Seria Canon PIXMA TS5150
Specifikimet

Veçoritë kryesore

Wi-Fi printing

Përdorni dhe ndani me lidhjen pa tela

Canon PRINT app

Aplikacioni Canon PRINT

 PIXMA cloud link

Sistemi inkjet me 2 kuti boje FINE

6.2 cm LCD screen

Ekran LCD 6,2 cm

XL inks

Bojërat XL

Dual paper feeder

Furnizuesi i dyfishtë i letrës

Auto 2-sided print

Printimi automatik në 2 anë

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Numrat e modeleve

PIXMA TS5150 (E ZEZË)
PIXMA TS5151 (E BARDHË) 1

Funksionet

Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800 2 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)

Shpejtësia e Printimit Mono

Afro 13,0 ipm 3

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 6,8 ipm 4

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15 cm: Afërsisht 43 sekonda 5

Printim pa bordura

Po (A4, Letter, 20x25 cm, 13x18 cm, 10x15 cm, 13x13 cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printim Auto Duplex (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

PG-540 (I zi)
CL-541 (Ngjyrë)

Fishekë Opsionalë Boje XL

PG-540XL (I zi)
CL-541XL (Ngjyrë)

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Printimi i dokumenteve me ngjyra në A4 6

I zi: 180 faqe
I zi XL: 600 faqe
Ngjyrë: 180 faqe
Ngjyrë XL: 400 faqe

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Printimi i fotografive me ngjyra 10x15 cm 7
I zi: 2465* fotografi
I zi XL: 7560* fotografi
Ngjyrë: 69 fotografi
Ngjyrë XL: 150 fotografi
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Canon High Resolution Paper (HR-101N)
Canon Pro Platinum (PT-101)
Canon Plus Glossy II (PP-201)
Canon Pro Luster (LU-101)
Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
Canon Matte (MP-101)
Zarfa

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë (letër e zakonshme)
Kaseta përpara: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

Sirtari i pasmë: A4/A5/B5/LTR/LGL/20x25 cm/13x18 cm/10x15 cm/13x13, zarfe (DL,COM10)
Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR

Pesha e Letrës

Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografike Canon deri në 300 g/m²
Kaseta përpara: Letër e zakonshme: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

1200 x 2400 dpi 8

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth 14 sek 9

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 20 sek 10
sESAT: Afërsisht 4,0 ipm 11

Kopjimi i shumëfishtë

99 kopje maks.

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotografish, fotokopje pa bordura, fotokopje në 2 anë, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje ID

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (në rritje 1%)
Vendosja në faqe
A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

LCD 6,2 cm (TFT me ngjyra)

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnameze

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4 GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

Aplikacioni Message In Print
PIXMA Cloud Link
Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Plugin Canon Print Service (Android)
Google Cloud Print
Apple AirPrint
Wireless Direct
Metodë e Access Point
WLAN PictBridge
Mopria (Android)

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10 , Windows 8.1, Windows 7 SP1
Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
OS X 10.10.5~OS X 10.11,macOS 10.12

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS, Android, Windows 10 Mobile

Kërkesat Minimale të Sistemit

"Windows": hapësira e diskut 3,1 GB, "Internet Explorer 8"
Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5 GB, Safari 5
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
My Image Garden me Full HD Movie Print 12
Menyja e shpejtë
Easy-WebPrint EX (shkarkim) 13

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 6.5 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 425 x 315 x 147 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 43,5(A) 14

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30 °C
Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240 V, 50/60 Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,2 W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,7 W (llamba e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,5 W (llamba e skanimit e fikur) 
Koha për të kaluar në metodën në pritje: 11 minuta
Kopjimi: Afërsisht 14 W 15

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 4. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 5. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 9. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 10. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 11. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 12. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 13. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 14. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 15. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.