Printerë "MegaTank"

Canon PIXMA G1416

Specifikimet

Funksionet
Printoni
PIXMA G1411
PIXMA G1411
PIXMA G1411

Specifikimet

 • Rendiment i lartë i faqeve

 • Kuti boje të integruara

 • Sistem boje hibride

 • Printimi pa bordura

 • Ndezja automatike

 • Tekst i zi i mprehtë

 • Furnizuesi i pasmë i letrave

 • Kopshti im i imazheve

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Printoni

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 48001 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
  Printer me kuti boje me rimbushje
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 8,8 ipm2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 5,0 ipm3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 60 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  Yes (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 13x13cm, 10x15cm)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  GI-490 <PGBK>
  GI-490 <C>
  GI-490 <M>
  GI-490 <Y>
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra5
  E zezë: 6,000 faqe për shishe boje*
  Ngjyra: 7000 faqe*
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Printimi i fotografive me ngjyra 10x15 cm6
  Me ngjyra: 2000 fotografi*
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
  Letër Fotografike Mat (MP-101)
  Zarf
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasmë: Maks. 100 fletë (letër e thjeshtë)
 • Madhësitë e letrës
  A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore
 • Pesha e Letrës
  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
  Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  Pa ekran

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1
  Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
 • Kërkesat minimale për sistemin
  "Windows": hapësira e diskut 3,1 GB, "Internet Explorer 8"
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Programi drejtues i printerit
  My Image Garden me Full HD Movie Print7
  Menyja e shpejtë
  Easy-WebPrint EX (shkarko)8

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 4,8 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 445 x 330 x 135 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 54.5dB(A)9
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0,2 W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,6 W (llampa e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 0,6 W (llamba e skanimit e fikur)
  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 1 minutë e 10 sekonda
  Printim: Afërsisht. 11W10

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacionin e rendimentit, shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Rendimenti i faqeve për shishen e bojës të përdorur për konfigurimin fillestar është më i ulët se shishja zëvendësuese, pasi një sasi e caktuar e bojës konsumohet për të mbushur kokën e printimit gjatë konfigurimit. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimenti i faqeve për bojërat me ngjyra është një rendiment mesatar i bojërave të kaltra, të purpurta dhe të verdha të ndërthurura së bashku. Rendimentet e faqeve me bojë të bardhë dhe me ngjyra nuk duhet të kombinohen. Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 8. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 9. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 10. Printimi: Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në letër të zakonshme me përmasë A4 duke përdorur parametrat standarde.