Printerë për shtëpi

Canon PIXMA TS7650i

Specifikimet

Numrat e modeleve
PIXMA TS7650i
Funksionet
Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud
PIXMA TS7650i
PIXMA TS7650i
PIXMA TS7650i
PIXMA TS7650i
PIXMA TS7650i
PIXMA TS7650i

Specifikimet

 • Shpejtësia e printimit

  15 ipm (mono); 10 ipm (me ngjyra)

 • Printim fotografish pa bordura

  Fotografi pa bordura 4×6" në vetëm 19 sekonda

 • Fisheku FINE

  Fishekë FINE që realizojnë printime të cilësisë së lartë

 • Ekrani

  Ekran me prekje 2,7” me ngjyra dhe me anim

 • Furnizues letre me 2 drejtime

  Kasetë e përparme dhe furnizues i pasmë letre

 • Lidhshmëria

  Wi-Fi, Wireless Direct, USB

 • Fotokopjim me 1 shtytje

  Fotokopjoni dokumentet në pak kohë me shtypjen e një butoni

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  PIXMA TS7650i
 • Funksionet
  Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 12001 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 15,0 ipm2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 10,0 ipm3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 19 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  A4, B5, LTR, 4" x 6", 5" x 7", 8" x 10", përmasa karte (91 mm x 55 mm),
  katrore (89 mm x 89 mm), katrore (127 mm x 127 mm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printim automatik në dy anë (A4, LTR - letër e thjeshtë)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  PG-585 (i zi)
  CL-586 (me ngjyra)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  PG-585XL (i zi)
  CL-586XL (me ngjyra)

Pjesët e konsumit dhe rendimentet

 • Fisheku i mirëmbajtjes
  MC-G06 (i zëvendësueshëm nga përdoruesi)
 • Rendimenti për shishe (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra5
  I zi: 180 faqe
  I zi XL: 300 faqe
  Ngjyrë: 180 faqe
  Ngjyrë XL: 300 faqe
 • Rendimenti për shishe (letër fotografike)
  Foto 10x15cm6
  Me ngjyra: 65 faqe
  Me ngjyra XL: 109 faqe

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  (64 g/m2 - 105 g/m2), Canon Red Label Superior(WOP111) Canon Oce Office Colour Paper(SAT213) Photo Paper Pro Platinum (PT-101), Photo Paper Pro Luster (LU-101), Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201), Glossy Photo Paper "Everyday Use" (GP-501) Matte Photo Paper (MP-101), Photo Paper Plus Glossy II (PP-201) Dark Fabric Iron on Transfers(DF-101), Light Fabric Iron on Transfers(LF-101)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Kaseta e pasme: Maks. 20 fletë (fotoletër) ose maks. 100 fletë (letër e thjeshtë)
  Kaseta e parme: maks. 100 fletë (letër e thjeshtë)
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: letër artistike A4, letër artistike A4, A5, B5, LTR, LTR, LGL, zarf #10, zarf DL, përmasa karte (91 mm x 55 mm), 4" x 6", 5" x 7", 7" x 10", 8" x 10", katrore (89 mm x 89 mm, 127 mm x 127 mm), përmasa të personalizuara (gjerësi: 55 mm - 215,9 mm, gjatësi: 89 mm - 1200 mm)

  Kaseta e parme: A5, A4, B5, LTR
 • Pesha e Letrës
  Letër e thjeshtë: 64 g/m2 - 105 g/m2 ose letra të mbështetura origjinale të Canon

  Letër Canon: pesha maks. e letrës: afro 265 g/m2(Photo Paper Plus Glossy II PP-201)

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra CIS
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  1200 x 2400 dpi7
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 18 sek
  sESAT: Afërsisht 7,0 ipm
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje maks.
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotografish, fotokopje pa bordura, fotokopje nga të dyja anët, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës (vetëm modeli i shtrirë), fotokopje ID-je, fotokopje në madhësi të madhe, fotokopje me ndarje në disa fletë
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400%
  Vendosja në faqe

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  LCD 2,7 inç/6,7 cm (ekran me prekje, me ngjyra)
 • Gjuhët e ekranit
  33 gjuhë të zgjedhshme: japonisht/anglisht (mm dhe inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/
  holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/
  çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/
  turqisht/greqisht/kinezishte e thjeshtuar/kinezishte tradicionale/koreanisht/
  indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/
  lituanisht/ukrainisht/rumanisht/
  bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnamisht

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n8
  Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni "Canon PRINT"9
  Aplikacioni "Easy-PhotoPrint Editor"10
  Aplikacioni Creative Park11
 • Funksionet e printerit
  Easy-PhotoPrint Editor Software12
  PIXMA Cloud Link13
  Canon Print Service Plugin (Android)14
  Apple AirPrint15
  Wireless Direct16
  Mopria (Android)17
  Uebi PosterArtist

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 11, Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1

  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

  macOS 10.15.7 ~macOS 13
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, iPadOS, Android, ChromeOS18
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Ekrani: 1024 x 768 XGA

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  rreth 6,3 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Me sirtarët të tërhequr rreth 374 x 350 x 168 mm
  Me sirtarët të dalë: afro 374 x 563 x 276 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 48,0(A)19
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura: 15-30°C
  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.1 W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,9W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,5 W (llamba e skanimit është joaktive)
  Koha për të kaluar në modalitet gatishmërie: 10min
  Kopjimi: Afërsisht 21W20
Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur etj. Rendimenti i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, softuerëve të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacione mbi rendimentin, shihni www.canon-europe.com/ink/yield Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit etj. Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse. Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.
 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/1200 inç
 2. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 3. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 4. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 5. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 8. Printimi me valë kërkon një rrjet me kapacitet lidhjeje me valë 802.11b/g/n/a ose ac me 2.4 GHz. Performanca e lidhjes me valë mund të luhatet në varësi të terrenit dhe të distancës mes printerit dhe klientëve të rrjetit me valë.
 9. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Inkjet/SELPHY", që ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad", "iPhone 3GS" e lart dhe "iPod touch" gjenerata 3 e lart me "iOS 7.0" e lart dhe pajisje portative me "Android 2.3.3" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon një llogari të pajtueshme rrjeti social dhe zbaton kushtet e shërbimit të llogarisë përkatëse të rrjetit social. Mund të ketë përjashtime të caktuara.
 10. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 11. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Creative Park", që ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me sistemet operative iOS 12.0 e lart/Android OS 5.0 e lart. Duhet të keni një Canon ID dhe një printer boje Canon për ta përdorur këtë aplikacion.
 12. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 13. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 14. "Canon Print Service" është një modul printimi për pajisje inteligjente me "Android" që mundëson printimin nga pajisjet me "Android v4.4 - v5.0" drejt shumë printerëve të "Canon" përmes rrjetit "Wi-Fi". Moduli nuk punon si aplikacion i pavarur. Ofrohet falas në "Google Play".
 15. Funksioni "AirPrint" kërkon pajisje të pajtueshme "iPad", "iPhone" ose "iPod Touch" me "iOS 7.0" e lart dhe një printer që mbështet "AirPrint", të lidhur në të njëjtin rrjet me pajisjen me "iOS". Printeri i lidhur në folenë USB të "Mac", kompjuterit, platformës "AirPort Base" ose "Time Capsule" nuk mbështetet.
 16. Kërkon pajisje inteligjente me aplikacionin "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" të instaluar e të lidhur në rrjetin e dëshiruar aktiv me valë për konfigurim krejt pa kabllo.
 17. Kërkon pajisje inteligjente me sistem operativ "Android 4.4" e lart, me "Mopria Print Service" të parangarkuar në pajisje dhe me printer të pajtueshëm "PIXMA" në të njëjtin rrjet me valë. "Mopria experience" ofrohet edhe në pajisjet portative me "Android 4.4" duke shkarkuar "Mopria Print Service" nga "Google Play".
 18. Disa funksione mund të mos ofrohen me këto sisteme operative. Shihni manualin ose faqen për detaje.
 19. Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779 (printim me ngjyra) me konfigurimin bazë.
 20. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.