Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG5550

High quality 5-ink All-In-One with easy mobile and cloud printing

Përfitimet

 • Gjithçka-në-Një me cilësi të lartë për fotografi me funksione Wi-Fi, printim, fotokopje dhe skanim.

 • Printim cloud direkt nga ekrani i printerit: Printoni nga albume online, rrjete sociale dhe shërbimet e memorjes cloud.

 • Printoni dhe skanoni me lehtësi nga pajisjet smart në rret Wi-Fi ose internet.

 • Shkarkoni aplikacionin PIXMA Printing Solutions dhe kontrollojeni printerin tuaj nga larg.

 • Mbështetje e Google Cloud Print, Apple AirPrint

Veçoritë e detajuara

 • Gjithçka-në-Një me cilësi të lartë

  Me lidhshmëri të avancuar Wi-Fi dhe sistem me 5 bojëra, ky printer Gjithçka-në-Një ofron funksione printimi, fotokopjimi, skanimi të lehtë, me cilësi të lartë si edhe akses direkt në cloud. Është ndërtuar që të përdoret dhe të ndahet pa kabllo në shtëpi dhe nga larg me pajisjet portative.

 • Printimi në re

  Gëzoni lirinë e printimit direkt nga interneti me PIXMA Cloud Link. Printoni fotografitë në vetëm disa sekonda nga Facebook, twitter dhe albumet në linjë si image.canon ose printoni dokumente nga shërbimet e resë kompjuterike si Evernote dhe Dropbox drejtpërdrejt nga ekrani i printerit. Prodhoni kalendarë, shkarkoni letra dhe shabllone të tjera drejtpërdrejt nga Reja PIXMA.

 • Gati për telefonin e zgjuar dhe kompjuterët portativë (tablet)

  Për elasticitet më të madh mund ta kontrolloni printerin tuaj direkt nga pajisjet smart. Shkarkoni aplikacionin PIXMA Printing Solutions të Canon dhe skanoni në pajisjen tuaj smart si edhe nga shërbimet cloud. Me aplikacionin mund të kontrolloni edhe statusin e printerit, manualin e përdoruesit ose nivelet e bojës. Ofrohet gjithashtu mbështetja e Apple AirPrint dhe Google Cloud Print.

 • Bojëra të vetme, ekonomike për printime superiore

  Për ekonomi më të madhe, kjo Gjithçka-në-Një ka 5 bojëra të veçanta, kështu që ju duhet vetëm të ndërroni ngjyrën që ka mbaruar - duke e bërë printimin më efikas. Boja e dedikuar e zezë dhe ajo e zezë fotografike së bashku me teknologjinë FINE të Canon dhe rezolucioni i printimit deri në 4800dpi sigurojnë tekst të mprehtë dhe imazhe me nivele të mëdha detajesh.

 • Printim i shpejtë

  Ideal për printim të shpejtë e cilësor në shtëpi, ka një shpejtësi ISO ESAT të dokumenteve A4 prej 12.2 ipm mono/8.7ipm ngjyra dhe printon një fotografi 10x15 cm pa kufij në afro. 44 sekonda.

 • Kurseni para në bojë dhe letër

  Bojërat opsionale XL ju lejojnë të printoni më shumë faqe se një bojë standarde, prandaj kanë nevojë më rrallë për ndërrim - ideale nëse printoni shumë - dhe mund të ofrojë kursime deri në 30% për faqe. Printimi automatik 2-anësh zvogëlon sasinë e letrës që përdorni dhe krijon dokumente me pamje profesionale nga të dyja anët.

 • Përdorim i thjeshtë

  Një ekran i qartë 6.2cm e bën të lehtë të shikoni funksionet e zgjedhura ose të përdorni shërbimet cloud. Ndezja Automatike e ndez printerin kur filloni të printoni nga kompjuteri ose pajisje portative në të njëjtin rrjet.

 • Programi kompjuterik My Image Garden

  Softuer me një ndalesë me zgjidhje për organizimin dhe printimin e fotografive, skanimin dhe përdorimin e shërbimeve online. Veçoritë e avancuara si njohja e fytyrës e bëjnë të lehtë të kërkoni nëpër të gjitha fotot në kompjuterin tuaj dhe të gjeni ato që dëshironi.

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Printim automatik nga të dyja anët

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Aplikacioni PIXMA Printing Solutions

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Printo direkt nga cloud

 • Ndizet kur filloni printimin

Çfarë ka në kuti

 • All-In-One printer - PIXMA MG5550

 • Setup Ink Tanks

 • Power cord

 • Setup CD-ROM

 • Manuals and other documents