Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MX495

Specifikimet

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar
 • FAKS
 • Kopjim automatik i shumë faqeve
 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin
 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar
 • Printim dhe skanim në cloud
 • Aplikacioni Canon PRINT
 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Specifikimet në detaje

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

 • Funksionet

  Wi-Fi, printim, fotokopje, skanim, faks, re kompjuterike

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 4800¹ x 1200 dpi

 • Teknologjia e Printimit

  2 fishekë boje FINE (BK, CL)


  Sistem Inkjet me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës

 • Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

  Rreth 8,8 ipm¹

 • Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

  Rreth 4,4 ipm¹

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 70 sekonda¹

 • Printimi pa Bordura

  Po (A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Manual

SPECIFIKIMET E SKANERIT

 • Lloji i skanerit

  Shtrat i sheshtë dhe ADF

 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  Deri në 600 x 1200 dpi ¹

 • Shpejtësia e skanimit A4

  Rreth 15 sekonda¹

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)


  ADF: A4, LTR, LGL

 • Njohja optike e karaktereve

  Po

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit


  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

 • Shpejtësia e kopjimit - dokumenti me ngjyra

  sFCOT: Afërsisht 28 sekonda¹


  sESAT: Afërsisht 3,6 ipm¹


  sESAT ADF: Afërsisht 2,7 ipm¹

 • Kopjimi i shumëfishtë

  1 deri 99 faqe

 • Zmadhim fotokopjimi

  25-400%

 • Funksionet e fotokopjimit

  Kopjimi Dokumenti, Kopjim Fotografish, Kopjim Përshtat-në-Faqe, Kopjim pa Kufij Anësorë

 • Cilësimet e cilësisë të fotokopjimit

  Shpejt, Standard, I lartë

SPECIFIKIMET E FAKSIT

 • Lloji i Faksit

  Super G3 / Ngjyra

 • Rezolucioni i faksit

  Mono: deri në 300 x 300dpi


  Ngjyra: 200 x 200 dpi

 • Shpejtësia e Faksit

  Mono: Afërsisht 3 sek (33.6kbps)¹


  Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33.6kbps)¹

 • Kujtesa e Faksit

  Deri në 50 faqe

BOJËRAT E PAJTUESHME

 • Fishekët standardë të bojës

  PG-545 (E zezë)


  CL-546 (Ngjyra)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  PG-545XL (E zezë)


  CL-546XL (Ngjyra)

RENDIMENTET E BOJËS

 • BK (Pigment i zi)

  I zi: 180 faqe


  I zi XL: 400 faqe

 • CL (ngjyrë - CMY)

  Ngjyrë: 180 faqe


  Ngjyrë XL: 300 faqe

 • Standardet e testimit

  ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


  Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)


  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)


  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)


  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)


  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501/GP-601)


  Letër Fotografike Mat (MP-101)

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Maks. 100 fletë letër e zakonshme


  Maks. 20 fletë letër fotografike

 • Madhësitë e letrës

  A4, A5, B5, LTR, LGL, 13x18cm, 10x15cm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Canon letër fotografie deri në 300 g/m² (PT-101)

NDËRFAQJA

 • Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

 • Lloji i Ndërfaqes - TJETËR

  PIXMA Cloud Link (nga smartfoni/tableta)


  Aplikacioni Canon PRINT


  Plugin Canon Print Service (Android)


  Printimi me Google Cloud


  Apple AirPrint


  Metodë për pikë aksesi

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Sistemi i Mbështetur i Përdorimit

  Windows 10 (32 dhe 64-bit)


  Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32-bit


  Mac OS X v10.7.5 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  iOS


  Android


  Windows RT

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: hapësirë disku 3GB, Internet Explorer 8


  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


  Menyja e shpejtë


  My Image Garden


  Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

TIPARET FIZIKE

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Ekrani i plotë LCD me pika

 • Gjuhët e ekranit

  Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, holandisht, portugalisht, norvegjisht, suedisht, danisht, finlandisht, rusisht, çekisht, hungarisht, polonisht, sllovenisht, turqisht, greqisht, japonisht,


  kinezishte e thjeshtuar, kinezishte tradicionale, koreanisht, indonezisht, sllovakisht, estonisht, letonisht, lituanisht, ukrainisht, rumanisht, bullgarisht, kroatisht, vietnamisht

 • Furnizues Automatik i Dokumenteve

  Deri në 20 faqe

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  përafër. 435 x 295 x 189 mm

 • Pesha

  5,9 kg

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,3 W


  Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 0,9 W (llamba e skanimit e fikur)


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6 W (llampa e skanimit e fikur)


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


  Kopjimi: Afërsisht 7 W¹

 • Nivelet e zhurmës akustike (fotografia 4x6)

  Rreth 44,5 dB(A)¹

 • Temperatura e përdorimit

  15-30°C

 • Lagështira e përdorimit

  10-90%RH (pa kondensim të ujit)

 • Cikli i punës

  deri në 1000 faqe në muaj

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

 2. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 3. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 4. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

 5. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

 6. ¹ Shpejtësia e skanimit e dokumentit me ngjyra matet sipas ISO/IEC 29183, objektivi A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur mes shtypjes së butonit të skanimit të drejtuesit të skanerit dhe momentit të fikjes së ekranit që tregon statusin. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

 7. ¹ Shpejtësitë e kopjimit të deklaruara për sFCOT dhe sESAT janë rezultate mesatare duke përdorur metodën e testimit ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kopjimit e ADF-së është mesatarja e ESAT në Testin e rendimentit të përgjithshëm për modalitetin e thjeshtuar të parazgjedhur, ISO/IEC 24735, duke përjashtuar kohën për kopjimin për serinë e parë. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

 8. ¹ Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

 9. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri me bojë) në letër të zakonshme A4 duke përdorur cilësimet fillestare.

 10. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike plus me shkëlqim II 4"x6" duke përdorur cilësimet fillestarë.

 11. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

 12. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 13. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 14. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

 15. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

 16. ¹ Shpejtësia e skanimit e dokumentit me ngjyra matet sipas ISO/IEC 29183, objektivi A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur mes shtypjes së butonit të skanimit të drejtuesit të skanerit dhe momentit të fikjes së ekranit që tregon statusin. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

 17. ¹ Shpejtësitë e kopjimit të deklaruara për sFCOT dhe sESAT janë rezultate mesatare duke përdorur metodën e testimit ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kopjimit e ADF-së është mesatarja e ESAT në Testin e rendimentit të përgjithshëm për modalitetin e thjeshtuar të parazgjedhur, ISO/IEC 24735, duke përjashtuar kohën për kopjimin për serinë e parë. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

 18. ¹ Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

 19. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri me bojë) në letër të zakonshme A4 duke përdorur cilësimet fillestare.

 20. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike plus me shkëlqim II 4"x6" duke përdorur cilësimet fillestarë.