PIXMA_TS_5050 home environment student kitchen

Seria PIXMA TS5050

Prezantimi i serisë PIXMA TS5050. Më të fundit për skanimin, kopjimin dhe printimin me ngjyra në shtëpi me çmime të arsyeshme.

Galeria

Printeri më i fundit për shtëpinë tuaj

Shmangni shqetësimet për printimet në shtëpinë tuaj. Hyni me shpejtësi te funksionet e skanimit, kopjimit dhe printimit falë një paneli të përparmë lehtësisht të rregullueshëm dhe ekranit LCD 7,5 cm. Një furnizues novator i pasmë i letrës ju lejon të printoni fotografi pa bordura në shtëpinë tuaj në më pak se 40 sekonda.

PIXMA_TS_5050_Rear Feeding Tray

PRITONI DERI NË 430 FAQE MË SHUMË

Me përdorimin e bojërave të përfshira në kuti, seria Canon PIXMA TS5050 printon më shumë se rivali i saj më i afërt.

Zbuloni më shumë

PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Elegante dhe ekonomike

Shikoni videon

Me raporte të përsosura

Provoni formën elegante që ju kursen hapësirë, afro 40% më e vogël se modelet e mëparshme*. Modele inteligjente me kontraste, cepa të rrumbullakët dhe konture konike që e bëjnë skeletin tashmë të vogël të printerit të duket edhe më i vogël. Një element elegant për çdo tavolinë pune ose zyrë shtëpie.

PIXMA_TS_5050 student housing integration

Printoni nga çdo vend

Veçoria e integruar Wi-Fi e serisë PIXMA TS5050 do të thotë se mund të printoni nga kompjuteri ose pajisja juaj inteligjente nëpërmjet mbështetjes për Android, iOS, Google Cloud Print dhe Windows 10 Mobile. Mund t'i ndani po ashtu të gjitha momentet tuaja të preferuara nga kamera juaj me Wi-Fi, ose duke përdorur folenë e integruar të kartës SD.

PIXMA_TS_5050 phone connectivity

Cilësi e gjallë e printimit

Çmim i arsyeshëm, teknologji superiore. Koka e printimit inkjet FINE dhe sistemi me 5 bojëra unike të serisë PIXMA TS5050 e printojnë çdo fotografi me detaje të imëta dhe të bukura.

PIXMA_TS_5050 photo prints lifestyle deorating


Zbuloni printerin e ri PIXMA

Shikoni veçoritë e reja dhe të përmirësuara të serisë PIXMA TS5050.

PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Specifikimet

Wi Fi

Wi-Fi

Përdorni dhe ndani pa tela

Smartphone and Tablet print

Printimi nga smartfoni dhe tableti

Aplikacioni Canon PRINT

Large 7.5cm screen

Ekrani i madh 7,5 cm

Funksione të printerit me lehtësi navigimi

Borderless Printing

Printim pa bordura

Fotografi 10x15 cm (4”x6”) në vetëm 39 sekonda

Rear paper feeder

Furnizuesi i pasmë i letrës

Ngarkoni letër të zakonshme dhe letër fotografike

5 single inks

5 bojëra unike

Ndryshoni vetëm bojën që mbaron

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Printim dhe skanim në cloud

Memory Card

Karta SD

Printoni nga kartat e memories SD

Shikoni specifikimet e plota

PIXMA_TS_5040 front printing
PIXMA_TS_5050 whats in the box

Çfarë ka në kuti

Printimi dhe skanimi i shpejtë në shtëpi për fotografitë dhe dokumentet tuaja

• Printer të-gjitha-në-një - seria Canon PIXMA TS5050

• Konfiguroni depozitat e bojës

• Kordoni elektrik

• Disku CD-ROM i konfigurimit dhe manualet

Produktet që kanë lidhje

Aksesorët

Merrni më shumë nga printeri juaj Canon.

Nga media sociale dhe printimi në renë kompjuterike e deri tek albumet e kolazheve dhe kartolinat me reliev. Eksploroni krijimtarinë tuaj me aplikacionin Canon Print dhe softuerin Creative Park.

*Krahasimi i vëllimit me modelin pararendës të serisë MG5700 me tabakanë e pasme dhe tabakanë e daljes të tërhequra në trupin e printerit.