Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG2551S

Specifikimet

Numrat e modeleve
PIXMA MG2551S
PIXMA MG2556S
Funksionet
Printim, Kopjim, Skanim

Specifikimet

 • Fisheku FINE

  I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Teknologjia FINE

  Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Bojërat PIXMA XL

  Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Ndezja automatike

  Ndizet kur filloni printimin

 • Modaliteti i Qetë

  Printim thuajse i heshtur në shtëpi

 • Easy-PhotoPrint Editor

  Modifikoni dhe printoni fotot tuaja

 • Creative Park

  Shijoni punëdore

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  PIXMA MG2551S
  PIXMA MG2556S1
 • Funksionet
  Printim, Kopjim, Skanim

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 48002 x 600 dpi
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 8,0 ipm3
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 4,0 ipm4
 • Printim nga të Dyja Anët
  Përdorimi Manual

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  PG-545 (E zezë)
  CL-546 (Ngjyra)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  PG-545XL (E zezë)
  CL-546XL (Ngjyra)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra5
  I zi: 180 faqe
  I zi XL: 400 faqe
  Ngjyrë: 180 faqe
  Ngjyrë XL: 300 faqe

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Zarfa
  Photo Paper Plus Glossy II (PP-201)
  Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasmë: Maks. 60 fletë (letër e thjeshtë)
 • Madhësitë e letrës
  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, Letter, Legal
  Letër e Photo: 10 x 15 cm, 13 x 18 cm
  Zarfa: DL, COM10
 • Pesha e Letrës
  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
  Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  600 x 1200 dpi6
 • Shpejtësia e skanimit të rreshtave
  Afro 14 sekonda7
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Ngjyra: 48 bit / 24 bit
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 31 sekonda8
  sESAT: Afërsisht 1.6 ipm9
 • Cilësia e fotokopjes
  21 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopjim dokumenti (letër e zakonshme)

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  Pa ekran

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 11
  Windows 10 (32-bit)
  Windows 10 (64-bit)
  Windows 8.1 (32-bit)
  Windows 8.1 (64-bit)
  Windows 8 (32-bit)
  Windows 8 (64-bit)
  Windows 7 (32-bit)
  Windows 7 (64-bit)
  Windows Vista (32-bit)
  Windows Vista (64-bit)
  Windows XP (32-bit)
  Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4 ose .NET Framework 4.5.
  Për Windows XP, kërkohet XPS Essentials Pack.
  Mac OS X v10.7.5 deri në Mac OS X v10.14 (Sonoma)
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  Afro 3,5 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  426 x 306 x 145mm
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  5-35°C
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0,4 W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)
  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta
  Kopjimi: Afërsisht 9 W10
Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.
Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.
Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield
Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.
Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.
 1. Disa modele mund të mos jenë të disponueshme në rajonin tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 6. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 7. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 8. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 9. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 10. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.