Canon imagePROGRAF PRO-1000
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e produktit

Klasa

17 in

Lloji i bojës

12 bojëra: MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO

Rezolucioni maks. i printimit

Rezolucioni maksimal i printimit1
2400 x 1200 dpi

Shpejtësia e shtypjes

Shpejtësia e printimit2
A2 (LU-101 me ngjyra): Afro 3 min 35 s
A2 (PT-101 me ngjyra ose mono): Afro 6 min

Përmasat, Pesha

Afro 723×435×285 mm
Pesha afro 32,3 kg (duke përfshirë kokën e printimit dhe bojërat)

Furnizimi me energji

AC 100-240V(50-60Hz)
Konsumi i energjisë (afro 34 W)3
Konsumi pasiv (afro 1,1 W)
Fikur (afro 0,3 W)

Ambienti operativ

Temperatura: 5-35°C, Lagështia: 10-90% RH (pa kondensim)4

Zhurma akustike

afro 41,0 dB(A) - foto (4×6 in)5
afro 40,8 Db(A) - Dokument (A4. bardhezi), Modaliteti i qetë JOAKTIV6
afro 40,4 Db(A) - Dokument (A4. bardhë e zi), Modaliteti i qetë AKTIV

Ekrani i panelit operativ

3,0" (LCD TFT 320 x 240), tastet x 13, LED x 2

21 gjuhë të mundshme: anglisht/gjermanisht/frëngjisht/turqisht/italisht/spanjisht/portugalisht/holandisht/polonisht/hungarisht/danisht/norvegjisht/suedisht/finlandisht/çekisht/rusisht/kinezishte e thjeshtuar/kinezishte tradicionale/tajlandisht/indonezisht/japonisht

Kujtesa

1GB

INTERFACE TYPE & SOFTWARE

Sistemet e Operuese që mbështeten

Sistemet operative7
Chrome OS
Windows 32 bitë:
Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Windows Server 2008
Windows 64 bitë:
Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Windows Server 2008/2008R2, Windows Server 2012/2012R2
*Windows RT(Windows 8, versioni ARM) nuk mbështetet
Macintosh
OS10.7.5 - OS10.10.x

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS
Android

Ndërfaqja

USB e tipit me shpejtësi të lartë: e integruar
USB 2.0 me shpejtësi të lartë, shpejtësi e plotë (12 Mbit/sek), shpejtësi e lartë (480 Mbit/sek), transferimi në masë

LAN pa tela

Wi-Fi
IEEE802.11n
IEEE802.11g
IEEE802.11b
Shikoni manualin e përdorimit për udhëzime se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN me valë.

Ethernet

Tipi i integruar:
IEEE 802.3 10base-T
IEEE 802.3u 100base-TX
Negocimi automatik

Aplikacionet e pajisjes inteligjente dhe resë kompjuterike

Aplikacioni Canon PRINT (iOS ose Android)
Aplikacioni Pro Gallery Print (vetëm iPad)
PIXMA Cloud Link
Apple AirPrint

Kamera drejtpërdrejt

Wi-Fi Pictbridge

Softueri

Print Studio Pro, Quick Utility Toolbox

Kuti boje të

Model

Depozitat e bojës LUCIA PRO:
PFI-1000
MBK/ PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO

Rendimenti i faqes (4x6" PT-101)

Rendimenti i faqes (4×6 in PT-101)8
Numri i fotografive 10x15cm
Mat, e zezë (MBK): 5490 fotografi*
Fotografi, e zezë (PBK): 2205 fotografi*
Gri (GY): 1465 fotografi*
Fotografi, gri (PGY): 3165 fotografi*
Fotografi, e kaltër (PC): 5140 fotografi*
E kaltër (C): 5025 fotografi*
Fotografi, e purpurt (PM): 3755 fotografi
E purpurt (M): 5885 fotografi*
E verdhë (Y): 3365 fotografi
E kuqe (R): 5355 fotografi*
Blu (B): 4875 fotografi*
Chroma Optimizer (CO): 680 fotografi
*Rezultati Suplementar i Përafërt

Rendimenti i faqes (A2 PT-101)

Rendimenti i faqes (A2 PT-101)9
Numri i fotografive me ngjyra A2
Mat, e zezë (MBK): 1600 fotografi*
Fotografi, e zezë (PBK): 256 fotografi*
Gri (GY): 106 fotografi*
Fotografi, gri (PGY): 270 fotografi*
Fotografi, e kaltër (PC): 600 fotografi*
E kaltër (C): 675 fotografi*
Fotografi, e purpurt (PM): 374 fotografi*
E purpurt (M): 965 fotografi*
E verdhë (Y): 329 fotografi
E kuqe (R): 935 fotografi*
Blu (B): 545 fotografi*
Chroma Optimizer (CO): 97 fotografi*
*Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbajtja e medias

Furnizimi i medias

Tabakaja e pasme/Foleja e furnizimit manual

Lloji i materialit

Letër e thjeshtë
Letër fotografike plus me shkëlqim II,
Letër fotografike Pro Platinum,
Letër fotografike Pro me lustër,
Letër fotografike plus me gjysmë shkëlqim,
Letër fotografike Pro mat premium,
Letër fotografike mat,
Të tjera, Artistike, Kanavacë dhe Letra fotografike me shkëlqim¹

Madhësia e mediave

A5, A4, A3, A3+, A2, B5, B4, B3,
4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR, LGL, LDR

Trashësia e materialit

Tabakaja e pasme: letër e thjeshtë 64-105 g/m2, letër speciale e Canon, maks. 300g/m2,
Trashësia e tabakasë së pasme: 0,1-0,3 mm
Foleja e furnizimit manual: letër speciale e Canon, maks. 400 g/m2,
Trashësia e furnizimit manual: 0,1-0,7 mm

Gjerësia e materialit

Tabakaja e pasme: 89-432 mm
Foleja e furnizimit manual: 203,2-432 mm

Gjatësia minimale e printueshme e letrës

Tabakaja e pasme: 127 mm
Foleja e furnizimit manual: 254 mm

Gjatësia maksimale e printueshme e letrës

1200 mm

Margjinat (lart, poshtë, anë)

Të rekomanduara - Margjina e sipërme: 57 mm, Margjina e poshtme: 55 mm, Majtas/djathtas: 3,4 mm
(LTR/LGL: margjina e majtë 6,4 mm, margjina e djathtë 6,3 mm)
Zona e printueshme - Margjina e sipërme 3mm, Margjina e poshtme 5mm, Margjina e majtë/e djathtë 3,4 mm
(LTR/LGL: margjina e majtë 6,4 mm, margjina e djathtë 6,3 mm)

Gjerësia e medias për printimin me bordurë

Gjerësia e materialit për printim me bordurë10
A4, A3, A3+, A2, 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR

Pjesët e konsumueshme

Depozita e bojës

PFI-1000 MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO (80 ml)

Fisheku i mirëmbajtjes

MC-20

Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

  1. Pikëzat e bojës mund të vendosen me gradim prek 1/2400 in minimumi.
  2. Shpejtësia e printimit bazohet në cilësimin bazë duke përdorur ISO/JIS-SCID N5 dhe nuk merr parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin pritës. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.
  3. Kur printoni motivin ISO/JIS-SCID N2 në "Photo Paper Pro Platinum (PT-101)" përmase A4 duke përdorur cilësimet bazë.
  4. Performanca e printerit mund të ulet në kushte të caktuara temperature dhe lagështie.
  5. Kur printoni motivin ISO/JIS-SCID N2 në "Photo Paper Pro Platinum" duke përdorur cilësimet bazë.
  6. Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
  7. Kërkesat minimale të sistemit janë sipas atyre të sistemit operativ dhe të softuerit të përdorur
  8. Vlera e rendimentit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29103. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
  9. Vlera e rendimentit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29103. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
  10. Tipat e letrës që NUK mbështeten për printim pa bordurë janë si më poshtë: ngjitëset fotografike