Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG2550S

Një printer, skaner dhe fotokopje me ngjyra të-gjitha-në-një, kompakte dhe për përdorim të përditshëm, ideale për në shtëpi.

Përfitimet

 • Kopjoni, printoni dhe skanoni me një pajisje të-gjitha-në-një me kosto të pranueshme

 • Printimi i shpejtë i dokumenteve dhe fotografive

 • Printime me cilësi të lartë

 • Frymëzohuni që të printoni me CREATIVE PARK PREMIUM

 • Printoni më shumë faqe me paratë tuaja me mundësitë e bojërave XL1

Veçoritë e detajuara

 • Printoni, skanoni, kopjoni - printimi në shtëpi është bërë më i lehtë

  Pajisja ideale të-gjitha-në-një për shtëpi që ju lejon të printoni, të skanoni dhe të kopjoni dokumente dhe fotografi me shpejtësi pa rrezikuar cilësinë. E lehtë në përdorim, Canon PIXMA MG2550S është një pajisje elegante, kompakte dhe e përshtatshme për tavolinat e punës me veçori të fuqishme për çdo përdorues në shtëpi.

 • Pajisje me kosto të pranueshme dhe cilësi printimi premium

  Canon PIXMA MG2550S ofron vlera të pabesueshme në krahasim me kostot: një printer shtëpie që prodhon dokumente dhe fotografi me cilësi superiore. Teknologjia FINE e fishekut të bojës sjell të zeza të thella, ngjyra të gjalla dhe një nivel mahnitës të detajeve.

 • Kosto më e ulët deri në 30% për faqe

  Me përdorimin e fishekëve opsionalë të bojës Canon XL me kapacitet të lartë mund të kurseni deri në 30% të kostos për faqe në krahasim me bojërat standarde të barasvlershme. Siguroni më shumë faqe për bojë dhe intervale më të gjata mes ndërrimit të fishekëve; Canon PIXMA MG2550S nuk do të sjellë kosto të larta në përdorim.

 • Bëhuni krijues

  Organizoni dhe printoni me lehtësi fotografitë tuaja me veçoritë e njohjes së fytyrës të aplikacionit My Image Garden, ndërsa CREATIVE PARK PREMIUM ju sjell një botë të tërë mundësish krijuese me dizajnet e zgjedhura nga artistët profesionistë, të gjitha të disponueshme për t'i përdorur si kartolina postare, kartolina ditëlindjesh, kalendarë e shumë të tjera.

 • Kursimi i energjisë i integruar

  Përdorni më pak energji me Fikjen/ndezjen automatike. Goditni "printo" në laptop dhe shikoni se si printeri del menjëherë nga modaliteti i kursimit të energjisë, gati për të printuar pa e ndezur atë.

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Ndizet kur filloni printimin

 • Printim thuajse i heshtur në shtëpi

 • Softuer i madh krijues

 • Printimi intiligjent nga interneti

Çfarë ka në kuti

 • All-In-One printer – Canon PIXMA MG2550S

 • FINE Cartridges

 • Power cord

 • Setup CD-ROM (CD only for Windows – Mac drivers available online)

 • Manuals and other documents