Canon PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Gjithçka-në-Një elegant dhe kompakt me Wi-Fi për të ndarë dhe për ta përdorur nga kudo në shtëpi. Me printim, fotokopjim dhe skanim me shpejtësi të lartë ai suporton gjithashtu Google Cloud Print dhe Apple AirPrint.

PIXMA MG3550

Përfitimet

  • Gjithçka-në-Një kompakt dhe elegant: printim, fotokopjim dhe skanim në shtëpi
  • Printoni dhe skanoni duke përdorur smartfon ose tablet me aplikacionin PIXMA Printing Solutions
  • Suport për Google Cloud Print dhe Apple Air Print
  • Fishekët opsionalë XL japin më shumë printime për më pak shpenzim
  • Printime me cilësi superiore deri në 4800dpi dhe teknologji e fishekëve TË IMËT

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PIXMA MG3550

Të-gjithë-në-një kompakt, me valë


Me lidhshmëri Wi-Fi, ky Gjithçka-në-Një ofron printim të lehtë nëpër shtëpi nga kompjuteri dhe pajisjet mobile, ndërsa ndërtimi elegant dhe kompakt FastFront thjeshton ngarkimin e letrës dhe ndërrimin e bojës - printeri, fotokopja dhe skaneri ideal për përdorim të përditshëm.

Gati për smartfone dhe tablet


Shkarkoni aplikacionin PIXMA Printing Solutions për të printuar nga, dhe të sanoni në, smartfonin ose tabletin tuaj dhe të fitoni akses në distanë të informacioneve të ndryshme të printerëve si për shembull manualet online ose nivelet aktuale të bojës. Suportohet gjithashtu Apple AirPrint. Për më tepër Energjia Automatike Ndezur e ndez printerin kur filloni të printoni.

Printoni virtualisht nga kudo.


Google Cloud Print e lidh printerin tuaj direkt në internet në mënyrë që të printoni Google Docs, emailë, foto dhe PDF virtualisht nga kudo. Dosjet dërgohen në mënyrë të sigurt në printer me anë të internetit qoftë nëse jeni në të njëjtën dhomë apo në një kontinent tjetër.

Printim i shpejtë, me cilësi


Sistemi i fishekëve FINE me rezolucion deri në 4800dpi sjell nivele të mëdha detajesh. Me një shpejtësi printimi të dokumenteve A4 prej 9.9ipm në mono dhe 5.7ipm në ngjyra, ai printon fotografi pa kufijn 10x15cm në afro. 44 sekonda. E përsosur për printimin e shpejtë, me cilësi të dokumentave dhe imazheve në shtëpi.

Kurseni para në bojë dhe letër


Printoni më shumë për më pak. Fishekët më eficientë XL sigurojnë ndjeshëm më shumë printime se ekuivalentët standardë duke lejuar për periudha më të gjata midis ndërrimeve të bojës - ideale nëse printoni shumë - dhe mund t'ju ofrojnë kursime deri në 50% për faqe. Printimi automatik 2-anësh zvogëlon sasinë e letrës që përdorni dhe krijon dokumente me pamje profesionale nga të dyja anët.

Programi kompjuterik My Image Garden


Programi kompjuterik me një ndalim, që zbulon përvojën e plotë PIXMA, me zgjidhje për organizimin dhe printimin e fotografive tuaja, skanimin dhe përdorimin e shërbimeve në Internet. Veçoritë e avancuara si njohja e fytyrës e bëjnë të lehtë të kërkoni nëpër të gjitha fotot në kompjuterin tuaj dhe të gjeni ato që dëshironi.

Bëhuni kreativ me CREATIVE PARK PREMIUM


Ky shërbim online ju lejon të shkarkoni dhe të printoni foto, ilustrime dhe projeksione dhe ju lejon që të krijoni kartvizita me pamje profesionale, kalendarë ose projeksione letre 3D.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA MG3550, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Convenient and easy to replace

I lehtë për t'u zëvendësuar

High resolution photo printing

Printim i fotografive me rezolucion të lartë

Optional high yield inks

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacioni PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Turns on when you start printing

Ndizet kur filloni printimin

  • Printer Gjithçka-në-Një – PIXMA MG3550
  • Kutitë e bojës FINE
  • Kabllo të Energjisë
  • Konfigurimi CD-ROM
  • Manualet dhe dokumentat tjera