Printera të fotografive profesionale

Canon PIXMA PRO-200

Specifikimet

Specifikimet

 • Sistem boje me bazë ngjyruesi me 8 ngjyra

 • Printim pa bordura A3+

 • Printim me shpejtësi të lartë

 • Lidhje me valë dhe "Ethernet"

 • Ekrani LCD 3 inç

 • Skelet kompakt e peshëlehtë

Specifikimet në detaje

Koka/boja e printimit

 • Tipi
  ChromaLife 100+
 • Numri i spërkatëseve
  Gjithsej 6,144 spërkatëse
  Y/M/C/PC/PM/Gy/Bk/LGY secila me 768 spërkatëse x 8)
 • Depozita e bojës
  CLI-65 (BK/C/M/Y/PC/PM/GY/LGY)

Rezolucioni maksimal i printimit

 • Rezolucioni maksimal i printimit
  4800 (horizontal)1 x 2400 (vertikal) dpi

Shpejtësia e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Foto (pamje 11×14 in në A3+ me bordurë)2
  Ngjyra/PT-101: afro 1 m 30s
  E zezë/PT-101: afro 2 m 55s

Përmasa maksimale e printueshme e letrës

 • Sirtari i sipërm (gjerësia)
  Sirtari i sipërm:322.2 mm(12.7 inç, Printim pa bordurë:329 mm(A3+)(13 inç)
 • Mbushja manuale (gjerësia)
  Mbushje manuale:323.4mm(12.7 inç, Printim pa bordurë:329 mm(13 inç)
 • E personalizuar (gjatësia)
  990.60mm (me bordurë)

Zona e printueshme

 • Printimi pa Bordura
  Margjina lart/poshtë/djathtas/majtas: secila 0 mm
 • Printim me bordurë
  Margjina e sipërme: 3 mm, Margjina e poshtme: 5 mm/ (Madhësitë e ndryshme nga Letter ose Legal, ose Square margjinë majtas/djathtas 5"): secila 3.4 mm (LTR/LGL: Majtas: 6.4 mm, Djathtas: 6.3 mm) Square 5”
  Margjina lart/poshtë/djathtas/majtas: secila 6,0mm
  Margjina e rekomanduar lart/poshtë për Fine Art Paper: secila 25mm LTR: majtas: 6.4 mm, djathtas: 6.3 mm, Madhësi të ndryshme nga Letter margjina majtas/djathtas): secila 3.4 mm

Materialet mbështetëse

 • Sirtari i sipërm
  Letër e thjeshtë / Photo Paper Pro Platinum (PT-101)/Photo Paper Plus Glossy II (PP-201)/ Photo Paper Pro Luster (LU-101)/ Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201)/ Matte Photo Paper (MP-101)/ Red Label Superior 80 g/m2(WOP111)/ Canon Oce Office Colour Paper 80 g/m2(SAT213)/ High Resolution Paper (HR-101N),Photo Paper Glossy (GP-501), Envelope,T-Shirt Transfer,Light Fabric Iron Transfers(LF-101), Dark Fabric Iron Transfers (DF 101) Double sided Matte Paper
 • Furnizim manual
  Photo Paper Pro Platinum (PT-101)/Photo Paper Plus Glossy II (PP-201)/Photo Paper Pro Luster (LU-101)/ Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201)/ Matte Photo Paper (MP-101)/ Photo Paper Pro Premium Matte (PM-101)/ Premium Fine Art Rough (FA-RG1)/ Photo Paper Glossy (GP-501), Light Fabric Iron Transfers(LF-101), Dark Fabric Iron Transfers (DF 101) Double sided Matte Paper
 • Sirtari shumëfunksional
  Printable Nail Sticker(NL-101)/ Printable Disk

Madhësia e Letrës

 • Sirtari i sipërm
  A3+/A3/A4/A5/B4/B5/LTR/LGL/Ledger/Hagaki/7""×10""/12×12
  L(3.5""×5"")/KG(4""x6"")/2L(5""×7"")/8""×10""/10""×12""/Katrore(127 mm)/210 ×594 mm
  Madhësi e personalizuar (gjerësia 89 mm - 329 mm, gjatësia 127 mm - 990.6 mm)
  Envelopes(DL, COM10)
 • Furnizim manual
  A3+/A3/A4/B4/LTR/LGL/Ledger/12×12
  8""×10""/10""×12""/210×594 mm
  Madhësi e personalizuar (gjerësia 203.2 mm - 330.2 mm, gjatësia 254 mm - 990.6 mm)
 • Sirtari shumëfunksional
  120 x120 mm

Madhësia e letrës (pa bordurë)

 • Madhësia e letrës (pa bordurë)
  A3+/A3/A4/LTR/Ledger/Hagaki/7”×10”/12”×12”/5”×7” / L(3.5"×5")/ KG (4"x6")/2L(5"×7")/ 8"×10" / 10"×12" / Square 5” (127 mm)/ 210 ×594 mm

Manovrimi i letrës

 • Sirtari i sipërm
  Plain Paper: LTR/A4/A5/B5 = 100 B4/A3/LGL/LDR = 50
  Photo Paper Pro Platinum (PT-101): L/KG(4"x6") = 20 LTR/A3/A4/2L/8"×10" = 10 10"×12"/A3+ = 1
  Photo Paper Plus Glossy II (PP-201): L/KG(4"x6")/Hagaki/Square(127 mm) = 20 LTR/A3/A4/2L/8"×10" = 10 5”x7” = 10 A3+ = 1
  Photo Paper Pro Luster (LU-101): LTR/A4 /A3 = 10 A3+ = 1
  Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201): L/KG(4"x6") = 20 LTR/A4 /A3/5×7/2L/8"×10" = 10 10"×12"/A3+ = 1
  Matte Photo Paper (MP-101): L/KG(4"x6") = 20 LTR/A4 /A3 = 10 A3+ = 1
  Letër dyanëshe pa shkëlqim = 10
  Stampim me hekur në tekstile të çelëta = 1
  Stampim me hakur në tekstile të errëta = 1
 • Furnizim manual
  Photo Paper Pro Platinum (PT-101): A3/A4/LTR/8"×10" /10"×12"/A3+ = 1
  Photo Paper Plus Glossy II (PP-201): LTR/A4/A3/A3+ = 1
  Photo Paper Pro Luster (LU-101): LTR/A4/A3/A3+ = 1
  Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201): LTR/A4/A3/8"×10" /10"×12"/A3+ = 1
  Matte Photo Paper (MP-101): LTR/A4/A3/A3+ = 1
  Photo Paper Pro Premium Matte (PM-101): LTR/A4/A3/A3+ = 1
  Premium Fine Art Rough (FA-RG1): LTR/A4/A3/A3+ = 1
  Letër dyanëshe pa shkëlqim = 1
  Stampim me hekur në tekstile të çelëta = 1
  Stampim me hakur në tekstile të errëta = 1
 • Sirtari shumëfunksional
  1 (sirtari shumëfunksional)
  * Për detaje të mëtejshme mbi kufizimet e mbushjes me letër, shihni manualin në internet

Pesha e Letrës

 • Sirtari i sipërm
  Plain Paper:64-105 g/m2
  Letër Canon Genuine (maksimum):afro 380 g/m
 • Furnizim manual
  Letër Canon Genuine (maksimum):afro 380 g/m,
  ose trashësi letre 0,1~0,6 mm e poshtë
 • Page Yield (4x6" PT-101)
  Numri i fotografive 10x15cm
  E zezë (BK): 860 foto*
  Gri (GY): 595 foto*
  Gri e çelët (LGY): 965 foto*
  E kaltër (C): 482 foto*
  E kaltër fotografike (PC): 275 foto
  Vjollcë (M): 610 foto*
  Vjollcë fotografike (PM): 320 foto
  E verdhë (Y): 295 foto
  *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Page Yield (A3+ PT-101)
  Numri i fotografive A3+
  E zezë (BK): 69 foto*
  Gri (GY): 96 foto*
  Gri e çelët (LGY): 139 foto*
  E kaltër (C): 51 foto
  E kaltër fotografike (PC): 59 foto*
  Vjollcë (M): 77 foto*
  Vjollcë fotografike (PM): 54 foto
  E verdhë (Y): 55 foto
  *Rezultati Suplementar i Përafërt

Lidhshmëria

 • Ndërfaqja
  Fole USB B - Hi-Speed USB
 • LAN me kabllo
  Në dispozicion
  Lloji i rrjetit: SNMP/ HTTP/TCP/IP(IPv4/IPv6)
  Shpejtësia e të dhënave: 10Mbps/100Mbps (ndërrim automatik)
  Siguria: IEEE 802.1X(EAP-TLS/EAP-TTLS/PEAP)
 • LAN pa tel
  Në dispozicion
  Lloji i rrjetit: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b/IEEE802.11a
  Brezi i frekuencave: 2,4 GHz
  2.4 GHz: Kanali: 1-13
  Rrezja: brenda 50 m ※varet nga shpejtësia dhe kushtet e transmetimit
  Siguria: WEP(64/128bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES)
 • Supported Operating Systems
  Ofrohet për Chrome OS
  Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1, Windows Server 2019/2016/2012 R2/2008 R2 SP1 3
  OS X 10.11.6, macOS 10.12~10.15, macOS 11 *

Mbështetja me programe kompjuterike

 • Canon Professional Print & Layout
  Në dispozicion
 • Adobe Photoshop / Lightroom
  Mbështetet përmes modulit Canon PPL Plugin

Përdorimet dhe metodat e printimit

 • Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Në dispozicion
 • AirPrint
  Në dispozicion
 • Mopria
  Në dispozicion
 • Shërbimi i printimit i "Canon" (për "Android")
  Në dispozicion
 • Windows 10 Mobile
  Në dispozicion
 • PIXMA Cloud Link
  Në dispozicion
 • WiFi Pictbridge
  Në dispozicion

Paneli i përdorimit

 • Ekrani
  3.0 in/7.5cm LCD (Ekrani, Ngjyra)
 • Gjuha
  33 gjuhë të zgjedhshme: japonisht / anglisht (mm dhe in) / gjermanisht / frëngjisht / italisht / spanjisht / holandisht / portugalisht / norvegjisht / suedisht / danisht / finlandisht / rusisht / çekisht / hungarisht / polonisht / sllovenisht / turqisht / greqisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale / koreanisht / indonezisht / sllovakisht / estonisht / letonisht / lituanisht / ukrainisht / rumanisht / bullgarisht / tajlandisht / kroatisht / vietnamisht

Zhurma akustike

 • Zhurma akustike
  Letër e thjeshtë (A4, ngjyra) = afro 42.5db
  Photo Paper Pro Platinum (PT-101)(4×6, ngjyra, pa bordurë) = afro 42.2db3

Energjia

 • Energjia
  AC 100–240 V, 50/60 Hz

Konsumi i energjisë

 • Lidhja pasive USB me kompjuterin
  Afro 1.0W
 • Joaktive
  Afro 0,2W
 • Printim / lidhja USB me kompjuterin
  afro 1.6W
 • Pasive (të gjitha foletë e lidhura / llamba e skanimit fikur)
  afro 2,5W
 • Koha për të kaluar në modalitet pasiv
  afro 3 min

Përmasat (Gj x Th x L)

 • Konfigurimi i fabrikës
  afro 639×379×200 mm
 • Sirtarët hapur të daljes/vetëmbushëses së dokumenteve
  afro 639×837×416 mm

Pesha

 • Pesha
  afro 14,1kg
 1. Pikëzat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale 1/4800 inç.
 2. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host. Shpejtësia e printimit të fotove bazohet në cilësimin standard duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Photo Paper Plus Glossy II Photo Paper Pro Platinum (PT-101) dhe nuk merr parasysh kohën e procesimit të të dhënave në kompjuterin pritës. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.
 3. Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779 me parametrin e parazgjedhur.