Officewarrantypromotion

Shko deri ku të çon imagjinata.

Krijo historinë tënde.

Bli cilindo prej printerëve të zgjedhur Canon i-SENSYS ose MAXIFY nga 1.1.2018 deri në 31.12.2018.
Merr 3 vjet garanci në produktet dhe kthim të parave për blerjen.
Kënaqu më shumë duke bërë atë që të pëlqen.

Printerët e biznesit MAXIFY ofrojnë cilësi profesionale, printim me ngjyra dhe nivele të larta produktiviteti në zyrat e vogla dhe ato të shtëpive. Nga printerët e thjeshtë deri në printerët All-In-One me funksione fotokopjeje, skanimi dhe faksi, gama MAXIFY ofron efikasitet të lartë dhe një gamë të gjerë mundësish lidhjesh si printimi nga pajisjet portative si edhe nga shërbimet cloud.

MAXIFY

Mësoni rreth gamës tonë i-SENSYS dhe kënaquni me cilësinë e printimit që sigurohet në çdo rast. Gama ka ndërtim të fortë,. Integrohet bukur në zyrat e bizneseve dhe grupet e punëve.

ISENSYS

SHTONI
POTENCIALIN TUAJ

Çdo gjë për të cilën ka nevojë biznesi juaj, ne e kemi! Me çdo blerje të një printeri laser i-SENSYS LBP653Cdw ose i-SENSYS LBP654Cx, ju merrni një prezantues elegant Canon PR500-R me valë dhe për çdo blerje të një printeri MAXIFY gjithçka-në-një, ju merrni një prezantues elegant Canon PR1100-R me valë, gjithçka për t'ju ndihmuar të lidheni më mirë me audiencën tuaj!

Promovimi i vlefshëm nga 15 tetor deri më 31 dhjetor 2018, aplikohen termat dhe kushtet e partnerëve të shitjes të Canon.

BOOST YOUR POTENTIAL

Periudha e ofertës: 1.1.2018 deri në 31.12.2018.

Rregullat dhe kushtet

Produktet
Maxify MB2150
Maxify MB2750
Maxify MB5150
Maxify MB5450
Maxify iB4150
i-SENSYS LBP312x
i-SENSYS LBP351x
i-SENSYS LBP352x
i-SENSYS LBP710Cx
i-SENSYS LBP712Cx
i-SENSYS LBP611Cn
i-SENSYS LBP613Cdw
i-SENSYS LBP653Cdw
i-SENSYS LBP654Cx
i-SENSYS LBP212dw
i-SENSYS LBP214dw
i-SENSYS LBP215x
i-SENSYS LBP253x
i-SENSYS LBP252dw
i-SENSYS LBP251dw
i-SENSYS MF411dw
i-SENSYS MF416dw
i-SENSYS MF418x
i-SENSYS MF419x
i-SENSYS MF421dw
i-SENSYS MF426dw
i-SENSYS MF428x
i-SENSYS MF429x
i-SENSYS MF512x
i-SENSYS MF515x
i-SENSYS MF522x
i-SENSYS MF525x
i-SENSYS MF631Cn
i-SENSYS MF633Cdw
i-SENSYS MF635Cx
i-SENSYS MF732Cdw
i-SENSYS MF734Cdw
i-SENSYS MF735Cx

  • Canon
  • ...
  • Office warranty promotion