Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG7150

Gjithçka-në-Një për Fotografi me 6-bojëra Premium për rezultate profesionale në shtëpi. Elegant dhe i lehtë për t'u përdorur me kontroll intuitiv me prekje, ofron lidhshmëri të avancuar për të printuar nga pajisjet smart dhe direkt nga cloud.

Përfitimet

 • Gjithçka-në-Një Premium për Fotografi me ndërtim elegant, kopakt: printoni, fotokopjoni dhe skanoni në shtëpi.

 • Printim cloud direkt nga ekrani i printerit: Printoni nga albume online, rrjete sociale dhe memorje cloud.

 • Printim dhe skanim me lehtësi Wi-Fi nga smartfonë dhe tableta

 • Kontrollojeni printerin tuaj virtualisht nga kudo me aplikacionin PIXMA Printing Solutions

 • Fotografi me cilësi superioren me sistem me 6 bojëra (mundësi XL të disponueshme)

Veçoritë e detajuara

 • Foto Premium Gjithçka-në-Një

  Elegant dhe kompakt, ky premium Gjithçka-në-Një ofron cilësi të jashtëzakonshme për funksionet e printimit, fotokopjimit dhe skanimit dhe lidhshmëri të avancuar Wi-Fi, Ethernet dhe cloud. Ideale për entuziastët e fotografive, ofron printime të shpejta e të thjeshta nga disa kompjuterë, kamera Wireless, karta memorje, shërbime cloud dhe pajisje celulare.

 • Printimi në re

  Printoni drejtpërdrejt nga Interneti me PIXMA Cloud Link. Printoni fotografitë në vetëm disa sekonda nga Facebook, twitter dhe albumet në linjë si image.canon, si dhe dokumente nga shërbimet e resë kompjuterike si Evernote dhe Dropbox - pa përdorur një kompjuter. Shkarkoni artikuj dhe modele të tjera direkt nga PIXMA Cloud.

 • Gati për smartfonë dhe tablet

  Kontrolloni printerin tuaj virtualisht nga kudo duke përdorur pajisjen tuaj smart. Shkarkoni aplikacionin PIXMA Printing Solutions të Canon dhe skanoni në pajisjen tuaj smart si edhe direkt nga shërbimet cloud. Mund të kontrolloni edhe statusin e printerit, manualin e përdoruesit ose nivelet e bojës. Ofrohet gjithashtu mbështetja e Apple AirPrint dhe Google Cloud Print.

 • Rendiment i jashtëzakonshëm

  Sistemi me 6 bojëra përfshin gri për foto ngjyra më të pasura dhe printime mahnitëse mono, ndërsa teknologjia FINE e Canon, me rezolucion deri në 9600dpi sjell detaje të jashtëzakonshme për foto me cilësi profesionale. Ky Gjithçka-në-Një ka një shpejtësi të printimit të dokumenteve A4 prej 15 ipm mono/10ipm dhe printon një foto pa kufij 10x15cm në afro. 21 sekonda.

 • Përdorimi me prekje

  Një panel i madh prekjeje me ekran me prekje me ngjyra 8.8cm siguron përdorim intuitiv me gishta për navigim të shpejtë e të lehtë të menysë dhe e bën të lehtë për të zgjedhur funksionet, parë imazhet ose përdorur shërbimet cloud.

 • Kurseni para në bojë

  Me depozitat e veçanta të bojës ju duhet të ndërroni vetëm ngjyrën që mbaron. Bojërat opsionale XL ju lejojnë të printoni më shumë faqe se një bojë standarde dhe ofron kursime deri në 30% për faqe.

 • My Image Garden

  Ky softuer me një ndalesë ofron zgjidhje për organizimin dhe printimin e fotografive, skanimin dhe përdorimin e shërbimeve online. Veçoritë e avancuara si njohja e fytyrës e bëjnë të lehtë të kërkoni nëpër foto në kompjuterin tuaj dhe të gjeni ato që dëshironi.

 • Trajtim i gjithanshëm i materialeve

  Printimi automatik 2-anësh zvogëlon sasinë e letrës që përdorni dhe krijon dokumente me pamje profesionale nga të dyja anët. Dy sirtarë të integruar plotësisht mund të mbajnë njëkohësisht letër fotografi dhe letër të zakonshme. Vizatoni dhe printoni direkt etiketa mbi disqe.

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Printim automatik nga të dyja anët

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Aplikacioni PIXMA Printing Solutions

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Printo direkt nga cloud

 • Lexuesi i kartës i integruar

 • Printoni drejtpërdrejt në disk

 • Paneli me prekje i lehtë për t'u përdorur

 • Ekran i madh me prekje

 • Ndizet kur filloni printimin

Çfarë ka në kuti

 • Printer Gjithçka-në-Një – PIXMA MG7150

 • Vendosja e Rezervave të Bojës

 • Kabllo të Energjisë

 • Konfigurimi CD-ROM

 • Matte Photo Paper MP-101 (print auto kreu shtrirjes)

 • Manualet dhe dokumentat tjera