SDD Press Trim Module

Specifikimet

Specifikimet

 • Produktet e pajtueshme

  Integrohet më së miri me seritë varioPRINT 140 dhe imagePRESS 910 nga Canon

 • Trashësia e pamfletit

  Deri në 25 fletë 80 g/m2

 • Trashësia maksimale e letrës

  300 g/m2

 • Trashësia minimale e letrës

  80 g/m2

 • Shkurtimi i faqes

  Me rregullim nga 2 mm deri në 25 mm(10 mm është standard)

 • Shkurtimi anësor

  2 mm deri në 51 mm nga ana e sipërme dhe e poshtme nga broshurat

Specifikimet në detaje

 • Motorë të përputhshëm
  Seria "imagePRESS C170"
  Seria "imagePRESS C910"
  Seria varioPRINT 140
 • Nevojitet
  Booklet Finisher-W1 PRO
 • Madhësia e librit në hyrje
  123mm x 192mm
 • Pesha e Letrës
  njësoj si printeri
 • Madhësia e Letrës
  njësoj si printeri
 • Shkurtimi i faqes
  Me rregullim nga 2 mm deri në 25 mm(10 mm është standard)
 • Shkurtim 2-anësh (opsional)
  deri në 51 mm nga ana e sipërme dhe e poshtme nga broshurat
 • Modul SquareFold (opsional)
  4 modalitete dhe anashkalues
 • Stivues-konvejer opsional
  CBS6060 60 cm CBS6150 150 cm (opsionale)
 • Produktivitet
  deri në 600 broshura në orë
 • Ushqimi me energji
  <0,4 KW (Maks.)