Printerët e formatit të madh

Canon imagePROGRAF GP-2000

Specifikimet

Specifikimet

 • 24 inçë

 • 59 sek (A1)

 • Bojë me pigment, 11 ngjyra, LUCIA PRO

 • Teknologji printimi me bojë termike 700 ml, 330 ml dhe kapacitet boje 160 ml

 • Opsion mbushjeje me rul dysh

 • Printim pa konture, në përmasa të lira

 • PosterArtist Lite

 • Mjete shtesë:
  Direct Print Plus,
  Program Free Layout plus

Specifikimet në detaje

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  11 ngjyra, 24"
 • Teknologjia e printimit
  Tip i integruar, 11-ngjyrësh "Canon Bubblejet on Demand" (12 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  Gjithsej: 18,432 koka MBK, PBK, C, M, Y, GY, R, O, G, V, FP : 1,536 koka secila
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
  Kërkohet letër për CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër kalk CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD
 • Hapi i spërkatëses
  600 dpi x 2 përfshin zbulimin e mosshkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit
 • Madhësia e pikës së bojës
  minimumi 4 pl për ngjyrë
 • Kapaciteti i bojës
  Boja fillestare e përfshirë: 330 ml (MBK), 160 ml (të tjerat)
  Boja në shitje: 160 ml, 330 ml, 700 ml
 • Tipi i bojës
  Bojërat me pigment: 11 ngjyra MBK, PBK, C, M, Y, GY, R, O, G, V, FP
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  Microsoft Windows 32 Bit : 7, 8.1, 10
  Microsoft Windows 64 Bit : 7, 8.1, 10, Windows Server 2008R2, 2012, 2012R2, 2016, 2019
  Apple Macintosh : macOS 10.13.6 - macOS 11
 • Gjuhët e printerit
  PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)
 • Ndërfaqe standarde
  Fole USB A: Printim i drejtpërdrejtë nga memoriet USB për skedarë JPEG/PDF
  Fole USB B: Hi-Speed USB e integruar
  Ethernet : IEEE 802.3 10base-T, IEEE 802.3u 100base-TX / Auto-Negotiation, IEEE 802.3ab 1000base-T / Auto-Negotiation, IEEE 802.3x Full Duplex
  LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
  *Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  3GB
  Fole zgjerimi: Jo
 • Njësia e diskut
  500 GB (e enkriptuar)

Shpejtësia e printimit

 • Afishe
  Letër e thjeshtë (A1):
  00:59 (e shpejtë)
  01:37 (standarde)

  Letë e rëndë e veshur (A1):
  01:37 (standarde)
  03:09 (cilësi e lartë)

  Letër fotografike (A1):
  03:08 (standarde)
  04:40 (cilësi e lartë)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Letra e rulit të sipërm: një rul, mbushje përpara, dalje përpara
  Letra e rulit të poshtëm (opsion): një rul, mbushje përpara, dalje përpara
  Fletë e prerë: mbushje përpara, dalje përpara (mbushje manuale me levën e bllokimit të materialit)
 • Gjerësia e materialit
  Letër ruli: 152.4 mm - 610 mm
  Letër e prerë: 152.4 mm - 610 mm
 • Trashësia e materialit
  Ruli/prerja: 0.07 mm - 0.8 mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Letër ruli: 101.6 mm
  Letër e prerë: 203.2mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Letër ruli: 18 m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe punës përkatëse)
  Letër e prerë: 2133.6mm (me mbajtëse)
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  170 mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Letër ruli: lart: 20 mm; poshtë: 3 mm; anë: 3 mm
  Letër e prerë: lart: 20 mm; poshtë: 20 mm; anë: 3 mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Letër rul: lart: 3 mm, poshtë: 3 mm, anash: 3 mm
  Letër ruli (printim pa bordura): Lart: 0 mm, Poshtë: 0 mm, Ana: 0 mm
  Letër e prerë: Krye: 3 mm, Fund: 20 mm, Anë: 3 mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Letër ruli: 1 rul
  Letër e prerë: 1 fletë
 • Njësi e rulit të marrjes së materialit
  Njësia e marrjes së rulit me dy drejtime lejon që sipërfaqja e printimit të mblidhet brenda ose jashtë rulit
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  [Rekomandohet] 515mm (JIS B2), 594mm (ISO A1), 10", 14", 17", 24"
  [E printueshme] 257 mm (JIS B4), 297 mm (ISO A3), 329 mm (ISO A3+), 420 mm (ISO A2), 6", 8", 12", 15", 16", 20", 22”, 300 mm, 500 mm, 600 mm, dhe gjerësi e lirë ruli (152.4 - 610 mm)
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  Pozicioni standard: 1 fletë
  Pozicioni i sheshtë: A2 horizontale, letër me shkëlqim deri në 10 fletë, letër e veshur deri 20 fletë (përjashton gjendjen me valëzime të forta)

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Funksionimi: 84 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 2.0 W e poshtë 
  Cilësimi standard për kalimin në modalitet pasiv: afërsisht 5 minuta
  Fikja: 0.3 W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështira: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma (fuqia/presioni)
  Funksionimi: 48 dB (A) (letër e thjeshtë, modalitet standard, poster) (matur në standardin ISO7779)
  Pasiv: 35 dB (A) e poshtë
  Funksionimi: 6.5 Bel ( (letër e thjeshtë, modalitet standard, poster) (matur në standardin ISO7779)
 • Rregulloret
  Evropë: shenja CE
  Shtetet e tjera: certifikim CB
 • Certifikatat mjedisore
  TUV, CB

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  1100×984×1168 mm (shporta e hapur)
  1100×766×1168 mm (shporta e mbyllur)
  102 kg (njësia kryesore + mbajtësja + koshi, duke përfshirë Roll Holder Set, pa bojën dhe kokën e printimit)
 • Përmasat e paketimit dhe pesha
  Printeri (njësia kryesore me paletë): 1324×902×1042 mm
  125kg
  Mbajtësja + koshi: 1111 x 797 x 223 mm
  23 kg
  Njësia e rulit: 1244 x 562 x 461 mm
  26kg

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printer, 1 kokë printimi, 1 mbajtëse ruli (bobinë), aksesor i qendrës së letrës 3 inçë, kordon elektrik, 1 set depozitash boje fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, udhëzuesi i konfigurimit të mbajtëses së printerit, udhëzuesi i shpejtë, fletushka e sigurisë/standarde mjedisore, CD-ROM (Win) me programet e përdorimit, PosterArtist Lite CD-ROM, fleta e biocideve e BE-së, fleta e informacionit të rëndësishëm
 • Softueri i përfshirë
  "imagePROGRAF GP Printer Driver" dhe "PosterArtist Lite"
  Softuerë të tjerë ofrohen si shkarkime nga interneti.

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Mbështetësja e printerit: SD-21
  Mbajtëse ruli 2/3": RH2-29
  Njësia e rulit: RU-23

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Depozita e bojës: PFI-2100 (160ml), PFI-2300 (330ml), PFI-2700 (700ml)
  Koka e printimit: PF-10
  Thika e prerjes: CT-07
  Fisheku i mirëmbajtjes: MC-30