Orange helicopter

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

E preferuar nga shumë fotografë, ky version i ri i lentes klasike me zmadhim të gjerë ofron një qartësi mahnitëse në të gjithë diapazonin e zmadhimit.

Galeria

Lente e serisë L me kënd të gjerë me performancë të lartë

EF 16-35mm f/2.8L III USM është një lente me zmadhim me kënd ultra të gjerë me cilësi premium, me një hapje maksimale konstante të diafragmës f/2.8, për të siguruar cilësinë maksimale të imazhit edhe në kushtet e dritës së dobët.

Shikoni specifikimet e plota

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM product shot

Një lente e shkëlqyer për

Water logged beach

Koleksioni i gjithanshëm i gjatësive fokale me kënd të gjerë

EF 16-35mm f/2.8L III USM ka një zmadhim 16-35mm që përfshin një larmi gjatësish fokale me kënd të gjerë.

Imazh me cilësi premium

Lentet me Xhamin e derdhur (GMo) me sipërfaqe të dyfishtë dhe diametrin e madh, si dhe Shpërhapja ultra e ulët ndihmojnë për ta përmirësuar ndjeshëm shformimin e imazhit dhe për të zvogëluar shmangiet kromatike. Ndërkohë që veshja e përparuar Air Sphere dhe SubWavelengh veprojnë për të eliminuar hijet dhe flakërimet, në mënyrë që të regjistroni të sigurt në ambiente me dritë të papërshtatshme.

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM Pack shot slanted with lens hood
Sunset at the beach with a bright sky

Aperturë e shpejtë konstante

Një hapje e gjerë e diafragmës me f/2.8 ju lejon të shfrytëzoni sa më shumë dritën e disponueshme, ndërsa një diafragmë rrethore e hapjes me 9 fletë ju ndihmon të siguroni një thellësi mahnitëse të fushës.

Ndërtim rezistent i serisë L

Konstrukti i fortë, i qëndrueshëm dhe rezistent për kushtet e motit të lentes EF 16-35mm f/2.8L III USM e ndihmojnë atë të përballojë ashpërsinë e përdorimit profesional.

Fokusimi automatik i përparuar

EF 16-35mm f/2.8L III USM ka një motor USM me unazë dhe një njësi CPU me rendiment të lartë, e cila siguron një fokusim edhe më të shpejtë.

Posed portrait with umbrella
Night sky clouds

A duhet ta ndërroj?

Lentja EF 16-35mm f/2.8L III USM zëvendëson EF 16-35mm f/2.8L II USM dhe pritet të përcaktojë standarde të reja të cilësisë së imazhit për zmadhimet me kënd ultra të gjerë.

Sistemi optik

Optika me një dizajn të ri siguron një qartësi mahnitëse në çdo pjesë të kuadrit. Një mekanizëm i riprojektuar i zmadhimit me 5 grupe që përmirëson nivelet e rezistencës për dridhjet dhe goditjet.

Skyscrapers at night

Aperturë me 9 fletë

Në krahasim me hapjen rrethore të diafragmës me 7 fletë të EF 16-35mm f/2.8L II USM, lentja EF 16-35mm f/2.8L III USM përfshin një diafragmë rrethore me 9 fletë që ju lejon të krijoni një fokus të butë dhe të bukur të sfondit.

Portrait shot of a bride

Veshja e lenteve

Veshja SubWavelength dhe Air Sphere ju ndihmojnë të shmangni hijet dhe flakërimet në imazhet tuaja.

Skyscrapers from a high angle shot

Produktet përkatëse