Canon imagePROGRAF PRO-300
Specifikimet

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 639×379×200 mm

Pesha

afro 14,4 kg

Specifikimet

Borderless Printing

Printimi pa Bordura

A3+ pa bordura

3.0''

EKRAN 3,0' IN

LCD

10

10

BOJËRA TË VEÇUARA

Chroma Optimizer

Optimizuesi Chroma

BOJË TRANSPARENTE

High Longevity

Jetëgjatësi

BOJË ME PIGMENT

WIFI & Ethernet

"WI-FI" dhe "Ethernet"

LIDHJET

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikimi i produkteve dhe manovrimi i materialeve

Klasa

13 in

Koka e printimit / boja

Lloji: Permanent
Numri i spërkatëseve: 7680 spërkatëse gjithsej
(Y/M/C/R/PC/PM/Gy/PBk/MBk/CO/secila me 768 spërkatëse x 10)
Depozita e bojës: 10 ngjyra = 9 ngjyra (Y/M/C/R/PC/PM/Gy/PBk/MBk) +CO

Rezolucioni maks. i printimit

4800 (horizontal)1 x 2400 (vertikal) dpi

Shpejtësia e printimit

Foto (pamje 11×14 in në A3+ me bordurë)2
Ngjyra/PT-101: afro 4 min 15 sek
Zezë/PT-101: afro 4 min 15 sek

Përmasa maksimale e printueshme e letrës

Sirtari i sipërm (gjerësia): 322,2 mm (12,7 in), Printim pa bordurë: 329 mm (A3+) (13 in)
Mbushja manuale (gjerësia):323.4 mm(12.7 in)*, Printimi pa bordurë:329 mm(A3+)(13 in)
Përmasa të lira (gjatësia): 990,60 mm

Zona e printueshme

Printimi pa bordurë: margjina lart/poshtë/djathtas/majtas: secila 0 mm
Printimi me bordurë: margjina lart:3 mm, margjina poshtë:5 mm/ (Madhësi të ndryshme nga Letter apo Legal apo Square 5" margjina majtas/djathtas): secila 3.4 mm (LTR/LGL: majtas: 6.4 mm, djathtas: 6.3 mm) Square 5” margjina lart/poshtë/djathtas/majtas: secila 6.0mm
Margjina e rekomanduar lart/poshtë për Fine Art Paper : secila 25 mm LTR: majtas: 6.4 mm, djathtas: 6.3 mm, Madhësi të ndryshme nga Letter margjina majtas/djathtas): secila 3.4 mm

Materialet mbështetëse

Sirtari lart: Plain Paper/ Photo Paper Pro Platinum (PT-101)/Photo Paper Plus Glossy II (PP-201)/ Photo Paper Pro Luster (LU-101)/ Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201)/ Matte Photo Paper (MP-101)
Vënia manuale: Photo Paper Pro Platinum (PT-101)/Photo Paper Plus Glossy II (PP-201) /Photo Paper Pro Luster (LU-101)/ Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201)/ Matte Photo Paper (MP-101)/ Photo Paper Pro Premium Matte (PM-101) / Premium Fine Art Smooth (FA-SM)/ Premium Fine Art Rough
Sirtari shumëfunksional: Printable Nail Sticker (NL-101) / Printable Disk

Madhësia e Letrës

Sirtari lart: A3+/A3/A4/A5/B4/B5/LTR/LGL/7"×10"/12×12
L(3.5"×5")/KG(4"x6")/2L(5"×7")/8"×10"/10"×12"/Square(127 mm)/210 ×594 mm
Madhësi e personalizuar (gjerësia 89mm - 329.0mm, gjatësia 127mm - 990.6mm)
Mbushja manuale: A3+/A3/A4/B4/LTR/LGL/Ledger/12×12
8"×10"/10"×12"/210×594 mm
Madhësi e personalizuar (gjerësia 203.2mm - 330.2mm, gjatësia 254.0mm - 990.6 mm)
Sirtari shumëfunksional: 120×120 mm

Madhësia e letrës (pa bordurë)

A3+/A3/A4/LTR/7×10/12×12/5×7/L(3.5"×5")/KG (4"x6")/2L(5"×7")/8"×10"/10"×12"/Square(127 mm)/210 ×594 m

Manovrimi i letrës (sirtari i sipërm) (numri maksimal)

Plain Paper: LTR/A4/A5/B5 = 100 B4/A3/LGL/LDR = 50
Photo Paper Pro Platinum (PT-101): L/KG(4"x6") = 20 LTR/A3/A4/2L/8"×10" = 10 10"×12"/A3+ = 1
Photo Paper Plus Glossy II (PP-201): L/KG(4"x6")/Hagaki/Square(127 mm) = 20 LTR/A3/A4/2L/8"×10" = 10 5”x7” = 10 A3+ = 1
Photo Paper Pro Luster (LU-101): LTR/A4 /A3 = 10 A3+ = 1
Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201): L/KG(4"x6") = 20 LTR/A4 /A3/5×7/2L/8"×10" = 10 10"×12"/A3+ = 1
Matte Photo Paper (MP-101): L/KG(4"x6") = 20 LTR/A4 /A3 = 10 A3+ = 1

Manovrimi i letrës (vënia manuale) (numri maksimal)

Photo Paper Pro Platinum (PT-101): A3/A4/LTR/8"×10" /10"×12"/A3+ = 1
Photo Paper Plus Glossy II (PP-201): LTR/A4/A3/A3+ = 1
Photo Paper Pro Luster (LU-101): LTR/A4/A3/A3+ = 1
Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201): LTR/A4/A3/8"×10" /10"×12"/A3+ = 1
Matte Photo Paper (MP-101): LTR/A4/A3/A3+ = 1
Photo Paper Pro Premium Matte (PM-101): LTR/A4/A3/A3+ = 1
Premium Fine Art Smooth (FA-SM): LTR/A4/A3/A3+ = 1
Premium Fine Art Rough (FA-RG1): LTR/A4/A3/A3+ = 1

Manovrimi i letrës (sirtari shumëfunksional) (numri maksimal)

1 (sirtari shumëfunksional)

Pesha e Letrës

Sirtari sipër: Plain Paper: 64-105 g/m2
Letër "Canon Genuine" (maksimum): afro 380 g/m
Vënia manuale: letër "Canon Genuine" (maksimum): afro 380 g/m,
ose trashësi letre 0,1~0,6 mm e poshtë

LIDHJET

Protokollët

SNMP/ HTTP/TCP/IP(IPv4/IPv6)

LAN me tela

Lloji i rrjetit: IEEE 802.3 10base-T
IEEE 802.3u 100base-TX
Shpejtësia e të dhënave: 10Mbps/100Mbps (ndërrim automatik)
Siguria: IEEE 802.1X(EAP-TLS/EAP-TTLS/PEAP)

LAN pa tela

Lloji i rrjetit: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b IEEE802.11a
Brezi i frekuencave: 2,4 GHz
Rrezja: brenda 50 m ※varet nga shpejtësia dhe kushtet e transmetimit
Siguria: WEP(64/128bit)
WPA-PSK(TKIP/AES)
WPA2-PSK(TKIP/AES)

Lidhje e drejtpërdrejtë (LAN pa tela)

Në dispozicion

Zgjidhje printimi

Canon Professional Print & Layout

Në dispozicion

Canon PRINT Inkjet/SELPHY (për "iOS/Android")

Në dispozicion

AirPrint

Në dispozicion

Mopria

Në dispozicion

Shërbimi i printimit i "Canon" (për "Android")

Në dispozicion

Windows 10 Mobile

Në dispozicion

PIXMA Cloud Link

Në dispozicion

Kamera drejtpërdrejt

Wi-Fi Pictbridge

Specifikime të përgjithshme

Paneli i përdorimit

Ekrani: 3,0 in/7,5 cm LCD (ekran, ngjyra)
Gjuhët: 33 gjuhë të mundshme: japonisht/anglisht (mm dhe in)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreanisht/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnamisht

Sistemet e Operuese që mbështeten

Ofrohet për Chrome OS
Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1, Windows Server 2019/2016/2012 R2/2008 R2 SP1 3
macOS 10.12~10.15, OS X 10.11.6, macOS 11 *

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS
Android

Ndërfaqja

Foleja USB B: Hi-Speed USB

PictBridge

LAN me valë: ka

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 5~35 ℃ Lagështia: 10~90% lagështi relative (pa kondensim)4

Recommended Environment

Temperatura: 15~30 ℃ Lagështia: 10~80% lagështi relative (pa kondensim)5

Mjedisi i Ruajtjes

Temperatura: 0~40℃ Lagështia: 5~95% lagështi relative (pa kondensim)

Modaliteti i Qetë

Në dispozicion

Zhurma akustike (printimi nga kompjuteri)

Letër e thjeshtë (A4, ngjyra)6: afro 41,1 dB(A)
Photo Paper Pro Platinum (PT-101) (L, ngjyra, pa bordurë): afro 39,5 dB(A)
Photo Paper Pro Platinum (PT-101) (4×6, ngjyra, pa bordurë): afro 39,2 dB(A)

Energjia

AC 100–240 V, 50/60 Hz

Konsumi i energjisë

Lidhja USB me kompjuterin, pasive: afro 1,0 W
FIKUR: afro 0,2W
Printimi me lidhje USB me kompjuterin: afro 16 W
Pasive (të gjitha foletë e lidhura) <vetëm në BE - për rregulloren ErP Lot 26>: afro 2,4 W
Koha për të kaluar në modalitet pasiv <vetëm në BE - për rregulloren ErP Lot 26>: afro 3 min 34 sek.

Environment

Rregullorja: RoHS (BE, Kinë)*, WEEE (BE)* *Për ndreqje
Etiketa ekologjike: Energy Star* *Për ndreqje (përveç EUR)

Përmasat (Gj x Th x L)

Konfigurimi i fabrikës
afro 639×379×200 mm
Sirtari nxjerrës i hapur
afro 639×837×416 mm

Pesha

afro 14,4 kg

Kuti boje të

Modeli i bojës

Depozitat e bojës LUCIA PRO:
PFI-300
MBK/ PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/R/CO

Rendimenti i faqes (4x6" PT-101)

Numri i fotove 10×15 cm 7
Matte Black (MBK): 1750 foto*
Photo Black (PBK): 303 foto
Grey (GY): 236 foto
Cyan (C): 735 foto*
Photo Cyan (PC): 625 foto*
Magenta (M): 785 foto*
Photo Magenta (PM): 530 foto*
Yellow (Y): 530 foto*
Red (R): 920 foto*
Chroma Optimizer (CO): 272 foto
*Rezultati Suplementar i Përafërt

Rendimenti i faqes (A3+ PT-101)

Numri i fotove A3+ 8
Matte Black (MBK): 270 foto*
Photo Black (PBK): 33 foto*
Grey (GY): 44 foto*
Cyan (C): 82 foto
Photo Cyan (PC): 116 foto*
Magenta (M): 87 foto*
Photo Magenta (PM): 73 foto
Yellow (Y): 87 foto
Red (R): 129 foto*
Chroma Optimizer (CO): 97 fotografi*
*Rezultati Suplementar i Përafërt

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

  1. Pikëzat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale 1/4800 inç.
  2. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.
  3. Kërkesat minimale të sistemit janë sipas atyre të sistemit operativ dhe të softuerit të përdorur.
  4. Performanca e printerit mund të ulet në kushte të caktuara temperature dhe lagështie.
  5. Për kushtet e temperaturës dhe të motit të letrave si p.sh. fotoletrës, shihni paketimin e letrës ose udhëzimet e dhëna.
  6. Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779 me parametrin e parazgjedhur.
  7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm. Klikoni imazhin në "Windows 10" dhe zgjidhni "Print" nga menyja për të printuar.
  8. Kur printoni skedar prove ISO/JIS-SCID N2 në 11×14 in pa ndërprerje në A3+ <lloji i madhësisë së letrës>, me cilësimet bazë të letrës së provës duke përdorur drejtues printeri për "Windows 10" dhe "Photoshop CC".