Printerët e formatit të madh

Canon Arizona 135 GT

Specifikimet

Specifikimet

 • Shpejtësia e printimit

  Deri në 34.2 m2 në orë

 • Opsion materiali me rul

  Opsion i përditësueshëm në terren për të krijuar zbatime materialesh prej deri në 220 cm gjerësi ose 50 kg, duke përfshirë materialet e holla dhe të ndjeshme ndaj nxehtësisë.

 • Madhësia e tryezës

  125×250 cm

 • Volumi vjetor i printimit

  Investim i zgjuar nga 2,000 m2 në vit këtej e tutje

 • Teknologjia e printimit

  Sistem piezoelektrik boje me 5 kanale, me teknologji imazherike VariaDot

 • Rezolucioni

  Madhësi të ndryshme bulash nga 6 deri 30 pikolitra për printime fotoreale me qartësi të hasur më parë vetëm në rezolucione prej 1,440 dpi e lart.

Specifikimet në detaje

 • Teknologjia e printimit
  Sistem piezoelektrik boje me 5 kanale, me teknologji imazherike VariaDot; me një kokë printimi me 636 spërkatëse me madhësi të ndryshueshme bule për kanal.
 • Konfigurimet e bojës
  CMYKW
 • Rezolucioni
  Madhësitë e ndryshueshme të pikës nga 6 në 30 pikolitra. Mundësia për të ndryshuar madhësinë e pikës në 6 pikolitra jep figura të qarta me gradacione dhe çerektonëshe më të normalizuara. Mundësia e lëshimit të pikave të mëdha deri në 30 pikolitra jep ngjyra uniforme. Rezultati është cilësi e jashtëzakonshme fotoreale me qartësi të hasur më parë vetëm në rezolucionet prej 1440 dpi e lart.
 • Shpejtësia e printimit
  Modalitetet e printimit Me shtrat të rrafshët m2/h RMO m2/h
  Ekspres 34,2 25,8
  Prodhimi 20,8 17
  Cilësia 14,6 12
  Mat cilësor 10,4 7,9
  Denduri cilësore 7,9 6,3
  Shtresim cilësor (2) 7,3 6
  Shtresim cilësor (3) 4,8 4
  Arte të bukura 11,7 9,5
 • Sistemi i bojës
  Bojëra IJC357 të polimerizueshme me UV të paketuara në qeska 800-mililitërshe për ndërrim të shpejtë për: të zezë, të kaltër, rozë, të verdhë. Boja e bardhë e paketuar në qeska 1-litërshe.
 • Arkitektura e sistemit
  Shtrirje e mirëfilltë për printim të materialeve të forta me opsionin e materialeve me rul për printim të materialeve fleksibël.
 • Saktësia gjeometrike
  Matur mbi sistemin rrafsh RMO Gabimi maksimal i sistemit rrafsh RMO
  Gjatësia e vizës
  (gjerësia e sistemit)
  2500 mm 2190 mm ± 0,8 mm ± 0,6 mm
  Gjatësia e vizës
  (lartësia e sistemit)
  1250 mm 2000 mm ± 0,4 mm ± 1,5 mm
  Drejtësia e vizës (gjerësia e sistemit) 2500 mm 2190 mm 0,7 mm 0,7 mm
  Drejtësia e vizës (lartësia e sistemit) 1250 mm 2000 mm 0,5 mm 2,0 mm
  Gabimi diagonal ("katrorësia") 1250×2500 mm 2000×2190 mm 1,0 mm 2,5 mm
 • Media e qëndrueshme
  Sipërfaqja maksimale: 125 x 250 cm
  Trashësia maksimale: 50.8 mm
  Masa maksimale: 34 kg/m2
 • Rigid Media zona e printimit
  Deri në: 126 x 251 cm (për printim tejetej)
 • Specifikimi i materialit me rul
  90 deri në 220 cm. Deri në 50 kg (në çfarëdo gjerësie). Diametri maksimal: 240 mm.
  Qendra: 3 inçë (brenda). Animi: Ana e printuar brenda ose jashtë. Shumica e llojeve (varet nga rasti i përdorimit)
 • Roll Media gjerësia e printimit
  Deri në 219 cm
 • Përpunimi i imazhit
  ONYX® Thrive™ 21
 • Lidhshmëria
  10/100/1000 Base-T
 • Printim me reliev
  nga Arizona Xpert
 • Automatizim i punëve
  nga Arizona Xpert
 • Fuqia elektrike/ajri i kompresuar
  2 × 200-240 VAC, 50/60 Hz, një fazë, 16 A për qark
  Automatet e qarkut: Amerika e Veriut: 20 A. Evropë: 16 A. Pjesa tjetër e botës: Shih "CB Scheme Report"
  Ajër i pastër, i tharë, i kompresuar me filtër shkrirjeje. Rregullatori i presionit i caktuar në 690 kPa (100 psi) dhe lidh rregullatorit e ajrit me tub ½ inçësh ose 12 mm. Piku i fluksit: 57 l/min në 690 kPa (2 cfm në 100 psi)
 • Mjedisi
  Temperatura: 18˚ deri 30˚C
  Lagështia relative: 30 deri në 70% (pa kondensim)
  Ajrimi: 1,200 m3 në orë / 700 cfm minimumi (shiko udhëzuesin e përgatitjes së ambientit)
  Lartësia mbi nivelin e detit: 2,750 m maksimumi, por disa komponentë përcaktojnë një kufi prej
  2.000 m
 • Madhësia
  Vetëm printeri: 4.66 m x 2.0 m
  Printeri + opsioni i materialit me rul: 4.66 m x 2.29 m
  Lartësia e tryezës: 0.88 m / Lartësia gjithsej: 1.3 m
 • Pesha
  Vetëm printeri: 849 kg
  Printeri + opsioni i materialit me rul: 1,099 kg