Printerë për shtëpi

Canon Seria PIXMA TS3150

Specifikimet

Numrat e modeleve
Seria PIXMA TS3150
Funksionet
Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud
TS3150
PIXMA TS3150
PIXMA_TS3150
PIXMA_TS3150
PIXMA_TS3150
PIXMA_TS3151
PIXMA_TS3151
TS3151
PIXMA_TS3151

Specifikimet

 • Sistemi inkjet me 2 kuti boje FINE

 • Printimi në materiale multimediale katrore 5x5”

 • Ndezja automatike

 • Printimi pa bordura në afro 65 sekonda

 • Printimi/skanimi nga smartfonët dhe tabletët

 • Ekrani mono me segment 3,8 cm

 • Përdorni dhe ndani me lidhjen pa tela

 • Printimi nga reja kompjuterike dhe skanimi tek ajo*

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  Seria PIXMA TS31501
 • Funksionet
  Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 48002 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 7,7 ipm3
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 4,0 ipm4
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 65 sekonda5
 • Printimi pa Bordura
  Po (13x18cm, 10x15cm, 13x13cm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Përdorimi Manual

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  PG-545 (E zezë)
  CL-546 (Ngjyra)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  PG-545XL (E zezë)
  CL-546XL (Ngjyra)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra6
  I zi: 180 faqe
  I zi XL: 400 faqe
  Ngjyrë: 180 faqe
  Ngjyrë XL: 300 faqe

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 60 fletë (letër e zakonshme)
 • Madhësitë e letrës
  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, Letter, Legal
  Letër fotografike: 10x15cm, 13x13cm, 13x18cm
 • Pesha e Letrës
  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
  Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Shpejtësia e skanimit
  Afro 15 sek7
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  600 x 1200 dpi8
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 27 sek.9
  sESAT: Afërsisht 3,0 ipm10
 • Kopjimi i shumëfishtë
  20 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Kopjimi i dokumenteve, kopjimi pa bordurë
 • Madhësia e dokumentit
  216 x 297 mm

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  LCD 3,8 cm mono me segment

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  PIXMA Cloud Link
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Metodë e Access Point
  WLAN PictBridge
  Apple AirPrint
  Mopria (Android)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Chrome OS
  Windows 10 , Windows 8.1, Windows 7 SP1
  Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
  OS X 10.10.5~OS X 10.11,macOS 10.12
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, Android, Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  My Image Garden me Full HD Movie Print11
  Menyja e shpejtë
  Easy-WebPrint EX (shkarko)12

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 3,9 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 435 x 316 x 145 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 46,0dB(A)13
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura: 15-30°C
  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.3W
  Në gatishmëri (lidhja LAN me valë me kompjuterin): rreth 1,7W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,7W (llamba e skanimit është e fikur) 
  Koha për të kaluar në metodën në pritje: 11 minuta
  Kopjimi: Afërsisht 11W14

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacionin e rendimentit, shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Skanimi në renë kompjuterike dhe skanimi në email të disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale Canon.

 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 9. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 10. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 11. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 12. Easy-WebPrint EX: Kërkohet Internet Explorer 8, 9, 10 dhe 11*(për Windows).
 13. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 14. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.