Printerë "MegaTank"

Canon PIXMA G4410

Specifikimet

Funksionet
Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Faks, Lidhje me renë kompjuterike
PIXMA G4410

Specifikimet

 • Rendiment i lartë i faqeve

 • Kuti boje të integruara

 • Wi-Fi

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • PIXMA Cloud Link

 • Faks

 • me 20 fletë

 • LCD me 2 linja

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Faks, Lidhje me renë kompjuterike

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 48001 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
  Printer me kuti boje me rimbushje
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 8,8 ipm2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 5,0 ipm3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 60 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  Yes (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 13x13cm, 10x15cm)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  GI-490 <PGBK>
  GI-490 <C>
  GI-490 <M>
  GI-490 <Y>
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra5
  E zezë: 6000 faqe*
  Ngjyra: 7000 faqe*
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Printimi i fotografive me ngjyra 10x15 cm6
  Me ngjyra: 2000 fotografi*
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
  Letër Fotografike Mat (MP-101)
  Zarf
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
  ADF: Maks. 20 fletë (letër e zakonshme)
 • Madhësitë e letrës
  A4, A5, B5, 10x15cm, 13x13cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore
 • Pesha e Letrës
  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
  Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Shpejtësia e skanimit
  Afro afro 19 sek7
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  600 x 1200 dpi8
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Ngjyra: 48 bit / 24 bit
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  A4/LTR (216 x 297 mm)
  ADF: A4, LTR, LGL

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 24 sek9
  sESAT: Afërsisht 3,5 ipm10
 • Cilësia e fotokopjes
  Draft, standard, i lartë
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Kopjimii dokumenteve (letër e thjeshtë), Kopje me bordura, kopjimi 2-në-1, kopjimi 4-në-1, Kopjimi i sistemuar (vetëm me ADF), Kopjimi me spastrimin e kornizës (vetëm shtrati i sheshtë), Rezervimi i kopjimit, Kopjimi i dokumenteve të identifikimit
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25-400%, Përshtat në faqe

Specifikimet e faksit

 • Lloji i Faksit
  Super G3 / Ngjyra
 • Rezolucioni i faksit
  Mono: deri në 300 x 300dpi
  Ngjyra: 200 x 200 dpi
 • Shpejtësia e Faksit
  Mono: Afërsisht 3 sek (33,6kbps)11
  Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33,6kbps)12
 • Kujtesa e Faksit
  Deri në 50 faqe
 • Kontrolli i Grupit
  Nr. maks. 19 vende

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  Ekrani LCD me pika të plota
 • Gjuhët e ekranit
  32 gjuhë të mundshme: japonisht/anglisht(mm dhe inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kinezisht e thjeshtuar/kinezisht tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/
  lituanisht/ukrainisht/rumanisht/
  bullgarisht/kroatisht/vietnamisht

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
  Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP
 • Aplikacionet për celularë
  PIXMA Cloud Link (nga smartfon ose tablet)
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Mopria (Android)
  Apple AirPrint
  Wireless Direct

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10 , Windows 8.1, Windows 7 SP1
  Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
  OS X 10,10,5~OS X 10,11, macOS 10,12
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, Android, Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  My Image Garden me Full HD Movie Print13
  Menyja e shpejtë
  Easy-WebPrint EX (shkarko)14

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 7,3 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 445 x 330 x 197 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 53.5dB(A)15
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0,2W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,9W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6W (llamba e skanimit e fikur)
  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 10 minuta e 48 sekonda
  Kopjimi: Afërsisht 10W16

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacionin e rendimentit, shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 9. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 10. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 11. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 12. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 13. "Full HD Movie Print" është i disponueshëm nga skedarët e filmave të krijuar nga kamerat dixhitale Canon ose videokamerat dixhitale Canon. Kërkon instalimin e softuerit të mëposhtëm të disponueshëm për kamerën Canon nga e cila është regjistruar filmi për Windows Vista. Canon ZoomBrowser EX (versioni 6.5 ose i mëvonshëm) ose Canon ImageBrowser (versioni 6.5 ose i mëvonshëm): vetëm formati MOV. Softueri Canon ImageBrowser EX (versioni 1.0 ose i mëvonshëm):formati MOV dhe formati MP4
 14. Easy-Web Print EX: Kërkohet Internet Explorer 8, 9, 10 dhe 11* (për Windows).
 15. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 16. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.