Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG7750 Series

Një printer të-gjitha-në-një që ofron lidhje të pandërprera dhe një cilësi mahnitëse të fotografive.

Përfitimet

 • Provoni printimin e fotografive me cilësi premium me 6 bojëra të veçanta

 • Printoni/skanoni menjëherë duke përdorur smartfonë ose tableta

 • Printoni dhe skanoni në shërbime të njohura cloud

 • Printoni më shumë dokumente dhe fotografi me paratë tuaja me bojërat XL

 • Kontroll i thjeshtë duke përdorur sistemin e madh intuitiv me prekje

Veçoritë e detajuara

 • Printoni fotografi pa bordura super shpejt dhe në cilësi premium me teknologjinë FINE të Canon, rezolucion 9.600 dpi dhe 6 bojëra teke

  Provoni printime super të shpejta me cilësi premium falë teknologjisë FINE të Canon dhe rezolucion deri në 9.600 dpi. 6 bojërat teke me zhvillim të përmirësuar të ngjyrës përfshijnë një gri për imazhe fantastike B&Z dhe një pigment të zi për tekst të qartë. Shpejtësitë ISO ESAT prej 15 ipm mono dhe 10 ipm me ngjyra japin një fotografi 10 x 15 në rreth 21 sekonda.

 • Printoni dhe skanoni shpejt dhe pa u munduar nga pajisjet smart me aplikacionin Canon PRINT duke përdorur NFC dhe Wi-Fi Direct®

  Thjesht shkarkoni aplikacionin Canon PRINT dhe mund të printoni dhe skanoni pa u munduar duke përdorur smartfonin ose tabletin tuaj, si dhe të keni akses drejtpërdrejt në shërbimet e resë kompjuterike. Lidhja është e shpejtë dhe e lehtë me NFC të integruar. Nuk ka nevojë për një router wireless, lidhje interneti ose fjalëkalim me metodën Wi-Fi Direct®, e cila krijon një lidhje me valë ad hoc

 • Provoni lirinë kreative të printimit nga cloud dhe skanimit me PIXMA Cloud Link të zgjeruar.

  Me PIXMA Cloud Link të zgjeruar mund të printoni fotografi në pak sekonda nga Instagram, Facebook dhe Flickr dhe të printoni dokumente nga shërbime të njohura cloud si GoogleDrive, OneDrive dhe Akses në SlideShare*. Ngarkoni me lehtësi dokumente dhe fotografi të skanuara në GoogleDrive, OneDrive dhe OneNote të sapo shtuar.**

 • Vetëm ndryshoni ngjyrën që mbaron me kutitë e bojërave të veçanta plus printoni dhe kurseni duke përdorur bojërat opsionale XL dhe printimin automatik në 2 anë

  Ju duhet vetëm të ndryshoni ngjyrën që mbaron falë kutive të veçanta të bojës. Plus mund të printoni më shumë faqe me paratë tuaja duke përdorur bojërat XL dhe të kurseni letër me printimin automatik në 2 anë. Kapni njëkohësisht letër fotografike dhe të zakonshme me 2 sirtarë letrash ose vizatoni dhe printoni etiketa direkt mbi disqe.

 • Provoni kontrollin e thjeshtë dhe intuitiv me majat e gishtave me panelin e madh me prekje dhe ekranin 8.8cm me ngjyra me prekje

  Përjetoni një prekje të klasit me kontrollin e thjeshtë dhe intuitiv me majat e gishtave. Një panel i madh me prekje me ekran 8.8 cm me ngjyra me prekje e bën të shpejtë dhe të lehtë të navigoni në menu, të zgjidhni funksione, të shikoni imazhe dhe të përdorni shërbimet cloud.*SlideShare është një markë tregtare e SlideShare, Inc.**Skanimi në cloud dhe skanimi në email janë të disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale Canon

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Printim dhe skanim në cloud

 • Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY

 • Paneli me prekje i lehtë për t'u përdorur

 • Ekran i madh me prekje

 • Lidhuni shpejt me ndihmën e NFC

Çfarë ka në kuti

 • Printer Gjithçka-Në-Një – Seria PIXMA MG7700

 • Vendosja e Rezervave të Bojës 

 • Kabllo të Energjisë 

 • CD-ROM konfigurimi (CD vetëm për Windows – drajverat Mac gjenden online)

 • Manualet dhe dokumentet e tjera