Printerë për shtëpi

Canon PIXMA TR150 with battery

Specifikimet

Funksionet
Wi-Fi, printim, re kompjuterike

Specifikimet

 • Karikim me USB

  Karikojeni në makinë, zyrë apo shtëpi

 • Bateri e karikueshme

  Karikojeni me kabllo USB tip C

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

  Aplikacioni "Canon PRINT", "AirPrint (iOS)", "Mopria (Android)" dhe "Windows 10 Mobile"

 • Lidhjet

  Wi-Fi me mbështetje për 2,4 dhe 5 GHz5

 • Wireless Direct

  Lidhni e printoni drejtpërdrejt pa rrugëzues

 • Ekran 1,44" OLED

  Ndërfaqe e thjeshtë për komandim e mirëmbajtje

 • Printim i shpejtë

  5,5 ipm me ngjyra dhe 9 ipm mono2

 • Efikasitet praktik

  Ruani deri në 5 shabllone të posaçme3 për printim më të shpejtë

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Wi-Fi, printim, re kompjuterike

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 4800×1200 dpi1
 • Teknologjia e printimit
  2 kuti boje: e Zezë (Pigment BK) dhe Ngjyra (BK, C, M, Y)
  Kokë printimi "Inkjet FINE"
  Sistem "ChromaLife100"
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  afro 9.0 ipm2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  afro 5,5 ipm3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 53 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  Po (A4, LTR, 4×6 in, 5×7 in, 7×10 in, 8×10 in, 5×5 in, 3,5×3,5 in)5
 • Printim nga të Dyja Anët
  Përdorimi Manual

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  PGI-35 e Zezë
  CLI-36 Ngjyra
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Dokument A4 me ngjyra6
  PGI-35 Pigment Black: 200 faqe
  CLI-36 Colour: 260 faqe

  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Foto 10x15cm7
  PGI-35 Pigment Black: 7113 foto*
  CLI-36 Colour: 102 foto

  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Canon High Resolution Paper (HR-101N)
  Canon Plus Glossy II (PP-201)
  Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
  Canon Matte (MP-101)
  Canon Double Sided Matte (MP-101D)
  Zarfa
  Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 50 fletë (letër e thjeshtë)
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: A4, A5, B5, LTR, LGL, zarfe (DL, COM10), katrore (5×5 in, 3,5×3,5 in), kartëvizita (91×55 mm), 4×6 in, 5×7 in, 7×10 in, 8×10 in

  [Përmasa të posaçme]
  gjerësia 55–215,9 mm, gjatësia 89–676 mm
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: letër e thjeshtë: 64 - 105 g/m²
  Letër e specializuar "Canon": pesha maks. e letrës: afro 275 g/m2
  (Photo Paper Plus Glossy II PP-201)

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  Ekran 1,44 in/3,6 cm OLED (monokrom)

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  Hi-Speed USB (USB Type C)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/a8
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencave të LAN me valë: 2,4 GHz, 5 GHz BE (zona e Britanisë dhe Evropës) - modaliteti i drejtpërdrejtë nuk përdor dot bandën 5 GHz.
  Wireless PictBridge9
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni "Canon PRINT"10
  Aplikacioni "Easy-PhotoPrint Editor"11
  Aplikacioni "Message In Print"12
 • Funksionet e printerit
  Easy-PhotoPrint Editor Software13
  PIXMA Cloud Link14
  Canon Print Service Plugin (Android)15
  Apple AirPrint16
  Wireless Direct17
  Mopria (Android)18
 • Asistent inteligjent dhe mbështetje për automatizim
  Amazon Alexa™19
  Google Assistant™20

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Chrome OS

  Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
  Funksionimi mund të garantohet vetëm në kompjuter me "Windows 7" e lart të parainstaluar.
  Softueri drejtues i printerit, "IJ Printer Assistant Tool" dhe "IJ Network Device Setup Utility" ofrohen me sistemin e mëposhtëm operativ.
  Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016、Windows Server 2019

  Mac: OS X 10.11.6, macOS 10.12~macOS 10.1521

  Sistemet operative portative: iOS®, Android™, Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 2.0 GB ose më shumë
  Mac: 1.0 GB ose më shumë
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Programi drejtues i printerit
  IJ Printer Assistant Tool
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Portable Battery (Optional)

 • Tipi
  Me jone litiumi
 • Niveli i voltazhit
  DC 10,8 V; 2170 mAh
 • Koha e karikimit (orë)
  afro 2 orë 20 min (ushqyes AC)
  afro 5 orë (USB 1,5 A)
 • Treguesi i pjesës së mbetur
  LED 4 hapa
 • Faqet e printueshme
  afro 330 fletë (lidhje USB me kompjuterin)22

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 2,3 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Afro 322×210×66 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 40,5 dB(A)23
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.3W
  Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 1,1W
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,7 W
  Koha për të hyrë në metodën e Gatishmërisë: 3 minuta
  Printim: Afërsisht. 8 W24
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,24 kWh25

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Llojet e letrave që NUK mund të përdoren për printimin pa bordura janë si më poshtë: zarf, letër me rezolucion të lartë, stampim në bluza, ngjitëse fotografike
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 8. Printimi me valë kërkon një rrjet me kapacitet lidhjeje me valë 802.11b/g/n/ac ose ad, me 2,4 GHz ose 5 Ghz. Performanca e lidhjes me valë mund të luhatet në varësi të terrenit dhe të distancës mes printerit dhe klientëve të rrjetit me valë.
 9. Nevojitet pajisje e pajtueshme me DPS përmes IP.
 10. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Inkjet/SELPHY", që ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad", "iPhone 3GS" e lart dhe "iPod touch" gjenerata 3 e lart me "iOS 7.0" e lart dhe pajisje portative me "Android 2.3.3" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon një llogari të pajtueshme rrjeti social dhe zbaton kushtet e shërbimit të llogarisë përkatëse të rrjetit social. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Skanimi në renë kompjuterike dhe skanimi në email ofrohen vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale nga "Canon"
 11. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 12. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Message In Print", që ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad" dhe "iPhone 6" e më tej me "iOS 10" e lart dhe pajisjes portative me "Android 5.1" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon krijim përmbajtjeje origjinale me aplikacionin/shërbimin "Message In Print", pastaj të printohet në printer të pajtueshëm "Canon" të qarkulluar midis gushtit 2009 e këtej, dhe t’i dërgohet marrësit që e shikon figurën dhe materialin me aplikacionin e pajtueshëm "Message In Print" në pajisjen e tyre të pajtueshme. Përmasat e pajtueshme të letrës janë vetëm 3,5×3,5 in, 4×6 in dhe 5×5 in katrore, ndërsa llojet e pajtueshme të letrës janë vetëm: Genuine Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster dhe Photo Paper Matte. Mund të ketë përjashtime të caktuara.
 13. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 14. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Inkjet/SELPHY", që ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad", "iPhone 3GS" e lart dhe "iPod touch" gjenerata 3 e lart me "iOS 7.0" e lart dhe pajisje portative me "Android 2.3.3" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon një llogari të pajtueshme rrjeti social dhe zbaton kushtet e shërbimit të llogarisë përkatëse të rrjetit social. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Skanimi në renë kompjuterike dhe skanimi në email ofrohen vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale nga "Canon"
 15. "Canon Print Service" është një modul printimi për pajisje inteligjente me "Android" që mundëson printimin nga pajisjet me "Android v4.4 - v5.0" drejt shumë printerëve të "Canon" përmes rrjetit "Wi-Fi". Moduli nuk punon si aplikacion i pavarur. Ofrohet falas në "Google Play".
 16. Kërkon lidhje me internetin dhe një llogari në "Google". U nënshtrohet kushteve të shërbimit të "Google". Mund të ketë përjashtime të caktuara.
 17. Funksioni "AirPrint" kërkon pajisje të pajtueshme "iPad", "iPhone" ose "iPod Touch" me "iOS 7.0" e lart dhe një printer që mbështet "AirPrint", të lidhur në të njëjtin rrjet me pajisjen me "iOS".
 18. Kërkon pajisje inteligjente me aplikacionin "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" të instaluar e të lidhur në rrjetin e dëshiruar aktiv me valë për konfigurim krejt pa kabllo.
 19. Amazon, Echo, Echo Plus, Echo Dot, Echo Spot, Echo Show, Amazon Tap, Alexa dhe të gjitha stemat dhe shenjat përkatëse me lëvizje janë marka tregtare të "Amazon.com, Inc." ose të partnerëve të saj. Mbështetja për "Alexa" ofrohet aktualisht në dyqanin e moduleve të "Amazon Alexa" vetëm për gjuhët anglisht/frëngjisht/gjermanisht/japonisht. Mbështetja për "Alexa" nuk ofrohet në gjuhë të tjera. Kontrollojeni paraprakisht ofrimin e moduleve të "Amazon Alexa" për gjuhën tuaj. Përdorimi i "Alexa" kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane.
 20. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 21. Disa funksione mund të mos ofrohen me këto sisteme operative. Shihni manualin ose faqen për detaje.
 22. Kushtet: testuar në temperaturë dhe lagështi normale, duke përdorur një bateri të re plotësisht të karikuar, duke printuar skedarë ISO/IEC 24712 (5 motive) në vazhdimësi me ngjyra në letër të thjeshtë A4 në modalitetin "Standard" të softuerit drejtues të printerit.
 23. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 24. Printim: Kur kopjohet ISO/JIS-SCID N2 (printuar me printer boje) në letër të thjeshtë A4 në cilësimet standarde.
 25. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.