Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG6450

Gjithçka-në-Një me performancë të lartë me lidhshmëri të avancuar Wi-Fi për printim direkt nga pajisjet smart dhe cloud. Elegant, kompakt dhe i lehtë për t'u përdorur, ofron cilësi printimi superiore.

Përfitimet

 • Gjithçka-në-Një me cilësi të lartë për fotografi me Wi-Fi, printim, fotokopje dhe skanim.

 • Printim cloud direkt nga ekrani i printerit nga albume online, rrjete sociale dhe memorje cloud.

 • Printoni dhe skanoni me lehtësi nga pajisjet smart në rret Wi-Fi ose internet.

 • Shkarkoni aplikacionin PIXMA Printing Solutions dhe kontrollojeni printerin tuaj nga larg.

 • Printim i lehtë i fotografive me ekranin 7.5cm me ngjyra, lexues të kartës të memorjes & Wireless PictBridge

Veçoritë e detajuara

 • Gjithçka-në-Një me performancë të lartë

  Ky printer Gjithçka-në-Një me performancë të lartë, në lustër elegante me shkëlqim, ka një sistem të avancuar me 5 bojëra dhe ofron printime, fotokopje, skanime të shpejta me cilësi të lartë dhe funksione të përdorimit të cloud. Është ndërtuar që të përdoret dhe të ndahet pa kabllo në shtëpi dhe nga larg me pajisjet portative.

 • Shok i kamerës

  Me lexuesin e kartës të integruar dhe Wireless LAN Pictbridge mund të printoni me lehtësi foto direkt nga kartat e memorjes si edhe nga kamerat e përshtatshme wireless. Gjithashtu mund të skanoni dokumente dhe foto në kartën e memorjes. Ekrani i madh me ngjyra TFT 7.5cm e bën të thjeshtë shikimin e funksioneve të zgjedhur dhe shikimin paraprak të imazheve.

 • Printimi në re

  Printoni drejtpërdrejt nga Interneti me PIXMA Cloud Link. Printoni fotografitë në vetëm disa sekonda nga Facebook, twitter dhe albumet në linjë si image.canon ose printoni dokumente nga shërbimet e resë kompjuterike si Evernote dhe Dropbox drejtpërdrejt nga ekrani i madh i printerit. Prodhoni kalendarë, shkarkoni letra dhe shabllone të tjera drejtpërdrejt nga Reja PIXMA.

 • Gati për smartfonë dhe tablet

  Për elasticitet më të madh mund ta kontrolloni printerin tuaj direkt nga pajisja smart. Shkarkoni aplikacionin PIXMA Printing Solutions të Canon dhe skanoni në pajisjen tuaj smart si edhe nga shërbimet cloud. Me këtë aplikacion mund të kontrolloni edhe statusin e printerit, manualin e përdoruesit ose nivelet e bojës. Ofrohet gjithashtu mbështetja e Apple AirPrint dhe Google Cloud Print.

 • Printime superiore me bojëra të vetme

  Me sistemin me 5 bojëra të veçanta ju duhet vetëm të ndërroni ngjyrën që ka mbaruar - duke e bërë printimin më efikas. Boja e dedikuar e zezë dhe ajo e zezë fotografike plus teknologjinë FINE të Canon dhe rezolucioni i printimit deri në 4800dpi sigurojnë tekst të mprehtë dhe imazhe me nivele të mëdha detajesh.

 • Printim i shpejtë

  Ideal për printim të shpejtë e cilësor në shtëpi, ka një shpejtësi të dokumenteve A4 prej 15.0 ipm mono/9.7ipm ngjyra dhe prodhon një fotografi 10x15 cm pa kufij në afro. 44 sekonda.

 • Kurseni para në bojë dhe letër

  Bojërat opsionale XL ju lejojnë të printoni më shumë faqe se një bojë standarde - prandaj kanë nevojë më rrallë për ndërrim - dhe mund të ofrojë kursime deri në 30% për faqe. Printimi automatik 2-anësh zvogëlon sasinë e letrës që përdorni dhe krijon dokumente me pamje profesionale nga të dyja anët.

 • Programi kompjuterik My Image Garden

  Softuer me një ndalesë me zgjidhje për organizimin dhe printimin e fotografive, skanimin dhe përdorimin e shërbimeve online. Veçoritë e avancuara si njohja e fytyrës e bëjnë të lehtë të kërkoni nëpër foto në kompjuterin tuaj dhe të gjeni ato që dëshironi.

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Printim automatik nga të dyja anët

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Aplikacioni PIXMA Printing Solutions

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Printo direkt nga cloud

 • Lexuesi i kartës i integruar

Çfarë ka në kuti

 • Printer Gjithçka-në-Një – PIXMA MG6450

 • Vendosja e Rezervave të Bojës

 • Kabllo të Energjisë

 • Konfigurimi CD-ROM

 • Manualet dhe dokumentat tjera