Hero Image

Seria PIXMA TS8350

Lidhje praktike nga një pajisje shumëfunksionale premium për printime fotografike të cilësisë së lartë me një larmi opsionesh për materiale elastike, ideal për shtëpitë me dell krijues dhe për fotoentuziastët.

Galeria

Një pamje cilësore për rezultate të klasit të lartë

Elegante dhe me një dell krijues, seria "PIXMA TS8350" jep foto cilësie për studio përmes teknologjisë FINE dhe 6 bojërave individuale. Printoni në një larmi materialesh dhe shfrytëzoni komandimin nga pajisjet inteligjente për një përvojë printimi të papenguar dhe vërtet krijuese.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Icon 01

6 bojëra unike

"Photo Blue", teknologji "FINE", sistem boje "ChromaLife100" dhe bojëra opsionale XL dhe XXL

Icon 02

Lidhshmëria Wi-Fi

Aplikacioni "Canon PRINT", "AirPrint (iOS)" dhe "Mopria (Android)", si dhe mbështetje për 5 Ghz

Icon 03

Mbështetja për karta memorieje

Printoni foto të ruajtura në kartat SD

Icon 04

Ngjitëse thonjsh të printueshme

Krijoni dizajne për thonjtë me anë të aplikacionit "Nail Creator" dhe printoni duke përdorur sirtarin shumëfunksional

Icon 01

Administrim elastik i medias

Mbushje nga mbrapa për variacion materialesh dhe sirtar shumëfunksional për ngjitëse thonjsh dhe printime disqesh

Icon 02

Funksion automatik

Panel vetanues, dalje me vetëzgjerim, vetëprintim 2-anësh dhe vetëpërcaktim i gjerësisë së letrës

Icon 01

Ekran me prekje prej 10,8 cm

Ekran me prekje, me ngjyra, prej 10,8 cm me meny praktike përdorimi

Icon 02

Printim fotografish pa bordura

Foto pa bordura 10×15 cm në 17 sekonda

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Përfitoni printim, skanim dhe fotokopjim nga kompjuteri ose celulari inteligjent me këtë komplet kompakt:

Printer shumëfunksional - seria "PIXMA TS8350"

Kutitë e bojës së konfigurimit

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

Fitoni pikë dhe merrni shpërblime ndërsa printoni me bojërat origjinale të Canon. Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

Regjistrohuni tani për të zbuluar më shumë.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura