Canon PIXMA G2411
Specifikimet

Veçoritë kryesore

High Page Yield

Rendiment i lartë i faqeve

Integrated ink tanks

Kuti boje të integruara

Hybrid ink system

Sistem boje hibride

Borderless printing

Printimi pa bordura

Auto power On

Ndezja automatike

Sharp black text

Tekst i zi i mprehtë

Rear paper feeding

Furnizuesi i pasmë i letrave

1.2” LCD

LCD 1,2”

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Funksionet

Printim, Kopjim, Skanim

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 48001 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
Printer me kuti boje me rimbushje

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 8,8 ipm2

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 5,0 ipm3

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10 x 15 cm: Afërsisht 60 sekonda4

Printim pa bordura

Po (A4, Letër, 20 x 25 cm, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

GI-490 <PGBK>
GI-490 <C>
GI-490 <M>
GI-490 <Y>

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Printim i dokumenteve A4 me ngjyra5
E zezë: 12 000 faqe*
Ngjyra: 7000 faqe*
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Printimi i fotografive me ngjyra 10 x 15 cm6
Me ngjyra: 2000 fotografi*
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
Letër Fotografike Mat (MP-101)
Zarf

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

A4, A5, B5, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 20 x 25 cm, Zarfe (DL, COM10), Letër, Legale

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

600 x 1200 dpi7

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth 19 sek8

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit
Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 32 sek9
sESAT: Afërsisht 1,7 ipm10

Kopjimi i shumëfishtë

21 kopje (maks.)

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopjim dokumenti (letër e zakonshme)

Zmadhim Fotokopjimi

Vendosja në faqe

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

LCD (segment 1,2 inç mono)

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1
Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
My Image Garden me Full HD Movie Print11
Menyja e shpejtë
Easy-WebPrint EX (shkarko)12

Karakteristikat fizike

Pesha

Rreth 6,3 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

Rreth 445 x 330 x 163 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 53.5dB(A)13

Temperatura e përdorimit

5 – 35°C

Lagështira e përdorimit

10 – 90%RH (pa kondensim të ujit)

Burimi i Energjisë

100 – 240 V AC (50/60 Hz)

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,2 W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,6 W (llampa e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 0,6 W (llamba e skanimit e fikur)
Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 10 minuta e 48 sekonda
Kopjimi: Afërsisht 9 W14

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Rendimenti i faqeve për shishen e bojës të përdorur për konfigurimin fillestar është më i ulët se shishja zëvendësuese, pasi një sasi e caktuar e bojës konsumohet për të mbushur kokën e printimit gjatë konfigurimit. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimenti i faqeve për bojërat me ngjyra është një rendiment mesatar i bojërave të kaltra, të purpurta dhe të verdha të ndërthurura së bashku. Rendimentet e faqeve me bojë të bardhë dhe me ngjyra nuk duhet të kombinohen. Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 8. Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..
 9. Shpejtësia e fotokopjes së dokumenteve me ngjyra është matur bazuar në mesataren e sFCOT dhe sEAT në Testin e Performancës të standardit ISO/IEC 29183.
 10. Shpejtësia e fotokopjes së dokumenteve me ngjyra është matur bazuar në mesataren e sFCOT dhe sEAT në Testin e Performancës të standardit ISO/IEC 29183.
 11. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 12. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 13. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 14. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.