Canon PIXMA MX925

PIXMA MX925

Të-gjitha-në-një i fuqishëm dhe produktiv me 5 bojëra që ofron opsione boje XL dhe XXL, Wi-Fi, Ethernet dhe ADF 35 faqe në 2 anë. Mbajtje e avancuar e medias me sirtar fletësh 250 faqe, printim në 2 anë dhe Printim Direkt në Disk.

PIXMA MX925

Përfitimet

 • Të-gjitha-në-një i fuqishëm dhe produktiv
 • Furnizues Automatik i Dokumentave me 2-faqe për skanim, fotokopjim ose faks
 • Printime superiore duke përdorur 5 sisteme individuale boje me rezerva boje të kapacitetit XL
 • Printoni deri në 1000 faqe monokrome me bojën monokrome XXL
 • Sirtar letre i volitshëm, me kapacitet të lartë prej 250 faqesh
 • Ekran me ngjyra TFT i madh 7,5cm (3.0") me Panelin e funksionit të dyfishtë
 • Printim i shpejtë A4 ISO ESAT 15ipm mono/10 ipm ngjyra.
 • Printoni nga, dhe skanoni në smartfonë/tabletë. Suportohet Apple AirPrint
 • Suport për Google Cloud Print printim interneti duke përdorur PIXMA Cloud Link
 • Mbajtje e avancuar e medisa me Direct Disc Print dhe printim në 2 anë

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PIXMA MX925

Të-gjitha-në-një i fuqishëm dhe produktiv


Kjo të-gjitha-në-një premium, gati për rrjetin sjell produktivitet të artë që mund ta ndani me këdo. Lidhja Wi-Fi dhe Ethernet ju mundëson të printoni, skanoni, kopjoni dhe dërgoni faks në mënyrë virtuale nga kudo në zyrë ose në shtëpi. Ndihma e Apple AirPrint ju lejon të printoni drejtpërdrejt nga iPad dhe iPhone.

Trajtimi i përparuar i mediave


Skanoni, kopjoni ose dërgoni faks automatikisht dokumenta të mëdha me dy anë duke përdorur Furnizuesin Automatik të Dokumentave të integruar plotësisht me 35 faqe me 2 anë. Një sirtar 250-faqesh me kapacitet të lartë do të thotë se harxhoni më pak kohë për të ngarkuar letrën, ndërkohë që printimi automatik me 2-anë ul sasinë e letrës që përdorni. Kasetat e letrës dyshe bëjnë të mundur që me lehtësi të keni dy lloje mediash të ngarkuara njëkohësisht, plus mund të printoni direkt mbi disqe të printueshme duke përdorur Direct Disc Print.

Rezervuarë ekonomike, me bojë të vetme


Për ekonomi më të madhe, kjo Gjithçka-në-Një ka 5 bojëra të veçanta, kështu që ju duhet vetëm të ndërroni ngjyrën që ka mbaruar - duke e bërë printimin më efikas. Bojërat opsionale XL dhe XXL me kosto efektive lejojnë që të printohen më shumë faqe se me bojën standarde, prandaj ndërrohen më rrallë - ideale nëse printoni shumë. Fishekët XXL mund të printojnë deri në 1000 faqe.

Cilësi e lartë, rendiment i shpejtë


Teknologjia E IMET e Canon, me pikat e bojës minimumi 1pl, jep rezolucion të printimit deri më 9600dpi për fotografi dhe imazhe me ngjyra dhe hollësi të mahnitshme. Gëzoni shpejtësi të printimit prej 15 ipm në mono ose 10 ipm në ngjyrë. Printoni një foto me cilësi laboratorike pa bordura 10x15cm në afërsisht 21 sekonda ose kopjoni një faqe A4 në vetëm 12 sekonda.

Lidhja me Re PIXMA


Printoni Dokumenta nga Google, Gmails, fotografi dhe bashkëngjitje PDF nga praktikisht kudo duke përdorur Google Cloud Print. Prodhoni kalendarë, shkarkoni letra dhe shabllone të tjera drejtpërdrejt nga Reja PIXMA. Nxirrni më shumë nga printeri juaj dhe printoni direkt nga Interneti. Printoni fotografitë në vetëm disa sekonda nga CANON iMAGE GATEWAY.

Gati për smartfonë dhe tablet


Aplikacioni Easy-PhotoPrint i Canon siguron fleksibilitetin për të printuar nga ose edhe për të skanuar në pajisjet tuaja të lëvizshme, kudo që të jeni në zyrë. Me ndihmën për Apple AirPrint gjithashtu mund të printoni fotografi, e-maile, faqe të Internetit dhe dokumenta të tjera përmes drejtpërdrejt nga iPhone, iPad dhe iPod touch i juaj.

Operim i lehtë në përdorim


Një ekran i madh me ngjyra TFT 7,5cm e bën të thjeshtë shikimin e funksioneve të zgjedhur dhe shikimin paraprak të imazheve. Paneli me funksion të dyfishtë paraqet taste më ndriçim LED me qëllime të dyfishta. Këto butona ndryshojnë pamjen sipas metodës të zgjedhur, duke e thjeshtuar navigimin nëpër veçoritë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA MX925, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Only change the ink which runs out

Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

Automatic multipage copying

Kopjim automatik i shumë faqeve

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Internet ready printer

Printer gati për internet

User-friendly colour display

Ekran me ngjyra i lehtë për përdoruesin

Easy to use navigation panel

Paneli i lundrimit i lehtë për t'u përdorur

Productive

Produktiv

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

High resolution scanning

Skanim me rezolucion të lartë

Superb photolab-quality print head

FAKS

Optional high yield inks

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Printer i përkryer All-In-One

 • Rezervuari i bojës

 • Konfigurimi CD-ROM

 • Kabllo të Energjisë

 • Linja telefonike

 • Matte Photo Paper MP101 (print auto kreu shtrirjes)

 • Manualet dhe dokumentat tjera

PIXMA MX925 Video

AirPrint-Printers

Lidhuni

Me ndihmën për Wi-Fi dhe AirPrint mund të printoni nga telefona të zgjuar, kompjuterë portativë dhe pajisje Apple.

Jini krijues

Riktheni kujtimet përsëri në jetë duke përdorur programin kompjuterik që do të frymëzojë mënyra krijuese për të printuar.

My Image Garden
quality-banner-310x180_v2.png

Cilësi e shkëlqyer

Teknologjitë unike të printimit dhe të bojës në printerat PIXMA japin printime të jashtëzakonshme, me cilësi të lartë.

Efektshmëri

Printerat PIXMA janë të paketuar me tipare dhe program kompjuterik që ju ndihmon të minimizoni konsumin e letrës dhe të energjisë.

efficiency-banner

Mësoni dhe eksploroni

Tutoriale

Për veçoritë e disponueshme ju lutem shikoni të dhënat specifike mbi produktin.

Gama PIXMA MX

PIXMA MX Range

Gama PIXMA MX

Printerët e rinj Canon PIXMA MX i përshtaten nevojave tuaja të biznesit duke sjellë rezultate të jashtëzakonshme printimi. Ky studim do t'ju japë një pamje të përgjithshme për të gjitha dobitë dhe veçoritë e ndryshme që ofrojnë këto pajisje të-gjitha-në-një.

Shikoni videon

Efikasitet i Mençur

Smart Efficiency

Efikasitet i Mençur

Printerët Canon PIXMA MX ofrojnë zgjidhje praktike biznesi dhe cilësi të jashtëzakonshme printimi. Ky studim tregon se si rritin këta printerë produktivitetin duke kursyer kohë dhe para.

Shikoni videon

Lidhshmëri e Mençur

Smart Connectivity

Lidhshmëri e Mençur

Printerët e rinj Canon PIXMA MX i përshtaten nevojave tuaja të biznesit ndërkohë që sjellin rezultate të jashtëzakonshme printimi. Ky studim tregon se si lidhen dhe komunikojnë printerët me pajisjet më të fundit celulare.

Shikoni videon

Gjithanshmëri e Mençur

Smart Versatility

Gjithanshmëri e Mençur

Printerët e rinj Canon PIXMA MX i përshtaten nevojave tuaja të biznesit ndërkohë që sjellin rezultate të jashtëzakonshme printimi. Siç e tregon ky studim, printerët PIXMA MX të-gjithë-në-një janë shumë të gjithanshëm dhe përsëri të drejtpërdrejtë në punë.

Shikoni videon
MX53X-Support-Videos

Videot ndihmëse

Këto video specifike për produktin tuaj japin udhëzime të hollësishme, hap pas hapi për mënyrën si të konfiguroni printerin tuaj PIXMA si edhe japin zgjidhje të problemeve për pyetjet e bëra shpesh.

Konfigurimi i lidhjes pa tela

Gjeni kërkesat që duhen për të konfiguruar këtë printer në një lidhje pa tela, metodat e disponueshme të lidhjeve dhe udhëzimet hap pas hapi se si të riktheni printerin në parametrat e fabrikës.

New Wi-Fi Module Image.png