Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG4250

Një printer kompakt i përparuar të-gjitha-në-një me opsionin automatik në dy anë, ekranin me ngjyra dhe lidhje Wi-Fi.

Përfitimet

 • Të-gjithë-në-një e përparuar me Wi-Fi

 • Funksionet e printimit, kopjimit dhe skanimit

 • Lidhja me Re PIXMA

 • Printimi në lëvizje dhe ndihma për Apple AirPrint

 • Printoni më shumë me bojrat opsionale XL

 • Kurseni letër me Nga të Dyja Anët Automatikisht

 • Printim i shpejtë i dokumentit dhe fotografisë

 • Programi kompjuterik My Image Garden

Veçoritë e detajuara

 • Lidhja me Re PIXMA

  Merrni më shumë nga printeri juaj me lirinë për të printuar drejtpërdrejt nga Interneti. Printoni fotografi në pak sekonda nga image.canon pa përdorur një kompjuter. Prodhoni kalendarë, shkarkoni letra dhe shabllone të tjera drejtpërdrejt nga Reja PIXMA.

 • Gati për telefonin e zgjuar dhe kompjuterët portativë (tablet)

  Për një elasticitet maksimal, mund të printoni si dhe të skanoni te smartfoni dhe tableti juaj, kudo në shtëpi, duke përdorur aplikacionin Canon PRINT. Me ndihmën për Apple AirPrint gjithashtu mund të printoni fotografi, e-maile, faqe të Internetit dhe dokumente të tjera përmes valëve nga iPhone, iPad dhe iPod touch i juaj.

 • Kurseni para në bojë

  Printoni më shumë për më pak. Fishekët e bojës XL sigurojnë në mënyrë të konsiderueshme më shumë printime sesa të barasvlefshmet e tyre, duke siguruar periudha më të gjata ndërmjet zëvendësimeve të bojës – ideale nëse printoni shumë. Fishekët e bojës XL më të efektshëm ndaj kostos mund t'ju ofrojnë kursime deri në 50% për faqe.

 • Program kompjuterik krijues

  Jepuni jetë kujtimeve duke përdorur aftësitë e organizimit të fotografive të programit kompjuterik My Image Garden, që përfshin njohjen e fytyrës dhe aftësinë për të kombinuar fotografitë në mënyra krijuese për printim. Ky program kompjuterik me një ndalim gjithashtu e bën të thjeshtë të skanohet, të krijohen PDF-të dhe të përdoren shërbimet në Internet. Aplikacioni Printoni Ditët Tuaja ju lejon të printoni fotografi drejtpërdrejtë nga Facebook.

 • Kurseni letër dhe energji

  Printimi Nga të Dyja Anët Automatikisht zvogëlon sasinë e letrës që përdorni dhe krijon dokumenta me pamje profesionale nga të dyja anët. Ndezja Automatike e ndez automatikisht printerin kur ndizni printerin dhe Fikja Automatike e fik printerin nëse nuk përdoret për një kohë të caktuar – duke ju kursyer energji.

 • Printim i shpejtë, me cilësi

  Sistemi i fishekut të bojës SË IMËT me min. pikëza të bojës 2 pl dhe rezolucion printimi deri në 4800 dpi jep nivel të shkëlqyeshëm të hollësisë. Me një shpejtësi të lartë të printimit të dokumentit A4 ISO ESAT prej 9,9 inm mono/5,7 inm ngjyra, ai prodhon një kopje A4 me ngjyra në afërsisht 20 sekonda. E përsosur për printimin e shpejtë, me cilësi të dokumentave dhe imazheve në shtëpi.

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë

 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Ekran me ngjyra i lehtë për përdoruesin

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Printim automatik nga të dyja anët

 • Printer gati për internet

 • Lexuesi i kartës i integruar

 • Skanim me rezolucion të lartë

 • Facebook shtypjen foto

 • Softuer i madh krijues