PIXMA G2411

Canon PIXMA G2411

Një printer shumëfunksional kompakt, i sigurt dhe me rimbushje, ideal për shtëpi apo në zyrë, me bojëra të rendimentit të lartë për printime produktive me kosto të ulëta.

Galeria

Printim, fotokopje dhe skanim kompakt dhe me rendiment të lartë

Efikas dhe i gjithanshëm, ky printer shtëpie dhe zyre shumëfunksional përmban shishe boje me rendiment të lartë për printim, fotokopjim dhe skanim dokumentesh dhe fotosh me çmim të ulët dhe me cilësi të lartë dhe sigurinë për të trajtuar me lehtësi volume të mëdha faqesh.

Shikoni specifikimet e plota

PIXMA G2411

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

High Page Yield

Rendiment i lartë i faqeve

Integrated ink tanks

Kuti boje të integruara

Hybrid ink system

Sistem boje hibride

Borderless printing

Printimi pa bordura

Auto power On

Ndezja automatike

Sharp black text

Tekst i zi i mprehtë

Rear paper feeding

Furnizuesi i pasmë i letrave

1.2” LCD

LCD 1,2”

Shikoni specifikimet e plota

PIXMA G2411
WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për printime me volum të lartë, me kosto të ulëta – thjesht vendosni letër dhe materiale fotografike.

Printer të-gjitha-në-një - PIXMA G2411

5 shishe boje me rendiment të lartë

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Produktet e lidhura

*Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimentet e faqeve nuk duhet të kombinohen.