Printerët e formatit të madh

Canon imagePROGRAF TM-240

Specifikimet

Specifikimet

 • Bojë 5-ngjyrëshe me pigment

  Bojë me pigment e zezë mat, e zezë, e kaltër, e verdhë dhe rozë e re

 • Depozita boje 55 ml

  Volum i mjaftueshëm boje për të mbështetur kërkesën tuaj javore të printimit

 • Panel pune 4,3”

  Funksionalitet intuitiv dhe paraqitje informacioni të dobishëm

 • Funksionalitet intuitiv

  Zbulim automatik i llojit të materialit dhe sasisë së mbetur, konfigurim i lehtë i letrës rul.

 • Produktivitet i besueshëm

  Kohë më e shpejtë përpunimi dhe kthim i shpejtë nga modaliteti pasiv

 • Cilësi profesionale printimi e përmirësuar

  Ofron vija të mprehta dhe precize për skicat CAD dhe rezultate me ngjyra tërheqëse për postera

 • Printim pa konture, në përmasa të lira

  Kurseni kohën e prerjeve të marzheve të tepërta për postera dhe materiale

 • Vlerësim EPEAT Gold*

  Konsum i ulët energjie, paketim pa polistiren dhe më pak zhurmë gjatë përdorimit

  * EPEAT Gold i regjistruar në SHBA

Specifikimet në detaje

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  5-ngjyrësh, 24”
 • Teknologjia e printimit
  Tip i integruar, 6-ngjyrësh "Canon Bubblejet on Demand" (6 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  Gjithsej: 15 360 spërkatëse
  MBK: 5120 spërkatëse
  BK, C, M, Y: 2560 spërkatëse secila
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
 • Hapi i spërkatëses
  1,200 dpi x 2 rreshta
 • Madhësia e pikës së bojës
  minimumi 5 pl për ngjyrë
 • Kapaciteti i bojës
  Boja fillestare e përfshirë: 300 ml (80 ml për MBK, 55 ml x 4 për BK, C, M, Y)
  Boja në shitje: 55 ml (MBK, BK, C, M, Y)
 • Tipi i bojës
  Bojërat me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  32 Bit: Windows7, Windows 8.1, Windows 10
  64 Bit: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008R2, 2012, 2012R2, 2016, 2019, 2022
  Apple Macintosh: macOS 10.15.7~macOS 13
 • Protokolle të tjera të mbështetjes për dorëzimin e punës
  Apple AirPrint
 • Gjuhët e printerit
  HP-GL/2, HP RTL, JPEG (Ver. JFIF 1,02), CALS G4 (dorëzimi vetëm nëpërmjet FTP)
 • Ndërfaqe standarde
  USB A Port: N/A
  Foleja USB B: Hi-Speed USB
  Ethernet: IEEE802.3ab(1000base-T), IEEE802.3u(100BASE-TX)/IEEE802.3 (10BASE-T)
  LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b

  *Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  2 GB
  Fole zgjerimi: Jo
 • Njësia e diskut
  E papërcaktuar

Shpejtësia e printimit

 • CAD Drawing
  Letër e thjeshtë (A1):
  0:23 (Modaliteti i shpejtë ekonomik)
  0:25 (I shpejtë)
  0:51 (Standard)
 • Afishe
  Letër e thjeshtë (A1)
  0:25 (Modaliteti i shpejtë ekonomik)
  0:25 (I shpejtë)
  0:49 (Standard)

  Letë e rëndë e veshur (A1)
  0:56 (I shpejtë)
  1:45 (Standard)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Rul letre: një rul, ngarkimi lart, dalja përpara
  Letër e prerë: ngarkimi lart, dalja përpara (vënie manuale me levën e fiksimit të materialit)
 • Gjerësia e materialit
  Rul letre: 203,2 - 610 mm
  Letër e prerë: 210 - 610 mm
 • Trashësia e materialit
  Rul/e prerë: 0,07 mm - 0,8 mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Rul letre: 203,2 mm
  Letër e prerë: 279,4 mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Rul letre: 18 m (Ndryshon në varësi të sistemit të përdorimit dhe përdorimit)
  Letër e prerë: 1,6m
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  150 mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i pjesës qendrore të rulit: 2"/3" (Opsionale)
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Rul letre: Lart: 20 mm, Poshtë: 3 mm, Anë: 3 mm
  Letër e prerë (AppleAirPrint): Lart: 20 mm, Poshtë: 31 mm, Anë: 3 mm
  Letër e prerë (Të tjera): Lart: 20 mm; Poshtë: 20 mm; Anë: 3 mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Rul letre: Lart: 3 mm; Poshtë: 3 mm; Anë: 3 mm
  Rul letre (Pa bordura): Lart: 0 mm, Poshtë, 0 mm, Anë: 0 mm
  Letër e prerë (AppleAirPrint): Lart: 3 mm, Poshtë: 12,7 mm, Anë: 3 mm
  Letër e prerë (Të tjera): Lart: 3 mm; Poshtë: 20 mm; Anë: 3 mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Rul letre: një rul
  Letra e prerë: 1 fletë
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  [Të rekomanduara] 515 mm (JIS B2), 594 mm (ISO A1), 10", 14", 17", 24"
  [Të printueshme] 257 mm (JIS B4), 297 mm (ISO A3), 329 mm (ISO A3+), 420 mm (ISO A2), 515 mm (JIS B3), 8", 12", 15", 16", 18", 20", 22", 300 mm, 500 mm, 600 mm
  Përveç sa më sipër, printimi pa bordura në përmasa të lira mbështetet vetëm nga ruli i letrës sipas përkufizimit të përdoruesit
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  Pozicioni standard - 1 fletë

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Funksionimi: 59 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 2,2 W e poshtë
  Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: afro 5 minuta
  Fikja: 0,1 W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma akustike (fuqia/presioni)
  Gjatë punës: afro 39dB(A) (letër e thjeshtë standarde, modalitet standard, modalitet vizatimi/teksti)
  (Matur sipas standardit ISO7779)

  Pritje: 35 dB(A) ose më pak

  Funksionimi: 6.0 Bels ose më pak (letër e thjeshtë standarde, modalitet standard, modalitet vizatimi/teksti)
  (Matur sipas standardit ISO7779)
 • Rregulloret
  Shenja CE, shenja UKCA
 • Certifikatat mjedisore
  Certifikimi CB, EPEAT GOLD1

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  Gj x Th x L
  Njësia kryesore + bazamenti + shporta (SD-24)
  978 x 868 x 1060 mm (Paneli i përdorimit nuk është me anim sipër/shportë e hapur)
  978 x 756 x 1060 mm (Paneli i përdorimit nuk është me anim sipër/shportë e mbyllur)
  50,9 kg (me kompletin e mbajtëses së rulit, duke përjashtuar bojën dhe kokën e printimit)
 • Përmasat e paketimit dhe pesha
  Printeri (njësia kryesore me paletë): 1152 x 912 x 679 mm, 71 kg
  Mbështetësja + shporta (SD-24): 1058 x 826 x 270 mm, 20 kg

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printer, 1 kokë printimi, kordon elektrik, 1 komplet kutish fillestare boje, manual instalimi, fletëpalosje e sigurisë/standardeve mjedisore, fletë e adresës LFT Eur, fletë e informacioneve të rëndësishme, njoftim për PosterArtist WEB
 • Softueri i përfshirë
  Programet ofrohen për shkarkim nga interneti

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Shporta e mbështetëses (Shporta e thjeshtë): SD-24
  Mbajtëse e rulit 2"/3": RH2-28
  Mbajtëse lexuesi kartash IC: RA-02

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Depozitë boje: M: PFI-031(55 ml), MBK/BK/C/Y: PFI-030(55 ml)
  Koka e printimit: PF-06
  Thika e prerjes: CT-08
  Kutia e mirëmbajtjes: MC-31
 1. EPEAT Gold i regjistruar në SHBA