Video kamerë

Canon LEGRIA HF G70 Specifikimet

Specifikimet

 • Notification Image

  4K UHD / 25P

  MP4 deri në 150 Mbps

 • Notification Image

  Zmadhim optik 20x

  29,3–601 mm
  Zmadhim 4K këndgjerë

 • Notification Image

  Përpunim me mbimodulim HD

  Rezultat me cilësi të lartë në HD të plotë
  Përdor sensorin 4K UHD për të nxjerrë pamje superiore në HD të plotë

 • Notification Image

  IS Optik

  Stabilizues inteligjent me 5 akse
  Stabilizim i avancuar optik dhe dinamik i figurës

 • Notification Image

  Ekrani me prekje

  Ekran 3.5-inçësh me prekje
  Pikë e lehtë fokusimi dhe komandim i lehtë i kamerës

 • Notification Image

  Audio

  Mikrofon me kondensator elektreti stereo plus minifole e jashtme 3.5mm

 • Notification Image

  Fole dyshe

  Dy fole kartash
  Regjistrim i njëkohshëm ose i njëpasnjëshëm në kartën SD

 • Notification Image

  USB-C

  Dalje videotransmetimi të drejtpërdrejtë përmes Mac ose kompjuterit1 Përputhet edhe me marrësin GP-E2 GPS të Canon

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

 • Sensor
  CMOS tipi 1/2.3
 • Filtër
  Filtri kryesor i ngjyrës RGB
 • Piksel Gjithsej
  Afro 21,14 MP
 • Pikselët efikasë për sensor
  Afro 8,29 MP (3840×2160)
 • Diapazoni i ndriçimit të subjektit
  Afro 0,3 lx deri në 100 000 lx
 • Ndriçimi minimal (PAL)
  Modaliteti P (Program AE): afro 4,2 lx (shpejtësia e shkrehësit 1/25 sek me shkrehësin ultra të ngadaltë aktiv)
  Modaliteti i ndriçimit të ulët: afro 0,3 lx (shpejtësia e shkrehësit 1/2 sek)

Përpunues imazhi

 • Tipi
  DIGIC DV 6
 • Kampionimi i ngjyrës
  YCC 4:2:0 8bit

Unaza e kontrollit

 • Raporti i zmadhimit
  Optik 20x
 • Gjatësia fokale (ekuivalente e 35mm)
  Afro 29,3-601 mm stabilizim inteligjent standard/joaktiv
 • Distanca minimale e fokusimit
  1 cm në skajin e gjerë, 60 cm në të gjithë diapazonin e zmadhimit
 • Apertura maks.
  f/1.8 - f/2.8 (modalitetet përparësie AV dhe manuale)
 • Fletët e aperturës
  8 fletë
 • Diametri i Filtrit
  58 mm
 • Sistemi i fotostabilizimit
  Sistem optik (lëvizje e objektivit) + stabilizim elektronik
  Dynamic, Standard, Powered IS, Off
 • Filtri ND
  Filtri i integruar i gradimit (auto ose joaktiv)
 • Komanda e zmadhimit
  Lëkundës zmadhimi mbi trup dhe dorezë;
  Unazë manuale zmadhimi/fokursi mbi lente që mund të zgjidhet;
  Metoda të Shpejtësisë të Lartë dhe Zmadhimit të Butë të disponueshme.
 • Shpejtësia e zmadhimit
  Shpejtsi të ndryshueshme (vetëm lëkundës në trup) ose Konstante (lëkundës në trup dhe dorezë, Shpejt/Normal/Ngadalë, 16 cilësime niveli shpejtësie në secilën)
 • Kontrolli i Fokusit
  MANUAL: Përzgjedhje me unazën e objektivit dhe me pike në ekranin me prekje (funksione zmadhimi dhe asistence korrigjimi), profile fokusimi.
  VETËFOKUSIM: Përzgjedhje pike vetëfokusimi në ekranin me prekje, pikasje dhe gjurmim i fytyrës, prekje-gjurmi, vetëfokusim vetëm te fytyra.
  (vetëfokusim çasti, vetëfokusim mesatar, vetëfokusim normal)
 • Sistem fokusimi
  Hybrid AF (shpejtësi e lartë/mesatare). Përdor kombinim të sistemit të zbulimit të sinjalit video TTL dhe sistem matëse diference faze të jashtme. Normal AF. TTL, AF me bazë kontrasti
 • Komanda e iridës
  Ekran me prekje, auto
 • Zmadhimi digjital/telekonvertuesi
  Ofrohet zmadhim digjital 20x (400x me zmadhim optik) dhe 40x zmadhim digjital (800x me zmadhim optik). Zmadhimi optik nuk ofrohet në modalitetin AUTO.
  Telekonvertues digjital 2x

Regjistrimi

 • Mjetet e ruajtjes video
  Karta SD/SDHC/SDXC (2 fole kartash)
 • Koha e regjistrimit
  150 Mbps: 55 min / 35 Mbps: 240 min / 17 Mbps: 495 min
 • Sistemi i skedarit të regjistrimit
  FAT32/exFAT
 • Formati i brendshëm i regjistrimit (PAL)
  MP4:
  3840 x 2160 / 25.00P(150 Mbps)
  1920 x 1080 / 50.00P, 25.00P (35, 17 Mbps)
 • Dalja e regjistrimit të jashtëm
  Dalje HDMI (gjatë shkrepjes):
  Modaliteti i regjistrimit UHD:
  1920 x 1080 / 25.00P, 50.00P (për Slow&Fast), 50.00i (modalitet PsF); 1280 x 720 / 50.00P YCC 4:2:2 8-bit
  Modaliteti i regjistrimit Full HD:
  1920 x 1080 50.00P/25.00P/50i; 1280 x720 50.00P YCC4:2:2 10-bit
 • Lëvizje e shpejtë/ngadaltë (PAL)
  3840×2160 / 25,00P: x2, x4, x10, x20, x60, x120, x600, x1200
  1920×1080 / 50,00P: x2, x4, x10, x20, x60, x120, x600, x1200
  1920×1080 / 25,00P: x0,5
 • Funksion pararegjistrimi
  Po 3 sekonda
 • Foto
  JPEG deri në 3840×2160
  (Rezolucioni i imazheve të palëvizshme varet nga rezolucioni i videos)
 • Njësitë ruajtëse të fotove
  Karta SD

Sistem

 • Tipi i ekranit
  Panel me prekje LCD kapacitiv
 • Madhësia
  3.5 inçë (8.8 cm) në diagonale, afro 2,760,000 pika (1280 x RGB x 720)
 • Monitori i formës së valës
  Jo
 • Ndihmues fokusimi
  Korrigjim / zmadhim
 • Ngritje
  Ngjyra e zgjedhshme e kulmit: e kuqe / blu / e verdhë
 • Zebra
  Niveli i referimit 70% ose 100%
 • Shënuesit
  Rrjetë (e bardhë/gri), nivelues (e bardhë/gri), 4:3 (e bardhë/gri)

EVF

 • Madhësia
  0.36 inçë (0.92 cm në diagonale), afro 1,770,000 pika (1024 x RGB x 576)
 • Lentja korrigjuese
  +2,0 në -5,5 dioptër

Hyrjet/Daljet

 • Audio Input
  Fole hyrjeje mikrofoni 3.5mm (tensioni i ushqimit 2.4V DC) mikrofon i integruar
 • Dalja e kufjes
  Minifishë 3,5 mm stereo
 • Dalje HDMI
  Minikonektor HDMITM
 • USB
  Type-C
  Ekuivalent i Hi-Speed USB (USB 2.0).
  Mbështetje për kategorinë pikë-pikë dhe UVC.
 • Dalja SDI
  NA
 • Kodi i kohës
  Jo
 • Genlock
  Jo
 • LAN
  Jo
 • Kontakti AV
  Jo
 • Hyrja DC
  USB-C
 • Terminal i kontrollit në largësi
  Mini-fishë stereo 2,5 mm

Të ndryshme

 • Llambë shenje
  NA
 • Shirita ngjyrash (PAL)
  Po SMPTE, ARIB ose EBU, me ton 1KHz
 • Mbërthyese aksesorësh
  Po (mbështetëse mekanike)
 • Butonat e caktueshëm
  5 butona të caktueshëm
 • Rrotullim me përshtatje
  Iris/Shutter/Gain, AGC Limit, Exposure Compensation, Off

Ekspozimi

 • Matja e ekspozimit
  Matja e qendrës mesatare të përafërt
  Modalitetet AUTO, P, Av, Tv, Portrait, Sports, Low Light dhe IR
  Matja vlerësuese e segmenteve
  Modalitetet Night Scene, Snow, Beach, Sunset, Spotlight
  Pa matje në modalitetin Fireworks: Ekspozim konstant
 • Kompensimi i Ekspozimit
  Highlight AE, Normal, fiksim ekspozimi, kompensim automatik i dritës së sfondit.
 • Bllokimi i Ekspozimit
  Po
 • Auto ISO / Cilësimi i komandës së përforcimit automatik
  Automatike / Manuale
 • Limiti i komandimit automatik të përforcimit
  0 në 23 dB (rritje 1 dB)

Shpejtësia e shkrehësit

 • Regjimet e kontrollit
  Auto, P, Tv, Manual
 • Shpejtësia e shkrehësit (PAL)
  1/6 - 1/2000 sek
  (1/2 - 1/500 sek në modalitet ndriçimi të ulët)
 • Shkrehës i ngadaltë (SLS)
  50,00P:
  Shkrehësi automatik i ngadaltë aktiv: 1/25 deri në 1/500 sek.
  Shkrehësi automatik i ngadaltë joaktiv: 1/50 deri në 1/500 sek.

  25,00P:
  Shkrehësi automatik i ngadaltë aktiv: 1/12,5* deri në 1/500 sek. (*Pamja është 1/12)
  Obturatori automatik i ngadaltë joaktiv: 1/25 deri në 1/500 sek.
 • Skanim i pastër (PAL)
  Jo

Specifikimet e transmetimit, Wi-Fi dhe GPS

 • Mbështet
  Jo
 • Informacion GPS (Aksesor Opsional)
  Vendndodhja (gjerësia/gjatësia/lartësia gjeografike), ora e bashkërenduar botërore (UTC), marrja satelitore.
  (kërkon marrësin opsional GPS GP-E2)

Balancimi i të bardhës

 • Auto
  Po
 • I paravendosur
  Ndriçimi i ditës (afro 5600 K), tungsten (afro 3200 K)
 • Cilësim manual
  Diapazoni i temperaturës së ngjyrës: 2000–15 000 K
  Vlera standarde për kompletin 1 dhe kompletin 2: 5600 K

Regjimet e regjistrimit

 • Menyja e personalizuar e figurës
  C1: Normal (BT.709 Normal / BT.709)
  C2 deri C6: USER02 deri USER06
 • Cilësimet e shikimit
  Standard
  (Rregullimi: mprehtësia, kontrasti, thellësia e ngjyrave)
 • Parametrat e matricës së ngjyrave
  Neutral: riprodhim i saktë i ngjyrave
  Video: riprodhim ngjyrash me kontrast më të lartë
 • Modalitet shkrepjeje në infra të kuqe
  Nuk mbështetet

Audio

 • Formati i Regjistrimit
  MPEG-2 AAC-LC (16-bitësh, 2-kanalësh)  /  LPCM (16-bitësh, 4-kanalësh)
 • Komandim zëri
  Manual/automatik
  Linjë e pavarur 2ch/Mik/Mik+ hyrje 48V;
  Kontroll niveli i pavarur për kanal (-∞ to +18 dB);
  Kufizues audioje të avarur (2 ch);
  Zvogëlim i hyrjes të mik
 • Toni referencë
  1 KHz, -12 dB / -18 dB / -20 dB / Joaktiv
 • Fikatja e mikrofonit
  Aktiv/joaktiv (20 dB)
 • Matësi i nivelit të mikrofonit
  Po

Aksesorët

 • I përfshirë
  Kapak objektivi me pengues, Battery Pack BP-820, USB Power Adapter PD-E1, kabllo AC
 • Opsionale
  Canon Battery Pack BP-820/BP-828, Canon Battery Charger CG-800E/CG-800, Canon HDMI cable HTC-100/HTC-100S, Canon Tele Converter TL-H58, Canon Wide Attachment WA-H58, Canon Shoulder Strap SS-600/SS-650, Wrist Strap WS-20, Canon PROTECT Filter 58mm, Canon ND4-L Filter 58mm, Canon ND8-L Filter 58mm, Canon GPS Receiver GP-E2, Canon Remote Controller RC-V100, Canon Battery Video Light VL-10Li/VL-10LiII, Canon Battery Pack BP-900 series (for VL-10Li/VL-10LiII), Canon Compact Power Adapter CA-910/920/930 (for charging BP-900 series), Canon Interface Cable IFC-300PCU/S / IFC-400PCU

Energjia

 • Ushqimi (bateria)
  Paketë baterie Canon BP-820 (e përfshirë), BP-828 (opsionale)
 • Konsumi i energjisë
  UHD:
  MP4, 150Mbps 25.00P: afro 4.5 W
  Full HD:
  MP4, 35Mbps 50.00P: afro 4.6 W
 • Koha e regjistrimit
  UHD
  MP4: 150Mbps/25.00p: maks. 165 min (BP-820), tipike 95 min /
  Maks. 240 min, tipike 140 min (BP-828 opsionale)

Speficikimet fizike

 • Përmasat
  Afro 109 x 84 x 182 mm
 • Pesha (Vetëm Trupi)
  Afro 740g
 • Pesha (aksesorët)
  NA
 • Intervali i temperaturës së punës
  0ºC deri në +40ºC, lagështia relative 85%
 1. Nuk mbështetet dalja e zërit përmes USB.