër/shportë e hapur)
  978 x 756 x 1060 mm (Paneli i përdorimit nuk është me anim sipër/shportë e mbyllur)
  54,5 kg (me kompletin rulmbajtës, duke përjashtuar bojën dhe kokën e printimit)
 • Përmasat e paketimit dhe pesha
  Printeri (Njësia kryesore me mbështetësen dhe paletën) 1152 x 913 x 946 mm, 96 kg

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printeri, mbështetësja e printerit, 1 kokë printimi, kordon elektrik, 1 komplet kutish fillestare boje, udhëzues instalimi, fletëpalosje e sigurisë/e standardeve mjedisore, fletë me adresat LFP Eur, fletë me informacione të rëndësishme, udhëzuesi i konfigurimit të mbështetëses për stivosje të printerëve, njoftim për PosterArtist WEB
 • Softueri i përfshirë
  Programet ofrohen për shkarkim nga interneti

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Mbajtëse e rulit 2"/3": RH2-28
  Mbajtëse lexuesi kartash IC: RA-02

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

  Depozita e bojës:  M:PFI-321(300 ml) / PFI-121(130 ml),

  MBK/BK/C/Y:PFI-320(300 ml) / PFI-120(130 ml)
  Koka e printimit: PF-06
  Thika e prerjes: CT-08
  Kutia e mirëmbajtjes: MC-31
 1. EPEAT Gold i regjistruar në SHBA