Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG2950

Lidhuni me stil me një pajisje të-gjitha-në-një me Wi-Fi, me cilësi të lartë dhe kosto të arsyeshme me funksionin e printimit, fotokopjes dhe skanimit.

Përfitimet

 • Kaloni pa tela Thjesht lidhuni, printoni, kopjoni dhe skanoni në mënyrën që dëshironi me printerin me cilësi të lartë Gjithçka-Në-Një.

 • Kapni me detaje printime të shpejta me cilësi të lartë me teknologjinë e bojërave FINE

 • Përgatituni për të printuar dhe skanuar me lehtësi duke përdorur pajisjet inteligjente me aplikacionin Canon PRINT

 • Provoni lirinë kreative të printimit në cloud me PIXMA Cloud Link

 • Printoni më shumë faqe me paratë tuaja me mundësitë e bojërave XL1

Veçoritë e detajuara

 • Kompakt, Të-gjithë-në-një

  Kaloni në Wi-Fi. Mund ta përdorni dhe ta ndani këtë printer Gjithçka-Në-Një pa tela në shtëpi dhe në distancë nga pajisjet portative - kështu të gjithë mund të provojnë të njëjtat rezultate me cilësi të lartë. Është ideal për nevojat tuaja të përditshme të printimit, skanimit dhe fotokopjes, plus përfshin Wireless LAN PictBrdige në mënyrë që të printoni me lehtësi direkt nga kamerat wireless të pajtueshme. Me ndërtimin e tij kompakt dhe elegant, ju kursen shumë hapësirë dhe është i lehtë për të futur letrat dhe për të ndërruar bojën.

 • Kurseni para në bojë

  Printoni më shumë me paratë tuaja. Mund të printoni një numër shumë më të lartë faqesh - dhe nuk keni pse ta ndërroni bojën kaq shpesh - me kutitë opsionale të bojërave XL FINE. Kursimet tuaja mund të jenë deri në 30% për faqe në krahasim me ekuivalentet e tyre standarde.

 • Printim i shpejtë, me cilësi

  Pritni nivele të shkëlqyera detajesh. Çfarëdo që po printoni ose kopjoni, sistemi i bojërave FINE, me rezolucion printimi deri në 4,800 dpi ju siguron ngjyra të gjalla dhe tekst të qartë. Gjithashtu është i shpejtë - me shpejtësi ISO ESAT deri në 8 imp mono dhe 4 ipm me ngjyra.

 • Lidhur me cloud

  Provoni lirinë e printimit nga cloud. Mund të përdorni smartfonin ose tabletin tuaj për të printuar foto në pak sekonda nga Facebook, Twitter dhe albumet online. Falë PIXMA Cloud Link të përmirësuar, tani mund të hapni dhe printoni dokumentet tuaja nga Google Drive.

 • Gati për smartfonë dhe tablet

  Smartfoni juaj është gati dhe po ashtu edhe ky printer Thjesht shkarkoni aplikacionin Canon PRINT për smartfonin ose tabletin tuaj. Duke përdorur këtë aplikacion ju mund të hapni dhe printoni nga shërbimet cloud. Mund të kontrolloni edhe statusin e printerit, manualin ose nivelet e bojës në kohë reale përmes Wi-Fi ose internetit. Për të plotësuar mundësitë e lidhjes portative, është gjithashtu në dispozicion edhe Google Cloud Print.

 • Lojë kreative

  Argëtohuni duke eksploruar kreativitetin tuaj. Me Easy Photo Print+ (i përdorshëm përmes aplikacionit Canon PRINT), mund të printoni me lehtësi kartolina, kolazhe fotografish dhe shumë më tepër me këtë shërbim uebi; duke përdorur imazhet nga tableti, kompjuteri juaj ose reja kompjuterike.

 • Nisje e mençur

  Nuk ka nevojë të prisni tepër me këtë printer Gjithçka-Në-Një Është gati kur ju të jeni gati; ndizet automatikisht sapo ju dërgoni diçka për të printuar. Gjithashtu fiket nëse nuk përdoret për një kohë të caktuar - duke ju kursyer energji. Plus, falë Metodës të Heshtur, nuk do ta kuptoni dot që është duke printuar.

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Printo direkt nga cloud

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Ndizet kur filloni printimin

Çfarë ka në kuti

 • Printer Gjithçka-në-Një – PIXMA MG2950

 • Kutitë e bojës FINE

 • Kabllo të Energjisë

 • CD-ROM konfigurimi (CD vetëm për Windows – drajverat Mac gjenden online)

 • Manualet dhe dokumentat tjera