CanonConsumables_SmallOffice_KV
alt text goes here

RUANI EKUILIBRAT ME MATERIALET ORIGJINALE

Përse të zgjidhni materialet e konsumit Canon?

NDIHUNI MIRË NË NJË MJEDIS MË TË SHËNDETSHËM PUNE

Me materialet origjinale Canon, harmonia në funksionimin e printerit do të thotë gjithashtu harmoni në mjedisin tuaj të punës, pasi teknologjia e mbushjes së cilindrit siguron emetime pa ozon.

Canon_Consumables_Health_Stones

RUANI GARANCINË E PRINTERIT TUAJ

Përdorimi i materialeve origjinale Canon, jo vetëm që zgjat jetën e printerit tuaj, por gjithashtu ju jep mundësinë të përfitoni plotësisht nga garancia e tij.

Për modelet e zgjedhura ekziston mundësia të regjistroheni për vite shtesë për garanci falas.

Zbulo më shumë

Canon_Consumables_Warranty_Stones

Printoni më shumë

Ink autentik Canon prodhon mesatarisht 35% më shumë printime me cilësi të lartë se fishekë imitues.

* Ju nuk do të keni nevojë për të zëvendësuar fishekë tuaj boje sa më shpesh dhe ju është e garantuar vlera e shkëlqyer me çmim të volitshëm.

* Bazuar në një studim të Keypoint Intelligence 2018 - Buyers Lab, porositur nga Canon duke krahasuar fishekë Canon me një fishekë të palëve të treta.

pixma-ts704-pixma-ts705-lifestyle

PRINTIM PA PROBLEME

Rritni qëndrueshmërinë e printerit tuaj duke zgjedhur pjesë origjinale. Materialet e konsumit origjinalë Canon ofrojnë printim shumë të qartë me ngjyra të thella dhe e kthejnë makinerinë në gjendje si të re.

Canon_Consumables_Quality_Stones