Ekranet Profesionale

Canon DP-V2730

Specifikimet

Specifikimet

 • Ekran 27” 4K HDR

  Paneli 3840 x 2160 LCD ofron ndriçim 1000 cd/m² në ekran të plotë

 • Monitorim i avancuar në HDR

  Waveform Monitor, False Colour, Range Check e shumë të tjera

 • Cilësi e jashtëzakonshme figure

  Përmbush standardet Dolby Vision dhe EBU TECH33201

 • Mbështetje për ekran dysh/katërsh dhe 8K

  Për monitorim të njësuar me shumë kamera dhe cikle pune me rezolucion të lartë

 • Remote Control/Multi-Display Link

  Mund të lidhet me kompjuter, tabletë apo smartfon për telekomandim

 • Lidhje pa kompromise

  1x hyrje HDMI dhe fole 12G-SDI (4x hyrje dhe 5x dalje)

Specifikimet në detaje

Panel

 • Tipi i panelit
  a-Si TFT Active Matrix LCD Panel
 • Madhësia e Ekranit
  27 inçë (68.5 cm)
 • Raporti i Pamjes
  16:9
 • Rezolucioni
  3840 x 2160 (8,3 megapikselë)
 • Zona aktive e pamjes
  Afro 596.7x335.7 mm
 • Shkalla e pikselëve
  155.4 μm

Cilësia e Imazhit

 • Ndriçimi
  Standardi: 100 cd/m2
  Piku, e bardhë ekrani të plotë - 1,000 cd/m21
 • Këndi i shikimit (lart, poshtë, majtas, djathtas)
  89° (raporti i kontrastit 10:1 ose më i lartë)
 • Trajtimi i sipërfaqes
  Veshje kundër reflektimit

Të përgjithshme

 • Tipi i dritës së sfondit
  LED, Matrix Array
 • Energjia
  Tensioni nominal: AC 100 - 240 V Frekuenca nominale: 50/60 Hz
 • Konsumi i energjisë
  Në ngarkesë maksimale (duke përfshirë ndryshimet e ndriçimit me kalimin e kohës): Afro 380 W
  Në dërgesën nga fabrika: Rreth 125 W
  Në modalitet pasiv: 0.5W a më pak
 • Kushtet e mjedisit
  Përdorimi
  Temperatura dhe lagështia: 0 deri 40℃ (32 deri 104°F) (20 - 85 % RH pa kondensim)
  E rekomanduar: 15 - 30 ℃ (59 - 86 °F) (20 - 80% RH pa kondensim)
  Presioni: 700 - 1060 hPa


  Ruajtja/transportimi
  Temperatura dhe lagështia: -20 deri 40℃ (-4 deri 104°F) (20 - 85 % RH pa kondensim)
  41 deri 60℃ (105 - 140°F) (20 - 30 % lagështi relative pa kondensim)
  Presioni: 700 - 1060 hPa
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  Afro 635×447×214mm (me mbajtëse dhe dorezë)
  Afro 635×426×158mm (vetëm njësia e ekranit, pa pjesët e dala)
 • Pesha
  Afro 16,0 kg
 • Shkalla e vrimës së montimit
  Standard VESA 200x100 mm

Ndërfaqja

 • Hyrja
  12G/6G/3G/HD/SD-SDI: 4x fole BNC (75 Ω)
  12G-SDI: Në përputhje me SMPTE 2082
  6G-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2081
  3G-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2048-2/274M/296/372/425-5/425-3/425-1/428-19/428-9
  HD-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2048-2/274M/292-1/296/428-19/428-9
  SD-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 259M

  HDMI: 1x fole Type A
  Mbrojtje kundër kopjimit: HDCP 2.3 / 1.4
 • Dalja
  12G/6G/3G/HD-SDI: 4x fole (përçuese) BNC (75 Ω)
  MULTIFUNC. SDI OUT2: 1x fole BNC (75 Ω)
  Altoparlantët: 2W (stereo)
  Dalje kufjesh / audio: 2x minifole stereo (para / mbrapa), rezistenca e mbështetur: 32 Ω - 64 Ω
 • Të tjera
  USB: 1x fole pranuese USB A e pajtueshme me Universal Serial Bus Specification Revision 3.0

  LAN: 1x fole RJ-45 e pajtueshme me IEEE802.3 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T

  GPI: 1x fole RJ-45
 1. Vlerat e ndriçimit janë standarde dhe jo të garantuara.
 2. Nevojitet licencë e paguar për aktivizimin