Printerë "MegaTank"

Canon PIXMA G2460

Specifikimet

Numrat e modeleve
PIXMA G2460
Funksionet
Printim i shpejtësisë së lartë, skanim e fotokopjim
Figura e produktit PIXMA G2460
Figura e produktit PIXMA G2460
Figura e produktit PIXMA G2460
Figura e produktit PIXMA G2460
Figura e produktit PIXMA G2460

Specifikimet

 • Shpejtësitë e printimit

 • Printim i shpejtë

 • Printojini fotot pa bordurë në madhësi deri në A4

 • 4 depozita boje me rimbushje të lehtë

 • Fishek i ndërrueshëm mirëmbajtjeje

 • Printim banderolash

 • Bojë hibride për tekst të mprehtë dhe foto vibrante

 • Mund të kontrollohet lehtë me ekranin LCD me 2 rreshta

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  PIXMA G2460
 • Funksionet
  Printim i shpejtësisë së lartë, skanim e fotokopjim

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 4800×1200 dpi1
 • Teknologjia e printimit
  2 koka printimi FINE (e zezë dhe ngjyra)
  Printer me kuti boje me rimbushje
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  afro 10,8 in/min2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  afro 6.0 ipm3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 45 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  Po
  A4, LTR, 4" x 6" (10x15cm), 5" x 7" (13x18cm), 7" x 10" (18x25cm), 8" x 10" (20x25cm), Square 3.5” (89 mm x 89 mm), Square 5” (127 mm x 127 mm), Card Size 2.17” x 3.58” (55 x 91 mm)5
 • Printim nga të Dyja Anët
  Përdorimi Manual

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  GI-41 <PGBK>
  GI-41 <C>
  GI-41 <M>
  GI-41 <Y>
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra6
  E zezë: 6,000 faqe (modaliteti Economy 7,600 faqe)7
  Ngjyra: 7700 faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Printimi i fotografive me ngjyra 10x15 cm8
  Ngjyra: 2200 foto
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Photo Paper Pro Luster (LU-101),
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Matte Photo Paper (MP-101),
  Letër Fotografike me Shkëlqim "“Përdorim i përditshëm"” (GP-501)
  High Resolution Paper (HR-101N),
  Envelope,
  Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201),
  Stok kartolinash (prodhuar nga Neenah Paper dhe INKPRESS)
  Kartolinë urimi (prodhuar nga Avery dhe RedRiverPaper)
  Canon Red Label Superior (WOP111)
  Canon Oce Office Colour Paper (SAT213)
  Restickable Photo Paper(RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
  Dark Fabric Iron on Transfers (DF-101),
  Light Fabric Iron on Transfers (LF-101),
  Double sided Matte Paper (MP-101D)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
 • Madhësitë e letrës
  A4, A5, A6, B5, LTR, LGL, 4" x 6" (10x15cm), 5" x 7” (13x18cm), 7" x 10" (18x25cm), 8" x 10" (20x25cm), Envelopes DL, Envelopes COM10, Envelopes C5, Envelope Monarch Square 3.5” (89 mm x 89 mm), Square 5” (127 mm x 127 mm), Card Size 2.17” x 3.58” (55 x 91 mm)

  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 55 mm - 216 mm, gjatësia 89 mm - 1200 mm
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: letër e thjeshtë: 64 - 105 g/m²
  Letër e specializuar "Canon": pesha maks. e letrës: afro 275 g/m2
  (Photo Paper Plus Glossy II PP-201)

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  600 x 1200 dpi9
 • Shpejtësia e skanimit të rreshtave
  Ngjyra: 3,5 ms/rresht (300 dpi)
  Gradacion grije: 1,5 ms/rresht (300 dpi)10
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  A4/LTR (216 x 297 mm)

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 23 sek11
  sESAT: Afërsisht 3,2 ipm
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotografish, fotokopje pa bordurë, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje ID
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400% (në rritje 1%)
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5
 • Lloji & Madhësia e ekranit
  Ekrani LCD me pika të plota
 • Gjuhët e ekranit
  32 gjuhë të zgjedhshme: japonisht, anglisht (mm dhe inç), gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, holandisht, portugalisht, norvegjisht, suedisht, danisht, finlandisht, rusisht, çekisht, hungarisht, polonisht, sllovenisht, turqisht, greqisht, kinezishte e thjeshtuar, kinezishte tradicionale, koreanisht, indonezisht, sllovakisht, estonisht, letonisht, lituanisht, ukrainisht, rumanisht, bullgarisht, kroatisht, vietnamisht
 • Ndërfaqja
  Hi-Speed USB (USB B Port)
 • Përdorimet dhe metodat e printimit
  Easy-PhotoPrint Editor Software12

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
  Funksionimi mund të garantohet vetëm në kompjuter me "Windows 7" e lart të parainstaluar.
  Softueri drejtues i printerit, IJ Printer Assistant Tool ofrohen me sistemin e mëposhtëm operativ.
  Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016、Windows Server 2019

  Chrome OS

  Mac: macOS 10.12.6 ~ macOS 10.15, macOS 1113
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 1.5GB e lart
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Programi drejtues i printerit
  IJ Printer Assistant Tool
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 6,4 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Afro 445 x 330 x 167
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 51.0dB(A)14
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura e përdorimit: 5-35°C
  Lagështia e përdorimit: 10-90%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0,2W
  Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 0,6W
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 0,6W
  Koha për të kaluar në modalitet pasiv: 11 minuta 4 sekonda
  Kopjimi: Afërsisht 15 W15
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,1 kWh16
 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç.
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Llojet e letrave që NUK mund të përdoren për printimin pa bordura janë si më poshtë: zarf, letër me rezolucion të lartë, stampim në bluza, ngjitëse fotografike.
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Modaliteti Economy redukton konsumin e bojës së zezë duke i ulur dendësinë - mund të printohen 26% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
 8. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 9. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 10. Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet
 11. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 12. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768.
 13. Disa funksione mund të mos ofrohen me këto sisteme operative. Shihni manualin ose faqen për detaje.
 14. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 15. Fotokopjimi: Kur fotokopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printer me bojë) në madhësi letre të thjeshtë A4 me cilësimet standarde.
 16. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.