Ekranet Profesionale

Canon DP-V1830

Specifikimet

Specifikimet

 • Ekran 18” 4K HDR

  Paneli 3840 x 2160 LCD ofron ndriçim 1000 cd/m² në ekran të plotë

 • Cilësi e jashtëzakonshme figure

  Realizon standardet Dolby Vision dhe EBU TECH3320*

 • Monitorim i avancuar në HDR

  Waveform Monitor, False Colour, Range Check e shumë të tjera

 • Lidhje pa kompromise

  1 hyrje HDMI dhe fole 12G-SDI (4 hyrje dhe 4 dalje)

 • Mbështetje për ekran dysh/katërsh dhe 8K

  Për monitorim të njësuar me shumë kamera dhe cikle pune me rezolucion të lartë

 • Robust dhe portativ

  Trup kompakt dhe peshëlehtë 7.5kg

Specifikimet në detaje

Panel

 • Tipi i panelit
  a-Si TFT Active Matrix LCD Panel
 • Madhësia e Ekranit
  18.4 in (46.9 cm)
 • Raporti i Pamjes
  16:9
 • Rezolucioni
  3840 x 2160 (8,3 megapikselë)
 • Zona aktive e pamjes
  Afro 409 x 230 mm
 • Shkalla e pikselëve
  106.5 μm / 238 ppi

Cilësia e Imazhit

 • Ndriçimi
  Standardi - 100 cd/m2
  Piku, e bardhë ekrani të plotë - 1,000 cd/m2 1
 • Këndi i shikimit (lart, poshtë, majtas, djathtas)
  89° (raporti i kontrastit 10:1 ose më i lartë)
 • Trajtimi i sipërfaqes
  Veshje kundër reflektimit

Të përgjithshme

 • Tipi i dritës së sfondit
  LED, Matrix Array
 • Energjia
  Tensioni nominal: AC 100 - 240 V Frekuenca nominale: 50/60 Hz
  DC 24 V (22-28 V), Korrenti maksimal i lejuar 10 A, terminal XLR
 • Konsumi i energjisë
  Në ngarkesë maksimale (përfshirë ndryshimin në ndriçim për shkak të vjetërsimit): Rreth 210W (185W përmes DC)
  Në dërgesën nga fabrika: Rreth 105 W
  Në modalitet pasiv: 0.5W a më pak
 • Kushtet e mjedisit
  Përdorimi
  Temperatura dhe lagështia: 0 deri 40℃ (32 deri 104°F) (20 - 85 % RH pa kondensim)
  E rekomanduar: 15 - 30 ℃ (59 - 86 °F) (20 - 80% RH pa kondensim)
  Presioni: 700 - 1060 hPa

  Ruajtja/transportimi
  Temperatura dhe lagështia: -20 deri 40℃ (-4 deri 104°F) (20 - 85 % RH pa kondensim)
  E rekomanduar: 41 deri 60℃ (105 - 140°F) (20 - 30 % RH pa kondensim
  Presioni: 700 - 1060 hPa
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  Afro 443 × 372 × 180 mm (duke përfshirë mbajtësen dhe dorezën)
  Afro 443 × 310 × 130 mm (vetëm njësia e ekranit, pa pjeslt të dala)
 • Pesha
  Afro 7,5kg
 • Shkalla e vrimës së montimit
  Standard VESA 100x100 mm
 • Instalim në suporte
  Mbështetje për montim në skarë 19" / Lartëisia 7U
  Kllapa opsionale RB-0, kllapa shitet veçmas

Ndërfaqja

 • Hyrja
  12G/6G/3G/HD/SD-SDI
  4 terminale BNC (75 Ω)
  12G-SDI: Në përputhje me SMPTE 2082
  6G-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2081
  3G-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2048-2/274M/296/372/425-5/425-3/425-1/428-19/428-9
  HD-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2048-2/274M/292-1/296/428-19/428-9
  SD-SDI 2: në pajtim me SMPTE 259M

  HDMI
  1 fole tipi A
  Mbrojtje kundër kopjimit: HDCP 2.3 / 1.4
 • Dalja
  12G/6G/3G/HD-SDI
  4 fole (Pass-through) BNC (75 Ω)

  MULTIFUNC. SDI OUT 3
  1 fole BNC (75 Ω)

  Altoparlantët
  2W (stereo)

  Dalja e kufjeve/zërit
  2x minifole stereo (para/pas), rezistenca e mbështetur: 32 Ω - 64 Ω
 • Të tjera
  1 terminal prize USB A
  Në pajtim me Universal Serial Bus Specification Revision 3.0

  LAN
  1 fole RJ-45
  Në pajtim me IEEE802.3 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T

  TELEKOMANDA
  1 fole RJ-45, GPI 8 kunja
 1. Vlerat e ndriçimit janë standarde dhe jo të garantuara.
 2. Programuar për mbështetje në të ardhmen
 3. Për funksione të zgjeruara në përditësime të firmuerëve të ardhshëm
* Vlerësim 1A i arritur për raportin e kontrastit, ndriçimin maksimal, nivelin e të zezës, njëtrajtësinë e ndriçimit dhe kohën e vonesës.