Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MX475

Printoni, kopjoni, skanoni dhe dërgoni faks me lehtësi duke përdorur këtë pajisje të-gjitha-në-një me Wi-Fi dhe me kosto të arsyeshme

Përfitimet

 • Printer Gjithçka-Në-Një me funksione printimi, kopjimi, skanimi dhe faksi

 • Lidhshmëri wireless për ndarje me lehtësi rreth shtëpisë ose zyrës

 • Përpunim i shpejtë i dokumenteve me shumë faqe me Furnizues Automatik të Dokumenteve me 30 fletë

 • Mbështetja për aplikacionin Canon PRINT, Google Cloud Print dhe Apple AirPrint

 • Gëzoni shpejtësinë e printimit të dokumenteve A4 prej 9.7 inm mono/5.5 inm ngjyra

Veçoritë e detajuara

 • Gjithçka-Në-Një i lirë

  Ideal për funksionalitet të përditshëm në shtëpi ose në një zyrë të vogël, ky Gjithçka-Në-Një wireless me printim, kopjim, skanim dhe faks ju lejon t'i ndani funksionet e tij midis disa kompjuterëve si edhe nga pajisjet portative. Gjithashtu është i pajisur me dizajnin FastFront për të thjeshtuar ngarkimin e letrës dhe ndërrimin e bojës.

 • Gati për smartfonë dhe tablet

  Shkarkoni aplikacionin Canon PRINT dhe shijoni elasticitetin për të printuar nga pajisjet celulare dhe për të skanuar tek ato nëpërmjet rrjetit Wi-Fi. Me mbështetjen e Apple AirPrint, mund të printoni direkt nga Apple iPhone, iPad dhe iPod touch. Ofrohet gjithashtu mbështetja e Google Cloud Print.

 • Cilësi e lartë, shpejt

  Teknologjia FINE e Canon siguron cilësi printimi superiore të shpejtë në çdo kohë - nga grafiket e gjalla dhe me shkëlqim deri në dokumentet e biznesit me qartësi mahnitëse. Shijoni shpejtësitë e printimit në A4 me 9,7 inç/min në mono ose 5,5 inç/min me ngjyra dhe një fotokopjim të faqeve me ngjyra në A4 në afro 24 sekonda.

 • Kurseni para në bojë

  Printoni më shumë për më pak. Fishekët opsionalë XL japin ndjeshëm më shumë faqe dhe zgjatin më shumë midis ndërrimeve të bojës - ideale nëse printoni shpesh - dhe mund të japin deri në 50% kursime për faqe krahasuar me ekuivalentët e tyre standardë.

 • Furnizues Automatik i Dokumenteve

  Për rendimentin maksimal, një Furnizues Automatik i Dokumenteve plotësisht i integruar me 30 fletë e bën skanimin, kopjimin ose dërgimin me faks të dokumenteve të mëdha të shpejtë dhe të thjeshtë.

 • Metodë për Access Point

  Metoda Access Point ju lejon të printoni pa kabllo sipas kërkesës nga pajisjet portative direkt në printer, pa përdorur një rrjet të sigurt Wi-Fi.

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Skanim me rezolucion të lartë

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Kopjim automatik i shumë faqeve

 • Funksion FAKSI

Çfarë ka në kuti

 • Printer Gjithçka-në-Një – PIXMA MX475

 • Fishekë FINE (ngjyra, të zezë)

 • Kabllo të Energjisë

 • Konfigurimi CD-ROM

 • Manualet dhe dokumentat tjera