Canon PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Ky printer shumë i saktë me bazë pigmenti 10 bojëra prodhon printime me cilësi galerie të cilat do të ishit krenar t'i tregonit ose shisnit. Lidhja e plotë cloud ofron integrim të lehtë me aplikacionet tuaja të preferuara të modifikimit dhe memories.

PIXMA PRO-10S

Përfitimet

 • Sistem me bazë pigmenti 10 bojëra për printime me cilësi profesionale
 • Printoni direkt nga shërbimet fotografike me bazë cloud dhe shërbimet e memorieve
 • Printim Wireless nga PC, tableti dhe smartfoni juaj
 • Integrim i lehtë me softuer përpunimi profesional
 • Gamë e gjerë e mbështetur e letrave Canon dhe letrave të tjera specialiste

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PIXMA PRO-10S

Printime profesionale me ngjyra dhe mono


Sistemi me bazë pigmenti 10 bojëra i PIXMA PRO-10S prodhon printime të sakta, të qëndrueshme që zgjatin, me cilësi galerie. Tre bojëra të dedikuara monokrom sigurojnë gjithashtu që printimet tuaja bardhë e zi të riprodhohen bukur.

Printime të sakta, që zgjatin dhe me cilësi galerie

PIXMA PRO-10S përdor bojëra LUCIA e cila kombinon shkëlqimin dhe ngjyrat e gjalla të bojërave me bazë pigmenti me jetëgjatësinë e bojërave të pigmentit. Boja Chroma Optimizer thekson shkëlqimin, sheshon sipërfaqen e printimit dhe shton gamën e ngjyrave.

Rrjedhë e punës pa probleme

Përdorni aplikacionin Pro Gallery Print për iPad® për të punuar me lehtësi me shërbime fotografike me bazë cloud si për shembull Zenfolio dhe SmugMug.

Printoni direkt nga shërbimet e njohura cloud

Printoni direkt nga shërbimet tuaja të preferuara cloud përfshirë Facebook, Dropbox, Google Drive™ dhe OneDrive duke përdorur PIXMA Cloud Link.

Printim portativ nga tableti dhe smartfoni juaj

Printoni drejtpërdrejt dhe me lehtësi nga tableti ose smartfoni juaj duke përdorur aplikacionin Canon PRINT. Një lidhje Ethernet e bën të thjeshtë të integroni PIXMA PRO-100S në fluksin tuaj të punës.

Integrim i lehtë me softuer përpunimi profesional

Eliminoni vështirësitë për gjegjen e parametrave të sakta të printimit duke përdorur plugin-in Print Studio Pro të Canon i cili është i pajtueshëm me Adobe Photoshop® dhe Lightroom - kështu mund të printoni nga softueri juaj profesional.

Suport i gjithanshëm i mediave

I pajtueshëm me një sërë letrash me cilësi profesionale nga Canon, plus letra specialiste nga prodhues të tillë si Hahnemühle dhe Canson.

Printim i lehtë në CD

Printoni etiketa direkt në CD kompatibël duke përdorur Direct Disc Print për të krijuar pamje profesionale për mediat tuaja.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA PRO-10S, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Only change the ink which runs out

Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Optimizuesi Chroma

High longevity pigment ink

Boje me pigmente me jetëgjatësi të lartë

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Canon PRINT app

Aplikacioni Canon PRINT

Print from and scan to the cloud

Printimi nga reja kompjuterike dhe skanimi tek ajo*

Print plug-in for photo applications

Printo plug-in për software foto

Print directly onto disc

Printoni drejtpërdrejt në disk

 • PIXMA PRO-10S A3+ printer
 • Kabllo të Energjisë
 • Koha e printimit
 • 10 kuti boje të veçanta
 • Sirtar për printim CD
 • CD-ROM konfigurimi (CD vetëm për Windows – drajverat Mac gjenden online)
 • Udhëzime përdorimi

  *Të gjithë drajverat dhe aplikacionet portative janë të disponueshme online në http://www.canon.com/ijsetup

PIXMA PRO-10S Video