Printer Inkjet

Canon Seria PIXMA TS3450 Specifikimet

Numrat e modeleve
PIXMA TS3450 (i zi), PIXMA TS3451 (i bardhë), PIXMA TS3452 (bardhezi)
Funksionet
Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikimet

 • Notification Image

  Ndërrim i lehtë i bojës

  Fishekë FINE

 • Notification Image

  Qëndro i lidhur

  Aplikacioni "Canon PRINT", "AirPrint (iOS)" dhe "Mopria (Android)"

 • Notification Image

  Me kokën në re

  PIXMA Cloud Link përmes aplikacionit Canon PRINT

 • Notification Image

  Plot me vetëbesim

  Mbushje e letrës nga mbrapa

 • Notification Image

  Ekran i qartë

  LCD 1.5” mono

 • Notification Image

  Kursimi i Energjisë

  Funksion ndezjeje/fikjeje automatike

 • Notification Image

  Qartë e pastër

  Tekst i mprehtë dokumentesh

 • Notification Image

  Printim deri në skaje

  Foto pa bordura deri në 5”x7”

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  PIXMA TS3450 (i zi), PIXMA TS3451 (i bardhë), PIXMA TS3452 (bardhezi)1
 • Funksionet
  Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 4800 2 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 7,7 in/min3
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 4,0 ipm 4
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 65 sekonda5
 • Printimi pa Bordura
  Po, 13x18cm(5”x7”), 10x15cm (4”x6”), 13x13cm (5”x5”)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Përdorimi Manual

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  PG-545 (E zezë)
  CL-546 (Ngjyra)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  PG-545XL (E zezë)
  CL-546XL (Ngjyra)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printimi i dokumenteve me ngjyra në A4 6
  I zi: 180 faqe
  I zi XL: 400 faqe
  Ngjyrë: 180 faqe
  Ngjyrë XL: 300 faqe
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Fotografi 10x15cm 7
  I zi: 1445* fotografi
  I zi XL: 3520* fotografi
  Ngjyra: 55 fotografi
  Ngjyra XL: 90 fotografi
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
  Restickable Photo Paper (RP-101)
  Canon Red Label Superior (WOP111)
  Canon Oce Office Colour Paper (SAT213)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 60 fletë (letër e zakonshme)
 • Madhësitë e letrës
  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, Letter, Legal
  Fotoletër: 13x18cm (5”x7”), 10x15cm (4”x6”), 13x13cm (5”x5”)


  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 89 mm - 215,9 mm, gjatësia 127 mm - 676 mm
 • Pesha e Letrës
  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
  Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  600×1200 dpi8
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  A4/LTR (216 x 297 mm)

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 27 sek. 9
  sESAT: Afërsisht 3,0 ipm 10
 • Kopjimi i shumëfishtë
  20 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopjim dokumentesh, fotokopjim pa bordurë
 • Zmadhim Fotokopjimi
  Sipas faqes11
 • Madhësia e dokumentit
  216 x 297 mm

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  1.5” (3.8cm) LCD segment mono
 • Ndërfaqja
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Përdorimet dhe metodat e printimit
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Easy-PhotoPrint Editor
  PIXMA Cloud Link
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Apple AirPrint
  Wireless Direct (vetëm Access Point Mode)
  WLAN PictBridge
  Mopria (Android)
 • Asistent inteligjent dhe mbështetje për automatizim
  Amazon Alexa™ 12
  Google Assistant™ 13

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.
  macOS 10.12. 6 ~macOS 10.15, macOS 11 *
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, iPadOS, Android, ChromeOS
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
  Instalimi: Internet, CD-ROM (Windows)
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 4 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 435 x 327 x 145 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 48,0 dB(A) 14
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura: 15-30°C
  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0,3 W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,8 W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,3 W (llamba e skanimit është joaktive)
  Koha për të kaluar në modalitet pasiv: 10 min 01 sek
  Kopjimi: Afërsisht 9 W15
 1. Disa ngjyra mund të mos ofrohen në rajonin tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesatare të ESAT në Office Category Test për modalitetin bazë njëanësh, ISO/IEC 24734.
  Shpejtësia e printimit të fotove bazohet në cilësimin bazë duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën e procesimit të të dhënave në kompjuterin pritës.
 4. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesatare të ESAT në Office Category Test për modalitetin bazë njëanësh, ISO/IEC 24734.
  Shpejtësia e printimit të fotove bazohet në cilësimin bazë duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën e procesimit të të dhënave në kompjuterin pritës.
 5. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesatare të ESAT në Office Category Test për modalitetin bazë njëanësh, ISO/IEC 24734.
  Shpejtësia e printimit të fotove bazohet në cilësimin bazë duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën e procesimit të të dhënave në kompjuterin pritës.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 9. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 10. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 11. Ofrohet vetëm për L/4x6/2L/5x7/5x5 katrore
 12. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 13. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 14. Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779 (printim me ngjyra) me konfigurimin bazë.
 15. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.