Printerë "MegaTank"

Canon PIXMA G7040

Specifikimet

Funksionet
"Wi-Fi", "Ethernet", printim, fotokopjim, skanim, faks, lidhje me renë kompjuterike

Specifikimet

 • Depozita boje me rimbushje

  4 depozita boje të rendimentit të lartë.

 • Rendiment i lartë i faqeve

  18 000 faqe mono nga 3 shishe të zeza*.

 • Kapacitet 350-fletësh

  Kasetë e përparme 250-fletëshe dhe mbushje e pasme 100-fletëshe.

 • Mundësi të plota lidhjeje

  Lidhje me "Ethernet" dhe "Wi-Fi".

 • Gati për smartfonë

  Aplikacioni "Canon PRINT", "AirPrint (iOS)" dhe "Mopria (Android)".

 • Cilësi profesionale

  Tekst i qartë dhe foto pa marzhe deri në A4.

 • Shpejtësi e plotë

  Deri në 13 in/min mono dhe 6,8 in/min me ngjyra**.

 • Komandim i thjeshtë

  Ekran mono 2-vijësh dhe programe administrimi në distancë.

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  "Wi-Fi", "Ethernet", printim, fotokopjim, skanim, faks, lidhje me renë kompjuterike

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 4800×1200 dpi1
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
  Printer me kuti boje me rimbushje
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 13,0 in/min2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 6,8 in/min3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 45 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  Po A4, LTR, 4"x6", 5"x7", 8"x10", Katrore (5"x5",4"x4",89x89mm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)
 • Ushqyesi automatik i dokumentit (ADF)
  Deri në 35 fletë (1 anë)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  GI-40 <PGBK>
  GI-40 <C>
  GI-40 <M>
  GI-40 <Y>
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra5
  E zezë: 6000 faqe*
  Ngjyra: 7700 faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Printimi i fotografive me ngjyra 10x15 cm6
  Ngjyra: 2200 foto 
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)
  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
  Letër Fotografike me Shkëlqim "“Përdorim i përditshëm"” (GP-501)
  Letër Fotografike Mat (MP-101)
  Zarf
  Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
  Mat dyanësh (MP-101D)
  Stampime me hekurosje për tekstile ngjyrerrëta (DF-101)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasmë: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë (letër e zakonshme)
  Kasetë: Maks. 250 fletë (letër e zakonshme)
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: A4, A5, B5, LTR, LGL, 4""x6"", 5""x7"", 7""x10"", 8""x10"",
  Zarfe (DL, COM10), Square (5"" x 5"", 4""x4"",89×89 mm)
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

  Kaseta: A4, A5, B5, LTR
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm

  ADF: A4, LTR, LGL
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: letër e thjeshtë: 64 - 105 g/m²
  Letër fotografike e "Canon": deri në 300 g/m² (letër fotografike "Pro Platinum PT-101")

  Kasetë: letër e thjeshtë: 64 deri në 105 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra ADF dhe CIS
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  1200 x 2400 dpi7
 • Shpejtësia e skanimit të rreshtave
  Ngjyra: 3,5 ms/rresht (300 dpi)
  Gradacion grije: 1,5 ms/rresht (300 dpi)8
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  A4/LTR (216 x 297 mm)
  ADF: A4, LTR, LGL

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT/njëanëshe (ngjyra): afro 22 sek9
  sESAT/njëanëshe (ngjyra): afro 3,9 in/min10
  ESAT/vetëmbushëse njëanëshe (ngjyra): afro 4,3 in/min11
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotografish, fotokopje pa bordura, fotokopje në 2 anë, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje ID
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400% (në rritje 1%)
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Specifikimet e faksit

 • Lloji i Faksit
  Super G3 / Ngjyra
 • Rezolucioni i faksit
  Mono: deri në 300 x 300dpi
  Ngjyra: 200 x 200 dpi
 • Shpejtësia e Faksit
  Mono: Afërsisht 3 sek (33,6kbps)12
  Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33,6kbps)13
 • Kujtesa e Faksit
  Deri në 50 faqe14
 • Kontrolli i Grupit
  Nr. maks. 19 vende

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  Ekrani LCD me pika të plota
 • Gjuhët e ekranit
  33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/kroatisht/vietnamisht

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Easy-PhotoPrint Editor
  Aplikacioni Message In Print
  PIXMA Cloud Link
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Apple AirPrint
  Wireless Direct
  Metodë e Access Point
  LAN/WLAN PictBridge
  Mopria (Android)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Chrome OS

  Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1

  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

  Softueri drejtues i printerit dhe IJ Network Device Setup Utility janë të disponueshëm me sistemin operativ të mëposhtëm.
  Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016、Windows Server 2019

  OS X 10.11, macOS 10.12~macOS 10.14
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, Android, Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 2.0 GB ose më shumë
  Mac: 1.0 GB ose më shumë
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  MP Driver
  IJ Printer Assistant Tool
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 9,6 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 403×369×234 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 47.0dB(A)15
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.3W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1.0W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1.8W (llamba e skanimit është e fikur) 
  Koha për të kaluar në modalitet pritjeje: 11 min 10 sek
  Fotokopjimi (lidhja me USB me kompjuterin): afro 15 W16
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,19 kWh17

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacionin e rendimentit, shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. * Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.
 6. * Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.
 7. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 8. Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet
 9. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 10. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 11. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 12. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të dokumenteve me ngjyra përmes faksit varet nga cilësimi bazë, përdorimi i shpejtësisë së transmetimit "Canon Color Fax Test Shee Actual" mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit te marrësi, kushtet e linjës etj.
 13. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të dokumenteve me ngjyra përmes faksit varet nga cilësimi bazë, përdorimi i shpejtësisë së transmetimit "Canon Color Fax Test Shee Actual" mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit te marrësi, kushtet e linjës etj.
 14. Numri i faqeve bazohet në tabelën "ITU-T No.1" ose në "Canon FAX Standard Chart No.1".
 15. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 16. Fotokopjimi: Kur fotokopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printer me bojë) në madhësi letre të thjeshtë A4 me cilësimet standarde.
 17. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.